56

Значи

преди 2 години

Добре че НИЕ сме взели правилното решение да осъдим и санкционираме действията на Русия , че иначе Американците нямаше да се присъединят - Така ли да го разбираме ?!

55

Анонимен

преди 2 години

Аз съм с българско гражданство и не осъждам ,а подкрепям! Не смейте да говорите за общи решения ! Американски Gъзолизaчи

54

Анонимен

преди 2 години

И според тези съждения какво да правят хората , подложени вече толкова години на геноцид , да търпят още толкова та дано омилостивят мъчителите си ?Не им ли стигат толкова осакатени и убити , изгорени живи или от фосфорните запалителни и уж забранени за употреба върху хора бомби ? Всеки има право на живот и като не им се позволява да живеят нормално те търсят начини да бъдат свободни и живи , което все пак е най -важното за всеки човек. От страни всеки може да съди и дава преценки .Срамно е това

53

Аз мисля,че

преди 2 години

ЧИСТКАТА НАБЛИЖАВАДа хвърлят ядрените бомби и да се свършва ..Да зануляваме...,,....,

52

Трезвен

преди 2 години

Лошото е,че големите батковци си мерят краставиците на голото ни дупе.Както винаги ,ке ги ядене.

51

Анонимен

преди 2 години

Вече става смешно и банално всичко това. Светът се променя, върви нанякъде, а тези от посолството дрънкат като съветски партийни секретари от времето на соца.

50

Анонимен

преди 2 години

Как може да се потупа по рамото някой, който вече се е навел със зaдницaта към теб. Ето от Козяк знаят как.

49

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Наглостта срещу Русия няма да остане безнаказана.И ако говоря за наглост,то е защото американците ,познавайки добре историята на земята,която наричам е "Украина" ,лъжат. Лъжат и за Минското споразумение,защото е фактологическа истина,призната дори от евреинът Зеленски. Самият Зеленски открито отхвърли достоверността на Минското споразумение. Просто не знам какво още чакат Русия и Китай,че не унищожат варварите,които окървавиха светът ни. Цяла свят изпитва погнуса от САЩ.

48

Бг

преди 2 години

Присъединете и 10-15 изтребителя подарък, имате в излишък стотици!!! Всичко друго е безмислено за българския мозък! Той не ви харесва все още!

47

Анонимен

преди 2 години

Какво се сетихте изведнъж за Минските споразумения? Путин 7 години настоява за тях, а Украйна категорично отказа да ги изпълнява. Да не взе сега друго решение?

46

Анонимен

преди 2 години

Американски продажници

45

Анонимен

преди 2 години

Не се присъединявате, вие сте заповядали тази "позиция".

44

Финансист

преди 2 години

Не знаех, че посолствата са станари съдилища. То си е така в България, като няма ефективна правосъдна система, посолствата започват да съдят и осъждат. Честито на Гешев, Бойко Борисов и останалите, които са завършили академията на МВР-то в село Симеоново ! Както и на работещите в БНБ и банките в страната !

43

" селянин "

преди 2 години

От бивши комунисти от САЩ и настоящи новоизлюпени комунистчета друго не може и да се очаква . Отново САЩ и Западноевропейските страни подкрепят корупцията , беззаконието и малтретирането на най-бедните и нуждаещите се от помощи хора в Република България .

42

Няма ли

преди 2 години

Да избягате в Албания?

41

Нане

преди 2 години

краварските слуги не осъзнават, че фащ и юрогея ни направиха от 9 милиона на 6 милиона, като от тях 2 милиона са шФеди... Те умишлено ги развъждат, като ни карат да ги храним Ние... Заради тях България се зароби с милиарди... Но все още има решение... Напускаме и нищо не връщаме...)))

40

Анонимен

преди 2 години

Мустафа паша ще ви наложи кръвен данък - всички еничари да заминават за източния фронт.

39

НЕ ЖЕЛАЕМ

преди 2 години

... Руски монополисти у нас----НАШИТЕ СА НИ В ПОВЕЧЕ.... ХАХАХААА.....!

38

Иво

преди 2 години

Незнам кой руски президент, независимо как се казва, би допуснал да му инсталират атомна техника на границата. Просто трябва да е луд. НАТО и Америка много гаделичкат мечката

37

Анонимен

преди 2 години

ДОбре че бяхме ние, та те да се присъединят към нас! Такава била играта!