94

европеец

преди 2 години

Панчугов анализира неща като услужливо пропуска доста неща като представя само едната страна ,Минските споразумения не се признаваха и спазвах аот Украйна ,Нато създавше предпоставка като изпращаше оръжие и инструктори и тъси приближаване до границите на юрусия .Да не забравим кой напарви цветната революция и свали законния президент на Украйна

93

Истината

преди 2 години

ИЗТОЧНИЯТ СРЕЩУ ЗАПАДНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ!!! КОЙ Е ПО- ДОБЪР ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА?!? НИТО ИЗТОЧНИЯТ Е ТОВА, КОЕТО ЗНАЕМ ОТ СОЦА, НИТО ЗАПАДНИЯТ Е ОНОВА ВИСШЕ БЛАГО, ЗА КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ МЕЧТАЕ. ЧОВЕЧЕСТВОТО ЖИВЕЕ В НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ И ТОВА Е МНОГО НИСКО НИВО! Може да се измисли и нещо по- справедливо, но висшите етажи не сават и не искат това!

92

Ми5

преди 2 години

Който дава енергията - той командва света ! За добро или за зло. Изобретете изкуствен петрол и ситуацията ще се промени. Това е бъдещето!!!

91

Блумбърг не казаха

преди 2 години

ли преди две седмици, че войната вече е започнала? Защо трябва да им се вярва сега?!?

90

Анонимен

преди 2 години

Панчугов задава въпроси на които и той самия няма отговор. Но ако се върнем 50 год назад ще видим СССР изправен срещу САЩ в икономическо съотношение близко до днешното между Китай и САЩ. Точно тогава бяха наложени технологичните санкции на САЩ срещу Русия закона Джакнън-Ваник. 18 год по-късно СССР умря. Имайки предвид че тогава СССР беше много по-независим от Запада от днешна Русия за скапването на Русия са нужни 2-3 години. Но санкциите трябва да засегнат всички руснаци а не тая и оная личност

89

Комент

преди 2 години

Всичките ни анализатори избягват да коментират сериозното нарушаване на стратегическия баланс в Европа. Слепи ли са , глухи ли са ? Там е големият проблем и баланса трябва да бъде възстановен. В противен случай опасността от война виси над Европа като дамоклев меч , а и над света.Има ли стратегическа опасност за Русия това важи автоматично и за тези , които са нарушили баланса.Да , наистина има сили , които тестват Русия , но не забелязват , че се намират пред портите на Ада.

88

Да напомня:

преди 2 години

"странното" условие на Путин се основава на желязно документиран аргумент - заявения през 90-те г. от страните на НАТО ангажимент организацията да не се разширява на изток, към Русия. Лъжците, твърдящи обратното, вече са заковани като сушени насекоми във витрина на природонаучен музей!

87

Анонимен

преди 2 години

НАТО и ЕС се провалиха, но Панчугов и генерал Шивиков се издигнаха до небесата с русофилстването си.

86

Анонимен

преди 2 години

Поредния путиски папагал под формата на политолог.

85

Анонимен

преди 2 години

НАТОто и ЕвроМеките не са и търсили изход за Украйна! Те я набутаха в л*ната и никога не са се канели да я вадят. Помните ли "ФъкЕУ" какво ви говореше - "Ние сме дали 5 милиарда за демокрацията в Украйна", а тя лично даваше кУрбиики на мирно протестиращите с автомати! Аре у лево, а!

84

мечтател

преди 2 години

Дано русия разпарчетоса и България, та всеки българин да е щастлив най-после. Ще се гушнем с братушките, а внуците ни ще воюват за матушката по целия свят за гордост на баба и дядо. И на мама и тате, които бачкат в мръсната Германия.

83

ха-ха-хи

преди 2 години

до IQ 3.14...НАС червеното знаме роди ниии....НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР...РОНТ ФРОНТ дрУгАрЕ и ДрУгАрКе.....да живее неоЛЛибералЪЪмаа и Херо Мустакатата!!!

82

Алооо

преди 2 години

Абе много умници в тая държава ? Всеки много вещ по всякви теми ? Защо не анализираш следното, че в бъдеще хипотетично, ако турция реши да анексира Кърджали, кой ще ги спре? Нашата "велика" 12 хилядна армия ли? НАТО ще се затича да ни помага ли ,при положение, че те също са член ? Анализирай това, че няма армия, техника и че се молим на Господ никога да няма война,защото сме обречени. Анализирай и кой ни каза да си унищожим армията или не е удобно да лаеме по господарите?

81

IQ 3.14

преди 2 години

До ха-ха-хи никв шанс, тоя е трето поколение шумкарин. сега, понеже абасралис и държавата фалира, го играят "крадецът вика дръжте крадеца"

80

Ей аман от :

преди 2 години

"Политолози" с розови заешки ушенца на главата и червени *** прашки....

79

IQ 3.14

преди 2 години

христо панчугов, фондация "демократичен институт", преподавател в аонсу.

78

Извод:

преди 2 години

Видиш ли политолог на улицата го заплюй !!!!ХАК ДА МУ Е!!!

77

ха-ха-хи

преди 2 години

Панчугов и неговата "амбивалентна позиция"....УНИКАЛНА простотия,слагачество и навеждане в ниска партерна позиция спрямо евроатлантическата идеология и неолибералните ценности на чИчЕ Сорос и компания!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Европа ще пострада също от санкциите! Украйна ще промени плановете си! Напълно съм убеден! Битка ще има и познайте кой ще я спечели?

75

таварищ паПутин

преди 2 години

Альоууу...Панчугатааа...свали си розовите очилца и престани да си играеш с плюшени играчки!Политологията не е лъжица за твоята уста!Следващият път като гадаеш на боб ме извикай да ти шибна два шамара зад вратъ за да дам начален тласък за умозаключения в правилната посока...!!!!