19

висшист

преди 2 години

ХА! Увеличение с 20% ли??? Та на мен ми намалиха заплатата с 20%!!!

18

За какво?

преди 2 години

МВР е една спяла система на нищоправци и неграмотници. Пари за дрехи, за обувки, безплатни почивки, пенсионери на по 40 срещу какво? Висене и люпене на семки. Регистратори на престъпления.

17

Не!

преди 2 години

Как ще им давате на тея нищоправещите!?

16

Анонимен

преди 2 години

Гледайте пак клипа зад колоните. Какво стана с русата садистка, уволнена ли е, или повишена?

15

Анонимен

преди 2 години

Кога ще чуем за съкращения в МВР, стига с тези заплати. По-малко и способни служители - по-големи заплати. С този раздут щат се хранят много недостойни да бъдат в системата.

14

Анонимен

преди 2 години

Честно казано 20% са малко, но няма кой да им ги даде, грешките са в управлението на държавата и са меко казано *** - вместо заемите които взеха да ги налеят в бизнеса и да има растеж и оттам и за заплати на държавните служители те раздадоха парите на пенсионерите.

13

притча

преди 2 години

Една самотна бедна майка имала пет деца и ги завивала с една черга и всяко дърпало чергата към себе си да се завие да не му е студено. Децата пораснали и от много дърпане чергата се скъсала. На майката останала съдраната черга и така студувала на старини, защото децата се пръснали по света.

12

Анонимен

преди 2 години

Видяха многото пари на медиците от първа и решиха, че и те могат да ограбват народа. Плащаме на палачите си.

11

Промяната

преди 2 години

Наредено от ББ отново поради зависимостта на всички кадри на МВР от герб. До момента в новия бюджет има над 2 милиарда лева за МВР разпределени по следния начин - 47млн за противопожарна и медицинска техника, резервни части и консумативи, 28млн за екипировка, 14млн за хардуер и капиталов разход, 9млн за физическа подготовка, 8млн за експертизи. Но до вчера твърдяха по медиите че нямало един лев за МВР

10

Анонимен

преди 2 години

Уволнени сте всички! Чичо Джо и Мустафа паша закриват еничарския корпус! Няма шекели за Дамаджани!

9

Истината

преди 2 години

Когато сложат камери на всеки полицай както е в САЩ ще спре корупцията, връзките и прикриване на престъпления. Жената 20 год е в ЧР на МВР и какво ли не съм чувал - дай да го оправим, наше момче, техните добри хора, баща му и той е при нас, иначе къде ще го вземат и т.н. звъни се без срам от час и ден

8

Анонимен

преди 2 години

Настоявате за заплати но нищо не произвеждате. Откъде ще ви дойдат заплатите и то с 20%.? Няма от къде другаде освен от нашите данъци.

7

Смърт на фашизма

преди 2 години

Фашисти вие убивате България

6

Нищоправци

преди 2 години

МВР е Фашистка организация за тероризъм! СМЪРТ НА ФАШИСТА СВОБОДА ЗА НАРОДА

5

Некъф

преди 2 години

На тия слуги на властта никакви пари и съкращения на администрацията с 80%. Поредните пиявици ревящи за пари са МВР-то!

4

1312

преди 2 години

acab, приятел полицай няма, и стотинките са ви много, щях да кажа еничари, но НИЩО елитно няма у вас, тумбаци жалки. Айде сега бързо да джобиме децата за тревица и да се криеме у некой храст с палка, мрши.

3

Терористична Държава

преди 2 години

България е Държава подкреяща Тероризма! МВР Перник, Бобов дол подкрепят терориста Юлиян Борисов Георгиев близък до садиста Иван Гешев и генерал Васил Василев!

2

Анонимен

преди 2 години

Цял свят протестира за Свобода и Демокрация, само в Чалгария протестират еничари за шекели. Не ви ли е срам, че сте поддържате феодализъм в 21-ви век?

1

Анонимен

преди 2 години

Организирайте протест срещу ковид фашизма и ще ви позлатим.