279

Нурс

преди 2 години

Румене, Румене , и ти се оказа аква нуда дестилат.

278

Анонимен

преди 2 години

Радев, кажи нещо за Косово! Жалко, че Путин е търпелив и няма да стигне до Киев.

277

Абе

преди 2 години

Путин е Президент, а тоя е Путин.

276

Анонимен

преди 2 години

Отвратени и омерзени са повечето българи от думи и действия на управляващи. Тези безумци изгориха живи хора и сега ще ги оправдаем ли ?Хиляди пострадаха от жестокостите им , в това число много осакатени деца , пак ли да ги оправдаем ? Сега поне останалите ще бъдат до някаква степен възмездени .Осем години продължи този геноцид и някои гадове продължават да им доставят тонове оръжие за убиване .Гадняри убийци !

275

Анонимен

преди 2 години

Радев, колкото и да ми допада, тук греши. Там самите хора преди всичко са се самопризнали като отделни, защото им е писнало.Дали Москва, Лондон или София ще ги признае отдавна им е все едно, просто защото искат да живеят по един определен нормален начин.

274

Кармен Златарева

преди 2 години

Тоя"президент" май някои яко са го стиснали за гърлото

273

Анонимен

преди 2 години

Лицемер!

272

Даа!

преди 2 години

Българската ''независимост'' !До там сме я докараЛЕ , че каквото и да кажем и да направим , все ще сбъркаме !Така е след като сме си дали г-за под наем .

271

Анонимен

преди 2 години

е как така ,нали Украйна беше Руска ,какъв е проблема г-н Президент?

270

Анонимен

преди 2 години

Радев е неблагодарен, злобен и отмъстителен кариерист. Той показа многократно, че за втория си мандат е готов на всичко! Прегази закони и конституция, просна се като изтривалка пред г-жа Херо, бори се за мандата на ПП и прото Киро...

269

Гневен

преди 2 години

До Щирлиц===Радев доказа нагледно мъдростта на поговорката,че никога не е късно да станеш за резил!!! Толкова е тъжно и жалко да гледаш тоталното морално пропадане на един уж БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ!!!Страшно много сме хората,които гласувахме за Радев и горчиво и жестоко съжаляваме за доверието,което му дадохме,а той пропиля с огромна безотговорност и непукизъм!!!

268

ПроСоТо

преди 2 години

До 10 000 рубли...това са 110 евро бе симпатяго !...ТИ ще дезертираш ли за 110 евро ?

267

До 311

преди 2 години

Как контактува лакея с господаря си? На езика на господаря.

266

До Ivan

преди 2 години

Плурализма най-добре се практикува когато войната е на прага ли? Или тогава трябва да се показва единство? Може би не разбираш какво означава съюз или се опитваш да жонглираш с идея която не разбираш?

265

Ivan

преди 2 години

"Така до момента българските политици демонстрират синхрон в позициите, които са идентични с тези на западната общност и НАТО."Това е много важно! В демократичния свят няма място за плюрализъм и различни гледни точки!!! Не дай си Боже да не си в синхрон със Западната общност и НАТО!

264

ПроСоТо

преди 2 години

ако трябва да бъдем безпристрастни и честни,легализирането на ДНР и ЛНР е ПРЕЦЕДЕНТ ,макар и много рядък..За Крим беше ясно-той си беше ДЕФИНИРАНА АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА,със свой си парламент и другото.."ДНР" и "ЛНР" от ОБЛАСТИ,изведнъж се превърнаха в "републики"..?!..Все едно Кърджалийска и Смолянска област да се обявят за "независими републики" и да поискат помощ от Турция..Не ми харесва тая история..И в нея няма "наши",няма "ваши",има просто една КАША..

263

...

преди 2 години

От кога Българският президент използва Английският език за публичните си изказванията???

262

РУСИЯ ПРЕДАДЕ ЛЕВСКИ

преди 2 години

ГРААФ ИГНАТИЕВ И НЕГОВИЯ ПОДОПЕЧЕН -ХАДЖИПЕНЧОВИЧ.. ПРЕДАДОХА ЛЕВСКИ НА ТУРЦИЯ....... ТАКА "ОСВОБОЖДАВАТ 'РУСИЯ....!!

261

До 311 "Да 308&

преди 2 години

Това с "Режисура с платени артисти" само в болните ви мозъци може да съществува. Намери хора от Украйна в някоя платформа и тях попитай.

260

Анонимен

преди 2 години

Радев е задължен да осъди признаването. Лично Херо Мустфа му даде едно рамо за втория мандат!