39

Оператор

преди 2 години

До: 24 - ХйхфхйхййКирчо е зает да крадне и да говори глупости прочетени в нета, та ще почакаш да се налапа и тогава.

38

Системата

преди 2 години

убива повече хоро, отколкото самия вирус...

37

Д-р Хаус до#13

преди 2 години

Политиката и контролът в здравеопазването се определят от МИНИСТЪРА !! Странно защо,преди се плюеше Д-р Кацаров,а сега,нито дума,вопъл или стон срещу четирикратната булка Гюлчен Сербезова! Айде бегайте " коментатори" и " разбирачи"!!! Или пък тя е на пети меден месец,а??

36

Мангъров

преди 2 години

Така ще продължи докато не им спрат кранчето на хонорари добавки за първи линии, окопи, бункери и ръкопашни боеве със Короната. Болниците имат интерес да създават Ковид отделения, защото са високо заплащани от Здравната каса ! Ако се спрат тези финанси....ще спрат и да си измислят Ковид болни !

35

Д-р Хаус до#13

преди 2 години

Политиката и контролът в здравеопазването се определят от МИНИСТЪРА !! Странно защо,преди се плюеше Д-р Кацаров,а сега,нито дума,вопъл или стон срещу четирикратната булка Гюлчен Сербезова! Айде бегайте " коментатори" и " разбирачи"!!!

34

Д-р Хаус

преди 2 години

Срам и позор за ЧАСТНАТА болница!! Нямало места?? Болницата да не е хотел бе тикви?? Истината е ,че тия частни " болници" са търгаши,не желаещи да се занимават с тежки случаи,а да " лекуват" шипове" и хемороиди,да правят оборот на леглата и да печелят!! Този болен " трябвало" д бъде приет от държавната болница!! Защо?? Няма отговор!!

33

До 20

преди 2 години

Сигурно щото 200 пъти обясниха, че последствията от коронавирусът са сериозни за сърдечно-съдовата система и тепърва няма да има места и лекари за хората, преболедували ковид и развили проблеми впоследствие. Ама да не разстройвам форумните конспиратори, аз частна болница в София мога да си позволя, който не може, да му мисли.

32

22

преди 2 години

Логи1но следствие от това, че болничните ни заведения са ТЪРГОВСКИ дружества. Има място за този който плаща и за прием по скъпи клинични пътеки. Останалите чакат ... :( И да се молят изхода да не е летален. Май БГ лекари вече са забравили положената Хипократова клетва.

31

Мда...

преди 2 години

"Казаха ни, че единственото място е в интензивния сектор на COVID отделението и че, ако подпишем, че не носят отговорност, ще го приемат. Тестът му за коронавирус обаче беше отрицателен" - този цитат говори достатъчно КРАСНОРЕЧИВО.

30

Анонимен

преди 2 години

До 12Същото важи за полицаи, политици и т.н. Трябва да имаш контрол над всяка част от живота си - безопасността, здравето, всичко. Иначе нямаш живот.

29

шопендар

преди 2 години

КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ КИТАЙЦИТЕ,КАТО СЕ САМОИЗБИВАМЕ ПО РАЗНИ НАЧИНИ.

28

Анонимен

преди 2 години

До 28Това, надявам се, са единични случаи. Но неправилното лекуване на ковид е абсолютно задължително. Морят хората с по 20 антибиотика, нито един, от които не помага за ковид. А лекарствата, които доказано вършат страхотна работа, ги заклеймиха. Нашите лекари просто ги мързи да четат изследвания.

27

Анонимен

преди 2 години

Ето това показва че проблема за високата смъртност не е коронавирусът а лошото управление на болниците и неадекватното медецинско обслужване.

26

ТРАГЕДИЯ Е

преди 2 години

Те не могат да се оправят с един болен пред спешното, а като гледам задаващата се 3-та световна - в случай на война просто не ги виждам как ще се оправят!

25

Анонимен

преди 2 години

В България над 300хил. работят като сервитутки. На маса лесно ще ви обслужат, ще ви оскубят с 50лв за престояла манджа и ще се радвате. В болниците има по 1-2 лекари на отделение и ако им писне - оставате без отделение. Много болници вече затвориха, защото няма анестезиолози. Но вие придължавайте така. Сигурен съм, че можете да си позволите частните болници в София

24

Анонимен

преди 2 години

Е, докога така, бре?! Спешно отделение - не, ами Спешно погребение трябва да се казва вече! (((

23

Хйхфхйхйй

преди 2 години

Кириле премахвай забраните заради пандемията по най бързият начин те не помага върху нищо всеки си носи маските както си иска Кириле това с маските и всички други неща е само за правене на париИ сините зони са измислени за да пълним сметката на общините това е безобразноСинята Зона не въвежда никакъв ред относно паркирането

22

Потърпевша

преди 2 години

При предишната ковид вълна същото преживяхме с нашата майка, за щастие се излекува, но беше ходене по мъките два дни, от Враца в Монтана ни препращат, че билаа с отрицателен тест и чакане пред кабинети с часове, а беше с двустранна пневмония. В болниците не спазват никакви мерки, болни и здрави са вкупом в коридорите, а сестрите от мили по-мили.

21

Анонимен

преди 2 години

До Котка - прав си- само с уточнението, че всъщност е имало място в кардиологията - но само за ковипозитивни - които са много много много по-финансово изгодни. Иначе и другото предстои да се случи, но за щастие при нас са препаратицирани само 25% от хората, та се надявам да не е толкова зле.

20

Зелен Демократ

преди 2 години

Браво, без вас и Системата нямаше как да постигнем числата на Ковид утопията, дерзайте смели труженици на Новото Нормално, ние сме твърдо зад вас!