78

sd

преди 2 години

утре май САЩ гонят цялото руско посолство от Вашингтон. Всяко търпение си има граници. През 1988 Рейгън не се поддаде на руски шантаж и най-голямата руска трагедия-разпад се случи през 1989 на соц-лагера

77

Анонимен

преди 2 години

хАмериканците и с вируса се провалиха! С ваксините също! Очакваха с него да намалее мощта на Русия и Китай и веднага след това да ги нападнат в гръб, а какво стана, показаха им среден пръст и се изгавриха, а краварите реват на умряло: Искаме война, искаме войнаааа...като шизофреници

76

Анонимен

преди 2 години

Америка е назначила някой екстрасенс, които вероятно гледа на боб или безработен холивудски сценарист, защото те твърдят нещо, което ние до днешна дата не видяхме да се осъществява. Така, че тука има тука няма е играта на ФАЩ. Руснаците от самото начало обявиха своите намерения и не се отклониха от тях

75

Петров

преди 2 години

Тази шизофрения ще нападат, няма да нападат е обяснима: Общоизвестен е факта, че в началото на петдесетте години американският военен министър с викове "руските танкове идат, вече са на "Уолстрийт" скача през прозореца на кабинета си.

74

Анонимен

преди 2 години

казано че русия нема да нападне на укрите че не искат брато убииствена воина сащ нато агнлия не вярват даже казаха число и час нападение как може бг да вярва на такива лъжи и да ги подържа ааааааааа наще политици са продажни сега се сетих

73

Яснооо

преди 2 години

Вълкът и лисицата решили да се гаврят със заека. Срещат го и му викат:- А, Зайо, ти що си без шапка бе? - и го съдрали от бой.На другия ден отново го срещат, но този път заекът предвидливо си сложил шапка.- А, Зайо, ти що си със шапка, бе? - и пак го съдрали от бой. Така няколко дена се гаврили, що си със шапка, що си без шапка и бой. По едно време им писнало и решили да сменят стратегията. Наговорили се: "Утре като видим заека, ще му искаме цигара. Ако ни даде с филтър - Що ни даваш с филтър, ако ни даде без филтър - що ни даваш без филтър и пак ще го бием!". Зайчето обаче, било в храстит

72

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Ей казвайте ги овреме тея дати бе ... объркахте Вовата!!!!Абе нема угодия....., но едно е сигурно: САНКЦИИ ще има!!!!Ако започне Русия да напада навреме(според байалцхаймер)... ще има САНКЦИИ!!!!Сега пък се очертава ако не започне навреме или въобще не започне(пак според същия) ... пак ще има САНКЦИИ!!!!Добре, че е Путин да го изтърпява тоя байалцхаймер иначе ако беше некой кибритлия ФАЩ щеха да я търсят само водолази!!!

71

тоя голем разбирач

преди 2 години

Всички играят заедно както и за измисления виРоз.Важното е *** да копат сурувини ,газ и нефт за Запада и да стоят гладни.Не е проблем да се избият робите,но кой ще копа тогава?Нека поясня за войната:Смисъла е ограбване на нещо ценно от някаква територия и при евентуално възможна окупация експлоатация на робите!Да добиват ресурси от собствените си територии.Никой не може да вземе на босия Ц-Ъ-Р-В-У-Л-И-Т-Е.Суровините и робите са другаде,даже са окупирани ама не го знаят.Само заради едни Украинки никой няма да се бие.

70

Споко

преди 2 години

Русия ще нападне след 20 февруари, според достоверна западна медия.

69

98

преди 2 години

Да всичко е написано в "Durham report ". Също и Kruger-Dunning effect.Puppet master, a ти не ти ли разрешава да четеш нещо за света?

68

Анонимен

преди 2 години

да ви е... експертите,ко стана с 16.02 нали щтеше да започне война

67

sd

преди 2 години

ако путин отстъпи - всички ще разберат че е слаб и че русия няма сили за война, ако нападне украина - ще се превърне във военнопрестъпник, какъвто си е, а войната ще ускори разпада и краха на русия като държава. Слава на Украина!

66

96

преди 2 години

Готов ли си за "Durham report "?

65

sd

преди 2 години

мр-ъсни руснаци, да се удавите всички в нечистотиите си! От ОРДЛО са стреляли по украински училища и детски градини, има убити. Искат да предизвикат отговор. Нека започне войната за да се свърши с едно ж-уже и империята му.

64

Анонимен

преди 2 години

Никой не е казал, че се дължи на Русия. Но Русия може да врътне кранчето, и с Европа е свършено. Всъщност Русия има интерес от икономически просперитет на Европа, европейците да произвеждат ширпотреба, а руснаците да купуват, европейците правят най-добрата ширпотреба.

63

Анонимен

преди 2 години

Ми що тогава американците врякат?

62

Анонимен

преди 2 години

Сергей Лавров - Русия провжда тактически учения на собствена територия .Няма намерине да атакува никого...

61

Анонимен

преди 2 години

Путин работи за американците.Направи от Украйна враг на Русия.

60

Анонимен

преди 2 години

Британците са известни с това че всичко им е обратно. Повечето от тях ходят по другия тротоар. Нормален човек не би го интересувало мнението им. То не е сериозно.

59

Анонимен

преди 2 години

изтегля се я като виде пплефнелиеф въоръжен на границата и бесен деса го беше пратила