38

Анонимен

преди 2 години

Какво си живял при соца?ЛЯТОТО НА МОРЕ И В СТОЛА МАНДЖИ?ЧАКАШ ЗА ЛАДА?ЧАКАШ ЗА ХЛАДИЛНИК, ЧАКАШ ЗА ПЕЧКА!НА ОПАШКА ЗА НАДЕНИЦА И ТО САМО 1 КГ.!КОЙ КУПИЛ МЛЯКО СУТРИНТА ЩЕ ЯДЕ !СТИГА С ТЕЗИ СКЛЕРОТИЧНИ СПОМЕНИ!БИЛО Е ХУБАВО !КОГАТО СИ МЛАД И ВЛЮБЕН Е ХУБАВО!КОГАТО СИ СТАР И БОЛЕН ВЪЗДИШАШ ПО МЛАДОСТТА А НЕ ЗА ПРЕТЪПКАНИЯ АВТОБУС!

37

В Румъния има растеж

преди 2 години

щото заводи на Star-Light произвеждат продукция с китайски части. Фирмата майка `Емаг`също е в Румъния. На румънците им помагат отдавна от Франция.

36

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията е световна,а БГ материала си обичат корупцията и мутрокрацията!!

35

Анонимен

преди 2 години

В сравнение с Киро, при Бойко направо нямаше корупция.

34

Анонимен

преди 2 години

Хаха, е какво сега да кажем на ЕЦБ и ФЕД да спрат да печатат и да си изтеглят хартийките обратно ???Или да кажем на Китай да бачка повече и по ефтино за да няма забавяне на ресурси и стоки ???Тъпотия сър .

33

СПИРАМЕ ПРОМЯНАТА.!!

преди 2 години

ПРОГОНВАНЕ НА ВОЕННАТА ХУНТА..!!. ИНАЧЕ СЛЕ 1 ГОДИНА-БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е 2 ООО ООО..... ХУНТАТА ПРОЧИСТВА ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ - И ОТВАРЯ МЯСТО ЗА КИТАЙЦИ, РУСНАЦИ, СЪРБИ, АФГАНИСТАНЦИ, СИРИЙЦИ....... ТЕГЛЯТ КРЕДИТИ, КАТО ИПОТЕКИРАТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ.....

32

Анонимен

преди 2 години

БСП са виновни. В Румъния се изчистиха от комунисите и сега румънцте живеят богато при капитализма, а ние избираме комунисти да ни управляват. Еми за това ще сме бедни.

31

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам диплома от Харвард, с английския не съм добре,/ЗАЩОТО ИЗУЧАВАХМЕ РУСКИ И ОТ 8 ДО 10 КЛАС ПО 8 Ч МЕСЕЧНО ФРЕНСКИ/ но нямам отговор защо при това усилено търсене на тази корупция за 10 месеца няма никакъв резултат! Много е лесно да се съпоставят доходи и имущество,влогове и начин на живот! КАКВО СТАВА ?НЯМА ФАКТИ САМО БРЪЩОЛЕВЕНИЯ И СЕМЕЙНИ НАЗНАЧЕНИЯ

30

Анонимен

преди 2 години

Защото с корупцията са свикнали, ще свикнат и с инфлацията

29

Анонимен

преди 2 години

В края на краищата, животът минава много бързо. 30 тежки години изминаха в бедност и мизерия, следващите 30 години ще бъдат по-ужасни - независимо кой избирате. Така минава цял един живот в мизерия. Само тези които живяха при комунизма, при "червените" и Тодор Живков правешкия диктотор, могат да кажат, че част от живота им е минал сравнително нормално, поживяли са, видели са живот. И не си мислете че някак може да се върне соца, това е невъзможно, идват страшни времена.

28

Анонимен

преди 2 години

Що е корупция? "Далавера, в която аз не участвам". Затова правителството на просто Киро не е корумпирано, защото те учасват сега във всички далавери. А правителството на БойкоБ. е корумпирано, защото харвардите не участваха в далаверите на ГЕРБаджиите.

27

Анонимен

преди 2 години

Кой ти каза, че Румъния и Хърватия имат растеж, когато дори в Германия заводи спират.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, можеш ли по-точно да обясниш, как корупцията създава инфлация?

25

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията нямаше да е проблем ако имахме растеж, както Румъния, както Хърватия, но сега при Киро простото дето тегли милиарди и ги раздаде за пенсии както и фигуранта няма растеж, голяма инфлация - ставате работещи бедни или модерни роби.

24

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията е създадена от корупция. Опитват се да притискат хората финансово за да обеднеят и да се молят на държавата да ги спасява. Това е част от плана за новия световен ред или по-точно за новото бедствие. Бедствие ще е за тези които обеднеят и изгубят каквото имат, но тези които го организират ще спечелят те и за това го правят цялото нещо.

23

taka e

преди 2 години

Като дойдат комунистите (БСП) на власт и инфлацията се появява и то в многоцифрен вариант.Януари 2021 година , един хляб добруджа струваше 1.30 лева, сега януари 2022 - същият хляб е със цена 1.95 лева ( за 800 гр.) . Инфлация 50%. Това е управлението на продължаващите подмяната. Инфлацията ще ни стопи и спестяванията.

22

Много жалко

преди 2 години

Този нашия народ така и не си научи урока и продължава да повтаря едни и същи грешки. Абсолютно всеки път когато БСП е била на власт държавата се вкарва в криза на всички нива. Започват едни дефицитит, едни инфлации, фалити, заеми, скандали......обаче после народа забравя и след няколко години пак гласува за БСП. Е това вече показва че нашия народ има някакъв проблем. Не хората не са наред с главите.

21

Анонимен

преди 2 години

След 30 години в България пенсионерите ще завиждат на живота на днешните пенсионери.

20

Анонимен

преди 2 години

Професоре хората се плашат от факта че ги лъжат олиото от 1,60 на 4,60 от миналата година казват 30% поскъпване е това го стряска

19

в Белорусия

преди 2 години

Белорусия е съвършено изолирана от запада и под жестоки санкции наложени от Европейския съюз и САЩ. В Белорусия няма увеличение на цените на тока, водата, отоплението и на хранителните продукти. В Белорусия няма несигурно бъдеще, няма фалити, няма уволнения, няма енергийна криза, няма икономическа криза, няма соцаилна криза, няма хомосексуални бракове и истамбулски конвенции.