32

Свобода

преди 2 години

Дерзайте , свободни хора !!!

31

Анонимен

преди 2 години

Веднага да ги махате всички ваксини и сертификати и тестове проклети да сте всички лекари дето несе наядоха за пари а таз осраната сербезова дасе прави на ударена че скоро и на нея щеи изтече кранчето забрана за всички ваксини и сертификати и тестове

30

Анонимен

преди 2 години

Е щом не се търкалят като сви*" не на ПАВЕТАТА не ги признавам.

29

Анонимен

преди 2 години

И ТЕЯ КАТО СИНОПТИЦИТЕ-НЕНУЖНИ НИКОМУ ТУК. ЗА КАКВО ПОЛУЧАВАТ ОБРАЗОВАНИЕ ТУКА, А БЯГАТ ДА РАБОТЯТ НАВЪН. АМИ УЧЕТЕ НАВЪН БЕ ТЪРТЕИ.

28

I’m

преди 2 години

В Берлин не можеш да влезеш в техническия университет без сертификат и то от доста време е така. Нито лекции, нито упражнения можеш да посещаваш. Губиш семестъра и толковаако искаш Тук някоя партия активизирала няколко празноглави студента и те вече са представителна извадка за студентите.

27

Анонимен

преди 2 години

Айде почна се. Обаче, тва са неправилните студенти. Правилните протестираха преди година. #да живей промената да живей

26

Анонимен

преди 2 години

Герб се активизират на всички нива! Иначе съм против зелените сертификати де.

25

J

преди 2 години

до 35Не съм измамник - ваксиниран съм !

24

До 35

преди 2 години

До J Ами представи си, че хората не искат да бъдат измамници като теб . Това което предлагаш е измама.

23

Анонимен

преди 2 години

Психопати протестират. WOW какво доживяхме. Вместо да им поднасят камери и микрофони да им занесат по някоя водчица, уиски и ракийка, да им пуснат Камелия, Азис и Стораро и да ги оставят да се учат на занаят.

22

J

преди 2 години

Всички, които протестират срешу сертификатите никога не съм ги разбирал. Като не искаш да се ваксинираш, вземи един сертификат на някой от твоя пол и го представяй за свой! Мен лично един единствен път ми сканираша QR кода, но дори с това нямат право да м иискат документ за самоличност.Кви протести, кви 5лв - *** работа ! Но то си е ясно, че тая съставка на обществото ни определенмо не може да мисли !

21

Анонимен

преди 2 години

Да са го въвели само в България да кажем че е нарушение на човешките права,но зеления сертификат е въведен в целия свят.Я виж в Китай какво става.

20

Анонимен

преди 2 години

Тежки времена се задават пред България, съдейки по такива жендърски поколения като индивидите от видеокадрите.

19

!!!

преди 2 години

На когото не му харесва, да върви да учи в Харвард и Йейл а не в БГ, да ама за там трябва и акъл май. По едно време си мислех, че като пораснат децата ще се появят нови поколения умни хора, обременените поколения ще си заминат и ще се промени нещо...някога, ама не познах за съжаление!

18

Анонимен

преди 2 години

До: номер 28 Протестите не се интересуват от ЕСПЧ, в Канада вече почнаха да валят оставки, а скоро и у нас! Това е истината!

17

ss

преди 2 години

Това единствено нарушава гражданските права на хората", посочи една от протестиращите студентки ... мойто момиче я марш да учиш да видиш как ЕСПЧ даже и българския съд са на другото мнение !

16

митко

преди 2 години

Дайте да излезем и да изметем каскета Гешев.От България се откраднаха милиарди и няма нито един осъден политик или олигарх.Боко Тиквата,Пеевски,Доган и сие се разхождат на свобода.Тази липса на справедливост повече не може да продължава.Много крадци трябва да висят по стълбовете.Време е.

15

до 23

преди 2 години

Ти, обаче, до ден днешен не разбра, че зелен сертификат нямат само ваксинираните и фалшиво ваксинираните? Тъжно.

14

Пак

преди 2 години

Глупости....

13

До 22

преди 2 години

Само дето сертификата ти прави сечено само на теб с тая измислена отрова, а шофьорската книжка спасява животи ОТ теб.