147

Анонимен

преди 2 години

Нежно момче е Джоко. Наранява се от един поглед.

146

Анонимен

преди 2 години

Добре де, другите си имат други виждания. Ти като си правиш магарии и изпускаш парите, другите ще ги приберат. Не тичате по кортовете за милите ви очи(все пак). До вчера ходеше по турнизи за милиони, а вече за кауза. Е, сори.

145

Анонимен

преди 2 години

Е и тоя не мое да стъпи на малкио пръс на наш гришо. И освен тва не е бил с хершинжер. Некъв србин плоскоземец се меша по кортовете на великите играчи тука...Чудим им се на аустралийците шо го искаха тоя дълаг антиваксер да играе ми не се молиха на нашето убаво момче.

144

Анонимен

преди 2 години

Ноле е голям, ваксаните са лилипути с рабита имунна система, които скоро ще заминат при свети Петър!

143

Анонимен

преди 2 години

Джока не се коси за банда гентациии. Прав си в ситуацията. Тея, които те гледаха на равно с теб могат да заразяват и да се заразят. Ваксината ,ако е имат не им дава нищо повече в тоя аспект. Всичко останало е държавен цирк и измислици. Нормалните хора са с теб и това е. Мкого Здраве и си живей живота.

142

Анонимен

преди 2 години

Сърбите мразят България ..

141

Пич

преди 2 години

Типично балканско семейство на новобогаташи. Мама и тате злобни сръбски шовинисти, с любов към чалгата. Да не забравяме как побързаха да плюят по Григор, че ги бил заразил. Жената проостовата сеелянка, която парадира с "здравословен живот", "йога", и е много притеснена от 5G-то и ваксините. Ноле е спортистче, но в тази среда и той е залитнал в тази посока. Най-лошото е, че се опита да лъже при влизането в Австралия - грешно попълнена декларация, сънения са мнимо боледуване. Изобщо ...

140

Анонимен

преди 2 години

Сърбаляляците са велики ***..

139

пияница мистик

преди 2 години

Ами защото не можеш да избягаш от балканския си манталитет, а хората в нормалната цивилизация мислят по малко по-различен начин. Те не са антиваксъри ***, дето си мислят, че Бил Гейтс слага чипове във ваксините да ги следи и че с 5G мрежата ще им активира чипа :)))))) Това разбиране го има само при тъмните балкански субекти

138

Анонимен

преди 2 години

австралийците са си фашаги, нищо ново не казва Ноле!

137

Анонимен

преди 2 години

Айде вечния разбирач-пенкилер с многото пари и многото апартаменти се включи да обясни на панелните бедняци как стоят нещата и в тениса. А на Джокович само като му видиш фамилията и вече трябва да ти е ясно, като на истински патриот и европеец, че тоя не мое да е добър тенисист. Ако бие на корта, тва е илюзия, нещо не е така в реалността.

136

Анонимен

преди 2 години

Не им обръщай внимание! Гаврътни една чаша хлорен диоксид, възхвали евангелистката църква, малко инвемектин и им се изсмей в очите!

135

Анонимен

преди 2 години

who the fuckпреди 9 минути 0 0"Тук да не Ви е СУРАТТЕФТЕР" are you? ЗА НЕГРАМОТНИТЕ: СУРАТТЕФТЕР =ФЕЙСБУК Буквален превод на кирилица :) :) :)(почти)

134

Някой си.

преди 2 години

Ами не играй,никой не те принуждава. след 1-2 години и да искаш няма да можеш, защото вече си стар. А, дали не разиграваш великосръпски цирк, защото вече не ставаш?

133

Пак този.

преди 2 години

Писна ми от този нагъл по-сер-ко. Вечно с претенци, вечно "специален". Всяка страна има закони, добри или лоши. Ако искаш да пътуваш/участваш в турнир/ във въпросната страна - спазваш закони и разпоредби, които важат за всички! много важно, че някой си српски наглец не му изнася. като не му харесва - да си стои в Српско.

132

Анонимен

преди 2 години

Ааааллюююуууу, мили хора, въздържайте се от лични нападки и коментари! Тук да не Ви е СУРАТТЕФТЕР, че да си "мажете по стените" простотии*е. Не пренасяйте едно пошло място на друго! Хахахахахахаха

131

Анонимен

преди 2 години

Не само от тениспреди 23 минути 1 1"Аз от тенис не разбира......"послал" и от Български НЕ разбираш....понял? Е, ТО ВИЕ И ОТ КАВИЧКИ НЕ РАЗБИРАТЕ. ЯВНО. хахахаха Добре, че думата Ви бръкна в г**а, че да се изкажете!!!

130

Анонимен

преди 2 години

До 189 "Понял?" Само тази думичка ми казва всичко, което трябва да знам.

129

Анонимен

преди 2 години

спортист

128

Анонимен

преди 2 години

До 184 "Красиво е, а?" Още по-красиво е хора, които са неграмотни, и които изкарват по 1200 лева, да се опитват да наставляват други хора, които дори вероятно изкарват повече от тях, какво да критикуват, и какво - не. С каквото и да си е "постлал", това не прави действията му адекватни. Човек може да е много голям спортис, и да е пълен провал като човек и възгледи. Армстронг е класически пример за това, има и други. Джокович е един от тези примери.