30

МЕТО -РОМ

преди 2 години

РУСИЯ СА ТЕРОРИСТ И АГРЕСОР

29

МЕТО -РОМ

преди 2 години

БЪЛГАРИТЕ СА СЪС САЩ, РОМИТЕ С РУСИЯ!

28

Анонимен

преди 2 години

И какво ще направят с тези санкции, че то в Русия освен няколко големи града, всичко останало е електрификация и съветска власт. С две думи нищо няма да стане

27

НеРазбрал

преди 2 години

Кои американци не разбират случващото се в Украйна? Елитът им иска Украйна, а останалите въобще не искат и да знаят какво става там! За кои тогава говорим, платен *** ? Както дрънкат управниците на двете страни , че ще се бият, така и си говорят по телефоните, кой какво иска да спечели от Украйна . Всичко е за заблуда на другите. На краварите им стига само това, че пак войната е далеч от тяхната черга!

26

Анонимен

преди 2 години

Американците много добре разбират всичко защото са страна в играта. Нищо не разбират папагалите от останалия свят но скоро на всички ще им стане ясно като полудеят цените което е крайната цел на играта.

25

Гледна точка

преди 2 години

Не им и трябва да разбират. Няма как да разберат диваци, които живеят в 19 век и се прекланят до земята на вожда си.

24

Анонимен

преди 2 години

По-простовата статия, скоро не бях чел. Живеещите в северните щати повечето от парите им отивали за отопление ??? Ей, умнико, знаеш ли цената на газ там, че говориш така? Това да не е корумпираната БГ, където всеки си прави каквото поиска? Ами кажи, че в тези щати са освободени от ДДС, нямат и такси за земята, и ред други превилегии. Един *** си ти, нищо друго!

23

ХА ХА! много точно!

преди 2 години

"САЩ са като котка край валерян когато им замирише на петрол."

22

Анонимен

преди 2 години

Санкций на Русия а американските граждани патят инфлация хаха

21

Анонимен

преди 2 години

САЩ са като котка край валерян когато им замирише на петрол. Особено когато барела мине $100. Дали този път ще има кого да ограбят?

20

Taню

преди 2 години

ЕС има само един полезен ход - тотална диверсификация на енергийните източници за поне 10-15 години. Трябва да се научим, че Русия не е енергийната панацея, когато начело е едно толкова лyдo жyже. Може би в други времена, като поскъпне водката. Дано янките пак дръпнат черджето на жyжето с техните дългосрочни партньори от ОПЕК. ЕС трябва да гони подобна политика, защото производители има, но в момента всичко е страшна спекула - печелят безразборно производители, посредници, губят избирателите...

19

сандо

преди 2 години

мноо ме кефи как Русия и САЩ дискутират за Украйна, а самите украинци и целият ЕС гледат от страни от пейката. В първият рунд не се разбраха, виждаме резултатите, да видим какво ще последва ....

18

Имало едно време УСА

преди 2 години

Интересно как ли го разбират обикновените американци: "Наложихме санкции на руснаците и сега ще плащате по-скъпи горива, а това ще доведе и до инфлация...и сигурно дигане на базовия процент на ипотечните..." :):) Те наистина ще се запитат: "Аааа, тогава кой на кого прави положението тегаво???"

17

Анонимен

преди 2 години

Ами те си купуват нефт от Русия, не знам дали не свърши урана, но и него го купуват оттам.

16

Анонимен

преди 2 години

Мен ако питате Германците неразбирст нищо. Спът вече 20г . Сащ са си мкого в час с всичко.

15

До 13

преди 2 години

Жив ли си? Качи ли се на автобуса платен от дпс? Колко имаш? Ще ми дадеш ли отговор?

14

Анонимен

преди 2 години

Taka taka, nqma somo nie evropeicite da pla6tame za amerikanskite interesi. Q da im vdignat benzina i gazta, da vidi6 djo kak barzo 6te go pensionirat i 6te celunat ruka na putin.

13

Факт

преди 2 години

САЩ са агресори и терористи.

12

До 13

преди 2 години

Както попитах, колко зеленчука имаш? Ще ми дадеш ли отговор или си поредното трооолче та герб/дпс/възраждане? Колко имаш?

11

До 12

преди 2 години

Супер ,живи и здрави да са ти.За мен не се тревожи ...океана ми е на 500 метра ;)