59

Аз общувам

преди 2 години

С мислещи. Защо ваксината не осигурява тези анти тела като имунната система естествно след преболедуване. Сега по-важното - от бустера създаваш тези антитела които ще убиват доста по ефективно тези които вие заразите мезависимо ваксинирани или не всички умират. Това е вирус, изобщо не е шега и както шарката се хваща само с мисъл независимо дали спазвате мерките. Молете се и поръчвайте литургии и молетв за опрощение

58

Анонимен

преди 2 години

Един друг математик на име Кунчев наскоро прогнозира около 5ти март да има по 100 хил. нови бройки заразени на ден. Та защо не вземат да си мерят двамата с тоя формулите и да ни оставят на мира...

57

Анонимен

преди 2 години

Край на аферата с ваксините, сега на ход е оставката на председтелката на европарламента

56

Анонимен

преди 2 години

Много държави вече намиреха решението - махнаха всички мерки и оставиха грипа да си отмине от само себе си. Само нашите ненаяли се още се чудат как да изкрънкат нещо по здравна каса..

55

до 58

преди 2 години

доктор Робърт Уилнър - пред журналистите на няколко пъти взе кръв от болен и си я би - не се зарази, написа и книга, всичко беше скрито. а Фаучи, който предсказа преди 20 години, че от Африка нищо няма да останало и всички 400 000 000 щели да измрат - сега са 1.2 милиарда, т.е. вмеско СПИН да ги убие те 3 пъти увеличиха населението си. Естествено ХИВ и КОВИД са единствените 2 вируса без да са Изолирани - там са, щото Фаучи и другарчетата в измамата, казват че са там!

54

Анонимен

преди 2 години

Пак ли тоз' про стакк бе? Само по заглавието се познава коя вербална ди ария се е изказала отново и платена при това. Гащ и е цензурирана дума тук, но може да я слагате в заглавие!

53

Анонимен

преди 2 години

Професора да каже колко от близките му са ваксинирани. Щ то се сещам Кунчев как се пенеше от екрана, че всички трябва да се ваксинираме, но щом го попитаха за дъщеря му, почна да пелтечи, че не било важно дали е ваксинирана. Значи за неговата не е важно, ама нашите деца трябва да са! Е на това му викам наглост и безочие!!!

52

Драго

преди 2 години

До Анонимен Празни приказки на килограм - важното е да се дрънка. Докажи, че тези 9% (не знам от къде я измисли тази стойност) са ваксинирани!

51

до 55

преди 2 години

По-скоро му е намаляла с 20к лв. и се фука как има 100к долара. Никой нормален не държи 100к долара в сметка. Държат се дребни пари- максимум 100к лв. за черни дни. Останалото се върти из фондове, акции, криптовалути. А той се хвали как едва ли не има 10 милиона и изхарчил 100к. Фантазьор без финансова култура, наистина.

50

пенсионер-ветеран

преди 2 години

в последните дни гледах няколко документални филма за СПИН, най-големите специалисти, Нобелови Лауреати, доказмат каква Измама е, но те са заглушени от Мафията - Медиите и Фаучи, включително изобретателя на ПСР - Кери Мълис и откривателя на първите ракове гени, доказващи че рак може да е на генетичто ниво доктор Питър Дюсберг. Всико, дето по филмите ни показват за симптоми на СПИН са страничните ефекти от лекарството на Фаучи AZT. Сега 20 години по-късно същата извмама по същата схема!!

49

Анонимен

преди 2 години

До Драго 53 Всеки ден има починали ваксани, днес са 9 % от общия брой починали. Нищо не гарантира.

48

Бay

преди 2 години

До Ross едва ли. :D

47

Драго

преди 2 години

До Анонимен Толкова е просто - ваксините гарантират единствено, че ще останеш жив и нищо друго. Не, че това е малко. Като ти е кеф да си анти - бъди. Само дето, като те тръшне вируса - теб или близките ти и някой от обкръжението ти си замине в резултат от него (и понеже не се е ваксинирал), някак си може резко да смениш плочата...ама тогава ще е късно. И така.

46

Анонимен

преди 2 години

Този проф.ан знае ли какво значи да се движим по сценарий ? :)

45

Анонимен

преди 2 години

Витанов, вържи си най-после гащите и не ни занимавай със себе си :)

44

Анонимен

преди 2 години

" 1 година на никой нищо му няма. " - ти или не живееш на същата земя, или не изключваш БИТИВИТО където казват само истината нали ? Знам, че е много трудно да си признаеш, че супер си се прецакал като си се нашил, знам че и дори всичките ти ваксинирани приятели да измрат, няма да признаеш че е от нашивката. Заради такива като теб биваме изтребвани като прасетата, овцете и кокошките преди няколко години. И да, господ ще ни прибере нас, ама теб няма да те иска..ще гниеш другаде

43

Анонимен

преди 2 години

До #41, Ей , будала, ти пък на кой си нужен бе, *** до-лен? Това, че сметката ми е намаляла с $100К, не означава, че нямам пари. Това е метафора, амебо проЗта , но поне и си куха лейка , не може да отделиш главното от второстепенното! Такива като теб, са ненужни и ходи се хвърли в някой гьол, то и без това няма полза от теб.

42

Ross

преди 2 години

До Анонимен Аналитик Осигуряване на Компютърно качество. Диплома по Мениджмънт търговия и маркетинг. Сертификати по интериорен дизайн и java програмиране. Средно образование: "Технология на фармацевтичните технологии". А и много си ***!

41

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите първо ревяха защо Пфайзер бил за връзкарите. Искали Пфайзер. После зареваха как не били ваксини това и как всички ваксинирани умират. Е, 1 година на никой нищо му няма. И така ще си минат годините и антиваксърите ще си блеят и ще ринат дъното на света, докато Господ не си ги прибере. Един антиваксър не излезе да каже какво работи и какво образование има, освен училата 6 години биология. Аз антиваксъри НЕ познавам, прочее. Е, сигурно някой ми мие колата или ми носи торбите- нормално

40

Антивакаър

преди 2 години

Две причини за класиране в ада:1.МИСЛЕЙКИ ЗА СОБСВЕНИЯ СИ ЖИВОТ ПРЕНЕБРЕГНАХТЕ ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ СИ И НЕПОЗНАТИ ЕГОИСТИЧНО ДА НЕ СЕ ЗАТРИЕТЕ 2. ПОВЕДОХТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ ВОЙНИ И НИ ЕКЗЕКУТИРАТ ЗА ДА БЪДАТ ВЪВ ВЛАСТТА И ДА ВИ ВОДЯТ. GL HF