384

Анонимен

преди 2 години

До Малко за политикаВ Русия също управляват хора подчинени на щатите и евреи, не виждам за какво им е тази война на Европа срещу Европа, не виждам за какво, струва ми се ненужна, освен ако се опитват да разделят Европа, единствения добър изход ми се струва, ако Русия пожелае да влезе в съюз с ЕС, като напълно равноправен член, наравно с Германия и Франция.

383

Да си опичаме ума

преди 2 години

Настанят си се трайно американски военни части у нас след това не можем да се оттървем от тях. Американците от никъде не са си тръгнали доброволно. За учения, за седмица-две бива, но за повече - не.

382

Анонимен

преди 2 години

До до 428Ей, мои роднини ходиха три пъти до Гърция през соца и един път в Кипър, никой не ги е спрял, аз какво да направя, че ти не си ходил, че сега да пишеш небивалици? Хайде стига с тази пропаганда колко лош бил социализма , че ни писна от лъжи и глупости!

381

Малко за политика

преди 2 години

Какво ще търсят тук американски войници? Да се закачи някой към САЩ е лесно, но да се откачи от тях не се вижда как ще стане. На времето Румен Воденичаров беше казал: "Ако бяхме се обявили против влизане в НАТО ЦРУ щеше да ни ликвидира". САЩ си искат войната в Украйна, мир там не ги устройва и ще забъркат и нас.

380

Не забравяте че:

преди 2 години

Ушанките нямат а краварите имат.

379

Анонимен

преди 2 години

До до 428Объркал си се. Аз нямам комунисти в рода си, а имената на убитите граничари се знаят , както и на много други избити хора в страната от такива диверсионни групи и провеждани диверсии в производството , строежите, туризма и т.н.

378

Анонимен

преди 2 години

До 429 Това с диверсионите групи е било през 50те години.След като на САЩ им става ясно, че от комунизма нищо не става закриват програмата.Служил съм на гръцката граница за 2 г.и 3м. никой от Гърция не идваше, нарушителите бяха само румънци(80%) и българи бягащи от развития социализъм.

377

до 428

преди 2 години

Ти явно си някой научил това от дядо си. Ако си тропал за всеки празник и си викал "КПСС - БКП - Вечна дружба" и не си си завършвал всеки урок с училище с "както казват съветските учени.." , нямаше тук да ръсиш ум. Дори факта , че крепостничеството в България беше възстановено и не можеш дори да идеш до Гърция без КГБ да разбере показваше колко "свободна" беше България.

376

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ да ми натискате минусите, това е истината, тя няма да се промени, нали питахте защо е имало контрол на границата и аз ви от говарям, защото са влизали диверионни групи, работещи срещу България и убийци, които са извършвали диверсии и са убивали хора в страната!

375

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми имаше граница, защото групи от чужбина са влизали и убивали гръничари и доста хора в страната, много хора са били избити от такива диверсионни групи, влизащи от чужбина в България, в част от тези групи са били и българи от старата фашистка власт и западни шпиони.

374

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГлупости, България била "съветска база" , хахахаха, смешки! България беше напълно самостоятелна държава през социализма, абсолютно самостоятелна, единствената връзка със СССР беше, ако някой учи там или си разменяхме туристи, руснаците са ни помогнали да си вдигнем икономиката и селското стопанство на крака след ВСВ, даваха ни горива почти за без пари и пари за селското стопанство. Изобщо социалистическите държави бяха абсолютно самостоятелни и си помагаха една на друга.

373

Анонимен

преди 2 години

До 424Толкова свободни, че нямахме право да ходим в гнилият Запад и обгради ха държавата с тел и електричество, да не би някой да избяга от развития социализъм.

372

dodger

преди 2 години

макетата да не се ослушват, ами да пращат танка си в украина

371

Анонимен

преди 2 години

До 421По времето на комунизма цяла България беше съветска база.

370

Анонимен

преди 2 години

До Стефан Христов Ние нямахме руски бази и войници през социализма, сами си командвахме държавата и войската и икономиката и всичко, държавите от източна Европа, бяха много по-свободни от западните държави и напълно самостоятелни, такава свобода, каквато ние имахме през соца, западните държави не са имали след ВСВ, това са фактите,а не пропагандата по медиите.

369

Кравари ли

преди 2 години

Краварите срещу нас да бягат пак не можем ги стигна. Това важи и за руснаците, които уринират в асансьорите, а 13 % от тях все още ползват външни тоалетни (***). Да не говорим за стандарта им на живота в сравнение с нашия пък и с руския.

368

Крим не е руски

преди 2 години

добре дошли са в България.

367

Анонимен

преди 2 години

До Стефан ХристовПрез социализма , нямаше руски бази у нас, ние сами си командвахме държавата и войската, а не като днес, да сме послушна колония и хората ни да умират и да не можем да им помогнем.

366

Анонимен

преди 2 години

Ааааа, сега разбрахме защо се пропагандира голям шум, че уж руснаците щели да нападат, за да натрупат войски в нашите държави и се преместят от запад на изток! И за какво е всичко това?

365

Анонимен

преди 2 години

Как звучи: България премести войски от Канада в САЩ? Или Германия премести войски от Мексико в САЩ? Коя държава има войски на американска територия? Не търсете...отговорът е никоя. Американските войски искат да правят войни на чужда територия...за това са необходими протести...нисковакснираните източноевропейци да бъдат изтрити,