68

Анонимен

преди 2 години

Буревестник е с безвъглероден отпечатък върху планетата. Най-екологичната крилата ракета, спазваща нулеви въглеродни емисии.

67

носи се слух, че

преди 2 години

трети ден междуконтиненталната крилата ядрена ракета "Буревестник" снабдена с ядрен двигател и на борда на която има кобалтова ядрена бойна глава с мощност 10 мегатона обикаля земята на много ниска орбита.

66

Анонимен

преди 2 години

ГПС координатите на Старческия дом са известни на всеки руски дрон.

65

Анонимен

преди 2 години

До носи се слух, че Носи се слух, че си избягал от Карлуково.

64

носи се слух, че

преди 2 години

Безпилотния летателен апарат от шесто поколение "Охотник" е прелетял от Владивосток до Калининград по западния маршрут като е преминал над територията на САЩ. Снимали са го над САЩ от гражданските самолети, докато военните са го проспали!

63

Анонимен

преди 2 години

Путин се готви да убива украинци, но иначе са един народ според него. Това означава че всъщност Путин е сериен убиец с мого много дълга серия от убийства. Жалко че съда в Хаа не издава смъртни присъди.

62

до 95

преди 2 години

Носи се слух, че водката не ти стига.

61

Анонимен

преди 2 години

Украйна отказва да започне война с Русия. САЩ ще наложат санкции на Украйна. Германия и Франция са обединени срещу САЩ да направят война в Европа и да ги въвлекат в нея, да пращат оръжие и пари на воюваща Украйна. САЩ стават бреме и проблем за Западна Европа, за Германия и Франция. Пречат на икономиката им, на икономическите им проекти. Германия сключва договор с Хуавей за Фолксваген. Хуавей е забранен в САЩ и САЩ санкционират всеки договор с Хуавей. Това е антиамериканска политика на Германия.

60

носи се слух, че

преди 2 години

Тихоокеанския флот се готва да изпробва подводния дрон "Посейдон" някъде близо до западното крайбрежие на САЩ. Очаква се да бъде снабден с 100 мегатоннен ядрен боен заряд. Като целта е да се види каква цунами вулна може да създаде. САЩ не може да предвиди и да направи разлика между естествен земен трус и такъв предизвикан от подводния ядрен дрон "Посейдон"!

59

Анонимен

преди 2 години

До запознат 88 Повервах ти. Ама Путин не ти вярва и обикаля около Украйна като гладно куче около месарница.

58

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Тоя дето те учил на история е бил отчайващо неграмотен.

57

Алекс

преди 2 години

По време на ВСВ Сталин повярва на Хитлер,че Германия няма да напада Русия и по границата нямаше руски войски.Това позволи на Германия да навлезе дълбоко в Русия.Русия няма да допусне отново същата грешка.Докато хохлите трупат оръжие и войска в близост до Донецк и Луганск,руската армия няма да се изтегли.

56

Анонимен

преди 2 години

До Киндзадза Това путинджилъка е сладка работа, колкото повече глупости пишеш за величието на Путин и Русия толкова повече рубли получаваш.

55

Анонимен

преди 2 години

На козяците тук не им ли идва акъла, че някак милеем за нашата Родина. И че войната която се опитва да подпали любимия им алцхаймер, ще подпали и нашата черга. Нещо неясно къв го чини в украината освен че го е яд за синчето и газта.

54

НОМЕР2

преди 2 години

До запознатТо пък такава простотия? "Децката градина е бонбандирана"??? Е, такива неграмотници са предателите на българския народ, русофилите! Защото човек, ако има грам мозък, не може да защитава една държава, живееща в някакъв феодален строй с бедно и гладно население, която прави само "пушки" и която е заплаха за мирът!

53

Анонимен

преди 2 години

75 - Онзи Виктор Островски ? Канадеца от еврейски произход ? Еми да, чист руснак.

52

Мнение

преди 2 години

Ами така си е!Тоз фалш с детската градина ако не беше тъжно щеше да бъде смешно!Стената е пробита все едно с гюлле от топ отпреди 200 години!Ако беше снаряд половината градина щеше да е на стотици метри разпръсната!Байдъносвка пропаганда!

51

Анонимен

преди 2 години

пак много знаете откъде взехте тези цифри майче русия ви докладва броиката на воиската си лъшци и измамници

50

НОМЕР2

преди 2 години

Не може ли да им се пусне една бомбичка, та да останат 149000 купчинки радиоактивна пепел?

49

Оня

преди 2 години

Че тя демокрацията за 30 год.да не би да направи нещо.Още по зле стана.Да ми казва ЕС.какво да ям.