25

Анонимен

преди 2 години

Есхумации на всички умрели ли? Двойна работа за гробарите.

24

Анонимен

преди 2 години

Стигнах до "работна група" и разбрах, че пак нищо няма да се свърши.

23

Анонимен

преди 2 години

Не е ли късно? Анализира се преди да го пишете човека умрял от ковид. Щото определено не са умрели от ковид хората. Прах в очите на нас възмУтените.

22

Анонимен

преди 2 години

Ако е толкова опасен този вирус можеше да съм умрял.Чакам повече от 24 часа да по излезне писиар теста.Докато не излезе резултат съм без лечение.Чакам да станат може би 72 часа да се натискат, набуткат и да се знае какво е положението и тогава лекарства...дрън дрън.Досега се лекувам сам с закупени от мен лекарства,а който няма пари Какво става с него- ляга и умира.

21

555

преди 2 години

Ама вярно ли ще анализирате смъртността от ковид 19?- защото вашия колега патолога Стоян Алексов каза ,че няма регистриран нито един случай на смърт от ковид .Това е констатирано на симпозиум от негови евро колеги след аутопсии на починали. А такъв вирус изобщо има ли,след като за награда от 2 мил.долара , нито една лаборатория по света не успя да го изолира(изчисти). Дали пък като дон Кихот не се борим с вятърни мелници и да изглеждаме глупаво в очите на истинските учени.

20

Анонимен

преди 2 години

А ще се анализира ли интелектуалната деградация на българите, заради която се навъдиха толкова много антиваксъри? Там е причината!

19

Манго

преди 2 години

Мангъроидите умират защото до последно отричат че има такъв вирус, не вземат мерки когато се заразят и когато се почувстват зле вече не са за доктор, а за поп мир на праха им юнашки.

18

Анонимен

преди 2 години

Струва им се малко бройката, а от фармацевтичните компании почнаха да ги притискат д връщат подкупите за неслучилата се масова ваксинация ли?

17

въпросче

преди 2 години

и какво точно ше анализират ?!

16

Анонимен

преди 2 години

супер, ако искаш една работа да не бъде свършена като хората създай работна група! бая общи приказки ще има да слушаме и единствено виновни ще са хората дето са починали

15

анонимна

преди 2 години

Анализ,след това анализ на анализа и понататък трети,...десети анализ.Това правителство освен анализи може ли да прави нещо друго? Или в Харвард само на това учат?

14

Анонимен

преди 2 години

Някой въобще вярва ли на това правителство?

13

Анонимен

преди 2 години

Анализът ще покаже, че борбата с Ковид пандемията и на Трите правителства на Радев е била пълен успех за господарите му от ДС. 60 хиляди жертви досега, с потенциал да ги направим над 100 хиляди докато нещата се успокоят. Белене беше по-малко зловещо.

12

Анонимен

преди 2 години

А някоя работна група за това защо се е стопил ланския сняг нямали да сформират. И на децата е ясно, че високата смъртност е заради неадекватния протокол за лечение и неадекватните мерки плюс ежедневното всяване на паника, целяща стресирането на хората.

11

Анонимен

преди 2 години

От незапомнени времена на тази територия важи правилото-Ако искаш нещо да не се свърши или да прикрие друго нещо то направи Комисия!

10

Анонимен

преди 2 години

Значи ще има корупцийка и кьорсофри за "групата"!На тия работни групи това им е работата

9

Анонимен

преди 2 години

До Ваксиниран 1403 "Незабавна ваксинация за всички,ако се налага и принудително!" -- хаха, сладур.. много се надявам да срещна някой такъв убеден "ваксър" като тебе на улицата... ще има ваксина след ваксина след ваксина докато не му се пръсне ... от ваксиниране!

8

Ваксиниран 1403

преди 2 години

ВАКСИНИРАЙ СЕ-СПАСИ ЖИВОТ !!!

7

Анонимен

преди 2 години

Аааа.... Значи можело да се сетят и по-рано да анализират данните от статистиката за голямата смъртност... Всеки ден пиша тук, че никой не гледа тази статистика и тенденциите в нея са, че масово жертвите са пенсионери с или без придружаващи заболявания, но хунтата около Киро Ментето не прави нищо да спаси тези хора.

6

Анонимен

преди 2 години

И какво ще анализират, на колко от починали с ковид е направена аутопсия за да се разбере от какво точно са починали или ще е поредното отчитане за да се покаже, че всичко е било "правилно"