32

Спеца

преди 2 години

САЩ са. най - лъжливите политици в света!Не са изпълнили нито един договор по разоръжаване до сега!Днес подписват , след време се отказват!Не поемат задължения нито по климата, нито по опазване на природата! Изкараха се победители над фашистка Германия и след 50 години агресивна лъжепропаганда от типа на Гьобелс !Днес над 50 процента от американците смятат че те са победили Германия ,а не Русия?

31

Пак ли

преди 2 години

Има ли все още разумни същества който да вярват на сащ и нато....ако има ми е жал за тях,горките зомбита!

30

Гризко

преди 2 години

Нещо не му се получава на дъртия гризач. Насъскваха укрите да провокират рашките, ама укрите тарикати, взеха пароците и казаха епа ще си помислим. Гризко със същия успех може някой ден да каже че сме струпали армия на границата на Северна Македония и да прорича че ще ги нападаме, само дето ние си нямаме нищо с което да сме интересни .... пък сме и послушни. Ама що да не си утилизират набързо някоя ракетка.... като навремето със Сърбите...

29

Кеъртейкър

преди 2 години

Шуър тинг, грандпа. Летс уолк ю ту йор бед.

28

Кад

преди 2 години

Уважавам всички възрастни хора по света,с изключение на този.Този го МРАЗЯ.

27

Анонимен

преди 2 години

до 11--САМО НАШАТА АЛЕНА МОЖЕ ДА МУ КАЖЕ. ДА СИ Я ПРИБЕРЕ ПРИ НЕГО.

26

dzadziki

преди 2 години

Отде ви изкопават бе

25

Анонимен

преди 2 години

Бе вий стискайте палци да не земе да се възвиси в царството божие, че кат дофтаса вицето ще се молите да беше оживял. черна феминистка либерастджендърка.

24

Анонимен

преди 2 години

16.02.2022 - нострадамуса от Вашингтон се оказа обикновен склеротирал лъжец

23

Анонимен

преди 2 години

Изчака ни се чакането бре бай байдъне. Свърши ни тоалетната хартия от страх вече. Сичките ви са такива, празни приказки на ангро. Буш поне пакетче некво развяваше.

22

Анонимен

преди 2 години

Путин да вземе да се извини, че не е нападнал Украйна и толкоз! Ми да си съобразява със спуснатия график, обърква хамериканците ...

21

Гореща новина

преди 2 години

Склерииии склери !

20

българина

преди 2 години

сине майчин, теоретично сащ имат бази в над 60 държави по света, като това си е потенциал за атака ако местния президент те напсува... до кога свободните журналисти от демократичния свят ще спестват тези въпроси на лицемерите?

19

Църковен Календар

преди 2 години

В ЦРУ днес почитат света пророчица Ванга

18

Анонимен

преди 2 години

Ей не се отказва от тая война ...иска я и я иска ! Деменция , нали днеска щяха да нападат ? Нали много знаете там разузнаване ала бала сателити ....? Кога утре ли ще нападнат давайте побъркайте от параноя украйнския народ ! Натяквайте че война ще има насъсквайте държавите срещу Русия вие си стойте кротко там зад океана ......кравари !

17

Смешен

преди 2 години

Щатите от самото си съществуване не са имали толкова зле президент като Байдън Америка трябва да се срамува че са избрали такова неедекватно недоразумение

16

Анонимен

преди 2 години

Деменцията в напреднал стадии не прощава!

15

Анонимен

преди 2 години

На тази възраст са нормални деменция и параноя!

14

Байдън

преди 2 години

Днес памперса ми може да остане сух, може!

13

Мнение

преди 2 години

Байдън да спре парите на специалните служби, които му казаха датата на нападение докато не уточнят за кой 16ти става въпрос. За този месец ли, другия месец и дали е тази година?