69

Анонимен

преди 2 години

Вярвайте, пред натруфените речи на президента предпочитам лакардийте на Бойко.

68

Анонимен

преди 2 години

Кога, бе!, кога ще се отървем от този руски атгент? Да му даде Путин едно ранчо в руския Крим и да ни остави на мира. С продажници като него не ни трябват врагове.

67

Айдуци

преди 2 години

Вашите апостоли са Божков, Прокопиев, Бобоков и т.н., техните борби водехте.

66

Машинките

преди 2 години

Левски не е фалшифицирал избори.

65

Иван Асен

преди 2 години

Българските политици нямат право да се съизмерват с Васил Левски ! Дребни бакалски крадци !

64

ДОКАРА НИ БЕДНОСТ

преди 2 години

РУМЕН МАДУРОВ И НЕГОВИТЕ КИРЧО И АСЕНЧО НИ .... МАМАТА.

63

ИМАШ ЛИ СЪВЕСТ.??

преди 2 години

Искаш да изчегърташ 1 000 000 българи и техните семейства.... Няма да се разберем...

62

Тъй

преди 2 години

Рашков е строил няколко батальона да те пазят от народната любов, докато поднасяш цветя на паметника на Левски.

61

Анонимен

преди 2 години

Буци щял да дойде да поднесе цветя на паметника на Левски???Не,той обикаля сега в разградския регион с деса дулово,където има бая турци.

60

Стряска се

преди 2 години

Ходи си води батальона!

59

морски

преди 2 години

До не точно .. Орди руснаци нямаше по соца. Имаше групи организирани туристи, които разполагаха в ресторантите далече от западните туристи, най-вече от немците. Сега туризма е мутрински, както всичко в родината ни. Мутрите изгониха платежоспособните туристи и те няма да се върнат. Не е мазохист. А туризма ни не е евтин, той е най-евтиния, а тук идват социалтуристи, чак скъсани! Поколения трябва да минат, за да се оправим от грабежа от 1989г. досега!!

58

хмм

преди 2 години

Левски=Боко защото и той рекетирал и ограбвал горбаджиите народни изедници чекисти от БСП,така наречените олигарси назначени от ДС!

57

Левски

преди 2 години

Ти си поп Кръстьо, предаваш всички, почна от БСП, а сега и цялата страна.

56

Анонимен

преди 2 години

Иван Рилски е един от най-великите Българи и трябва да го уважаваме най-много.Той е написал изключително съвети и ако ние и нашите предци ги спазвахме ,включително и Левски сега нямаше да се мразим всеки един с друг и да си нямаме доверие.Левски е голям герой,но е допускал грешки.Това не важи за Иван Рилски

55

Анонимен

преди 2 години

Нека всички политици,без значение от коя партия са да отидат и да прочетат заветите на Иван Рилски.Ще се очудват още повече.Гените не се променят както и направите на Българина.Все е едно и също само се сменят поколенията и благодарение на развитите страни изглеждаме по-напреднали.За мен е точно обратното.Аз наблюдавам тотална деградация.

54

Анонимен

преди 2 години

Заветите на Левски и днес будят умовете и стряскат съвестта на българите-----На Българите! Не на гербери и седесари, които само гледат как да продадат и и родината и майка си за да си купят къща с гараж в Барселона или околността.

53

Тръгвайте

преди 2 години

От високите цени печелите само вие, а целият народ губи.

52

не точно

преди 2 години

До морски "За туризма при соца не е вярно. Тогава беше печеливш, защото имаше платежоспособни туристи от чужбина (извън соца)" Вярно е. Ордите руснаци, които идваха да почиват без пари и изобщо, концепцията, която и до днес имаме (евтин масов туризъм) напълно обезличиха и унищожиха за десетилетия възможностите ни да ПЕЧЕЛИМ. Едва в последните 15 години българската туристическа индустрия (и то само на места) тръгна да развива висококачествен автентичен туризъм.

51

Да беше прочел

преди 2 години

Заветите на Левски са против царе, президенти и тем подобни.

50

морски

преди 2 години

До Не точно .. За туризма при соца не е вярно. Тогава беше печеливш, защото имаше платежоспособни туристи от чужбина (извън соца). Сага туризма е една пералня за пари и няма кадри...избягаха!