75

.

преди 2 години

Това не са Българи а еврор0ми!!!

74

АНОНИМЕН

преди 2 години

Няма лошо да се освежи кръвта на немското общество,чрез нов генетичен материал от Бг-цветнокожи. Може би бившия канцлер на Германия искаше това ,като взимаше на хранилка доста индианци,които не подлежат на интеграция! Тепърва ще се сблъска немското общество с проблема наречен роми от Балканския полуостров!

73

Лекар в Германия

преди 2 години

Поредната тенденциозна и поръчкова статия на DW!!! Защо не напишат поне веднъж статия за купищата квартали пълни с ар.абел.ски мигранти? Все Българи и Румънци са им трън в очите. Мога да дам много примери и за Дуисбург, Херне, Гелзенкирхен, Дортмунд и още много други. В най-мизерните и проблемни квартали преобладават именно заселници с ар.абел.ски произход, а не Българи и Румънци обаче не е политически коректно да се пише за тях, нали???

72

до 86

преди 2 години

Че то има и бели цгни. Цгнията е култура произлязла от народа им, но чудесно вирее и сред доста българи. Вярно е и обратното - има и ц. които са си съвсем цивилизовани и нормални, просто са малко.

71

България това е ада

преди 2 години

В България ДС следи масово хората- невронен мониторинг - по зле от роби! Незнам откъде са взели технологията но това тук е Антиутопия!

70

Българом

преди 2 години

има ли кво да се бере там? Мед, бакър такива работи? Ако има, не ни мислете ;)

69

Анонимен

преди 2 години

В България има тежки НеоНацистки организации, не си заслужава живота и секунда тук!

68

Истината

преди 2 години

Защо не уточнят етноса за българските и румънските граждани?! Мисля, че на абсолютно всички е ясно за кого става въпрос. Имам доста познати, които работят в Германия - плащат квартира, плащат осигуровки и не живят в гето....бъркате етноса явно.

67

СРС за всеки

преди 2 години

Хора просто се спасявайте в чужбина, в БГ ви следят на всяка крачка - МВР, ДАНС, мутри!Просто се спасявайте на всяка цена! България това е Диктатура!

66

Габи

преди 2 години

До 68 Злоба и простотия на едно. Какво общо има някой с мързела на ***. Те не искат да им се усигорява работа, а само да получават помощи. Титулованите Харвадци се излагат непрекъснато със спорни, смешни и неграмотни изказвания.

65

Пепи

преди 2 години

До Анонимен Оти не може българин с 15 години стаж в Испания да живее на квартира с още трима и да си делят разходите за по евтино . За 15 години би трябвало да е събрал за две жилища .

64

Гигов

преди 2 години

И у нас в Руссий е също тоже.

63

Анонимен

преди 2 години

До Пепи 85 Кой сте Вие и защо се имате за истина от последна инстанция?

62

Анонимен

преди 2 години

До *** 81 Е, че тук пак са са се съобразили малко - наричат ги "хора от България и Румъния", мигранти, бежанци по бедност. Тук са ни спестили обидата.

61

алооо

преди 2 години

роми в Германия , това е точното заглавие !

60

Сандо

преди 2 години

ти да видиш, като падна соца ни обясняваха за правата на ромите и как да сме ги интегирали. Еми те ви ги, интегрирайте ги вие, ние не успяхме!

59

Пепи

преди 2 години

100 пъти ви обясних . Белите българи мързелуват . Не сивите . Лично ги видях в Испания какво правеха .

58

Наблюдател

преди 2 години

*** да им спира помощите на тези и всички ще се изнесат от България. Двойна полза за бюджета - по-малко социални помощи, по-малко престъпност.

57

Гадняр

преди 2 години

Новия социален министър (по ромските въпроси) Гьоков ще има тежката задача да повиши социалните помощи за тези "българи" от племето Команчи, за да се върнат в България. Те са важни електорални единици за антибългарските партии ГЕРБ, БСП, ДПС...

56

Анонимен

преди 2 години

До Пепи 76 В случая друга е измамата, ама Вие май само се преструвате, че не сте я разбрали :)