74

Анонимен

преди 2 години

На Зеленски му плащат в зелено от сащ и за тези пусти пари народа и родината ще предаде.

73

Анонимен

преди 2 години

американската мечта умря около 2000г. от тогова насам всекиден виждаме каква мизерия е в сащ а са икономика номер 2 в света

72

Анонимен

преди 2 години

Има ли България армията, която имаше преди 1989 г.? На парада на 6 май всички войски минават за 15 минути. Числеността на сухопътните, морските и ВВС е намаляла в пъти. Дори и за модернизация на тези бойни единици не говорим. Единственото което се изгради на територията на България са американски бази. И какво от това? Южната ни граница е отворена мигранти минават в мирно време свободно. Как ще ни опази във война НАГО?

71

Анонимен

преди 2 години

До 92 По твоята логика кварталният бабаит, който ти се е писал приятел,влиза в апартамента ти пребивате отмъква част от имуществото ти, и за всичко това ти си си виновен. Същото е и с Украина.

70

Анонимен

преди 2 години

Украйна несъмнено е в топ 5 на най-безумните държави!! И България е там, но няма скоро някой да отнеме първото място на т.нар. украинци!! Та така... Каквото си направиш сам, никой друг не може да ти го направи!

69

Анонимен

преди 2 години

До Асан: а колко получаваме главо. Ако не е ЕС щяхме да сме още руска губерния с 20000 рубли заплати.

68

Анонимен

преди 2 години

До 84Не чети Евангелието, като дявола.Всичко това ще се разиграе след 3 тата световна когато светът ще бъде в огромна разруха и криза.Войната ще бъде предизвикана от Китай и ще завърши с ядрени удари.Русия няма да участва, защото ще бъде предадена от Китай, които ще вземат Сибир използвайки поредната революция в Русия. Всъщност точно НАТО ще спаси Русия, Китайците да не я окупират цялата.

67

Анонимен

преди 2 години

Всеки един път, който води далеч от руското блато е добър път.

66

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Храни куче да те...лае.Бащите на СССР не са си и...помисляли,че след време изкуствено създадената от Русия съюзна република Украйна,с твърде големи територии,ще им забие...ножа в гърба.Донбас,Днепропетровск,Одеса и още доста други райони са си определено руски от време...оно.Голям въртел им създадоха тези бандеровци на руснаците.Лампичката требеше да им светне още като се сдушиха с Хитлер,при окупацията на Киев и след това да ги...кастрират,а не да ги...разширяват.

65

Анонимен

преди 2 години

До 77Да допуснем,че Украйна влезе в НАТО и след това реши да "върне" Крим и нападне Крим///Точно в това е проблема, че Украина, както и Грузия имат нерешени териториални спорове със съседът си Русия, а държави с неразрешени териториални спорове НАТО не приема.Другият вариант е Украина да се откаже от Крим и Донбас, тогава може да кандидатства за членство.

64

Анонимен

преди 2 години

НАТО май е наистина дяволска организация. Накрая всички държави ще клекнат. Първо ще са членове, после слуги. Прочетете откровението на Йоана. Последните 3 од 10 царства, ще се поклонят на звяра, защото кой ще смее да се противопостави на него.

63

анонимен

преди 2 години

Разбира се,че в НАТО е спасението. И щом украинците искат,глас народен,глас Божи.

62

До 80

преди 2 години

И какво ги чака в НАТО?Моля, обясни. Дали ще им е по зле, отколкото руснаците да им управляват държавата чрез платените си агенти?

61

Анонимен

преди 2 години

Зеленски ще го пратят за зелен хайвер

60

Анонимен

преди 2 години

Ако знае какво дърво го чака в нато, няма да е толкова убеден, че иска да влиза там.

59

Анонимен

преди 2 години

Вие хубаво го пишете в конституцията, само че според социологическите проучвания в Украйна, самите украинци въобще не са единни относно членството в НАТО. Резултатът беше нещо като 50/50 и то при положение, че допитването не е провеждано в Източна Украйна, който са твърдо против. Не ви е виновна Русия, а сами си разпалвате гражданска война.

58

Ром"с

преди 2 години

Да допуснем,че Украйна влезе в НАТО и след това реши да "върне" Крим и нападне Крим,руснаците отвърщат на удара и влизат в Украйна .. и въпроса е "задейства ли точка 5 от Вашингтонският договор за нападанеие на страна от НАТО" и кво става със света !? А от украинците може да се очаква такфаз офанзива към КРИМ,като почустват някакъв гръб,сила..и струва ли си Украйна да е в НАТО !?

57

Анонимен

преди 2 години

До 70 Ако теоретично днес Киев проведе референдум за присъединяване към НАТО- над 70% гласуват с " ЗА", виж последните данни от проучванията! Проучването не обхваща Крим и ( Донецк И Луганск) по разбираеми причини- руска окупация!

56

Анонимен

преди 2 години

До БългаринНе ги разбираш нещата. Какво и пречеше на Украйна през 2014 година Русия? На САЩ и пречеше с договорите с Китай. Украйна е просто средство за НАТО да зароби Русия. Какви руски агенти са ти в главата. Зеленски е подставено лице без реална власт. Да управляваш фалирала държава с огромни дългове към МВФ какво е? Пряко изпъление на заповедите им. НАТО щом си измислят конфликти толкова лесно, лесно и ще нападнат.

55

Анонимен

преди 2 години

Русия е изостанала във всяко едно отношение вкл. и военно въпрос на време е да им лъсне голия зад ник.