25

Ще се отпускат

преди 2 години

на преференциални цени малки битови генератори за ток за нуждаещите се.Тъй като те работят с бензин,а той е скъп,ще им се отпуска бензин по преференциални цени. Тъй като те замърсяват,ще им се отпускат пречистватели на въздуха,по преф.цени. Те са скъпи и със скъпи филтри,значи по-добре соларни панели.Те имат ниска ефективност-под 25%,работят денем,значи по-добре ветрогенератори.А когато няма вятър?Най-добре да се учим да се справяме без ток.Чисто и евтино.Браво Радев,добро решение!

24

Анонимен

преди 2 години

Ей това се казва наглост

23

Анонимен

преди 2 години

И земеделието ще унищожат? Провал! Да си ходят, че става все по-лошо.

22

Сър Уилямс

преди 2 години

Радев се прави, че няма нищо общо с тази криза! Безсрамник!

21

Анонимен

преди 2 години

След дъжд качулка..... Предател, продажник антибългарски. 32 години всички вкупом крадете, а народа го унищожавате.

20

Асан

преди 2 години

Ток изнася на студено зъзне Що е то? Червени кхмери :)))

19

Анонимен

преди 2 години

ако сте държавници, ще мислите в перспектива как да не се стигне до даден проблем, а не когато е налице да се чудите какво да правите, само симулирате дейност, празни приказки, това е.

18

Анонимен

преди 2 години

бклк, иска американци да построят калпава аец вместо белене и да гръмне след 10 години, бягай вшка

17

ФАКТ

преди 2 години

НИКОГА ДОСЕГА България не е имала такова ме ке ре за управник!!!

16

Тричо

преди 2 години

Цяла Европа сваля мерките и сертификатите, а ние мрем на студено в болниците. Отговорността е лично на този който каза те не се справят. Радев и неговите сателити Оставка

15

Няма срам този Радев

преди 2 години

За 5 години НИЩО полезно не направи, мазен слуга на американските демократи и Прокопиев, сложи Киро ментето да му мете пътя и тръгна да обикаля. Целта е ясна - президентска партия!

14

Създайте пазар

преди 2 години

Отворете пазара за максимално най-голям брой хора. Нека стане супер лесно човек като частно лице да може да продава тока си който е изкарал чрез соларните си панели в мрежата. Сложете цени според търсенето. Да кажем м/у 18 и 23 ч. тока се изкупува най-скъпо (или когато там са дупките на електроподдаване) Така хората с батерии в къщи ще знаят да ги пълнят когато тока е евтин и да продават когато тока е скъп. Българина е креативен. Създаде ли се пазар хората ще решат проблема с електричеството.

13

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще трябва да търсите решение не само за тока, ами за бензина, за ниските заплати коит не се пипат, дори на нас умните и успели направо ни ги намалихте с новия праг.

12

Аналлизаттор

преди 2 години

Освен сметките в магазините, аптеките, бензиностанциите и др. Сега ще платим и на ЕРП Тата. Просто Киро. А България беше богата държава преди четири месеца, сга сме 16 милиарда кредити. До кога ?

11

3

преди 2 години

Комунистите виновни, американците, ЕС, децата на комунистите, руснаците, внуците на комунистите, да изброявам ли още?А вие сте невинни и мили като меченцата на кока-кола?

10

Бонго Бонго

преди 2 години

Радев, дръж се естествено!Увеличихте тока, за да се накрадете на бързо, че Бойко не ви пусна аванта 12 години. И сега грабите, а после се правиш на улав!Марш куче!

9

?!?

преди 2 години

Огромни обещания, ново ръководство на КЕВР, Анализи. И сега обикновеният човек ще плати скъпия ток в системата. Лъжци !

8

До 6

преди 2 години

Не сръбския си колега трябва да пита Радев,а лоената топка от Банкя,който построи тръба за 3 милиарда по която да тече газ към Сърбия и Унгария,а за нас от трите по-дълги я.

7

Анонимен

преди 2 години

Най-доброто решение е една гилотина на площада и да отрежем зелките на тези харвардски народни изедници иФатмаци с техните мораториуми.

6

30 годишни

преди 2 години

Лакардии. Не ви ли омръзна в тая държава да слушате празни приказки? 30 години? Това се нарича търпение. Евала! Лошото е, че не е стока да я продадете.Хората по света търпяха да ги баламосват около 3 години и се вдигнаха срещу господарчетата. Вие търпите 10 пъти по 3?