49

До: Попови и натовци

преди 2 години

Студената война никога не е приключвала благодарение на американците!

48

Путин мачкал една

преди 2 години

...съседка- украйнка...щях да падна! Но, да очакваме ли,... че ще налети и на японки?

47

Анонимен

преди 2 години

Ще мяукаме на амеркинаците, накрая ще капитулираме за 5 минути пред Русия.

46

,каза още ген.Попов.

преди 2 години

Слава Богу, че си изсреля бърже кьор-фишеците, защото преди това НИЩО не каза...

45

Наско

преди 2 години

България заема българската страна, защо трябва да заемаме чужда!

44

Сата НАТО

преди 2 години

Путин вече е пълно куку, плещи врели-некипели и сам си верва, въпросът е, че 20 години толеранс му даде възможност да възпита цяло поколение ***, които ще продължат политиката на руския националфашизъм и мачкане на съседите им.

43

ДАНС

преди 2 години

Идентифицираме руската шпионска мрежа в европейска България. Тежки санкции ще има за всички, които работят срещу националните интереси на България

42

ОФ-РАДЕВ се СНИШИ

преди 2 години

Какъв да са..? ?

41

путин рискува

преди 2 години

но вече е на години, няма да има сили да поддържа войните вечно;)

40

Анонимен

преди 2 години

По-полека генерале.В момента не ти носиш отговорност!Не сме в силна позиция нито по отношение на едните,нито по отношение на другите.А вече достатъчно много мнения има на чия страна сме.Стига сте нагнетявали допълнително напрежение.

39

Сата НАТО

преди 2 години

А самият Куку мицин Попов може ли да заяви ясно на чия страна застава и може ли ясно и решително да си свали ципа и да се из пи кае върху портрета на Путин ?

38

до 48

преди 2 години

Аз съм *** селянин и ми е все тая дали американци или руснаци ще назначават управниците ми. Фани едните, удри другите е работата. Докато не си извоюваме независимостта на държавата, така ще е.

37

баба мара

преди 2 години

българия е в нато и ес без референдум ето фаталните грешки как излизат следгодини българия от 1878 винаги на грешната страна пълен неутралитет в тозиконфликт ние сме тук от векове за векове няма да вдигаме ръка на русия кактонаправихме 1999 г с ам самолети към белград

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 Ти лично много ли искаш руснаците да дойдат и да те "освободят"? От какво ще те освободят и какво ще спечелиш? Нова лада ли? 2$ заплата като във Венецуела ли? Какво?

35

до 34

преди 2 години

Може и части от Русия...

34

Анонимен

преди 2 години

Нашите мъпети да внимават, че обикновено като дойдат руснаците, има народен съд и погива "цвета на нацията". След освобождението доста мародери са виснали на въжетата, 1945 доста национални предатели, сега не е като да няма и от едните и от другите.

33

Анонимен

преди 2 години

Как се носи ОТГОВОРНОСТ в България.?Документално!!!............................................... ЩОТО В РУМЪНИЯ БЕШЕ ПОКАЗНО.

32

Анонимен

преди 2 години

Путин ще понесе повече вреди от колкото им полза от тази операция. Да щял да спре газта, това е абсурдно да спреш нещо от което печелиш милиарди и то напук.

31

В.

преди 2 години

Ето че ***, поддръжници на САЩ се изявяват напълно като туркофили и любящи китайския комунизъм. Щото Турция като разпарчетоса раша, какво ще направи с България, бе

30

Отврат

преди 2 години

Защо е свършил този свят бе генерале? Защото на Путин му се иска така? Няма да стане... ще вземе част от Украина и ще загуби много повече. А нормалните държави трябва да продължат напред заедно и да сложат желязна завеса на изток!