32

Анонимен

преди 2 години

НАТО въоръжи Украйна до зъби, но Украйна надали ще може да си плати това въоръжение близките 100 години. И още по лошо- надали нормален бизнесмен ще тръгне вече да прави инвестиции в Украйна. Единстеното спасение за укрите е да се присламчат пак към предишния голям брат. Поне зимата ще имат топло

31

Анонимен

преди 2 години

Лесно ли им беше на талибаните 20 години да понасят САЩ? Украинците ще разберат лесно ли им е било на талибаните.

30

Анонимен

преди 2 години

Каква е равносметката от перченето на Путин по украинската граница. Изключително лоша за Русия. НАТО въоръжи Украйна до зъби, вече Путин и еленовъда Шойгу да нападнат с с цялата си мощ по точно немощ нищо няма да постигнат освен между 50 и 100 хиляди излишни руски жертви. Другото което постигна Путин с височайшата си глупост са войски на НАТО в Полша, Румъния и България. Изобщо се потвърждава на 100% поговорката Вола рие на гърба му пада.

29

Анонимен

преди 2 години

Байдън ще нападне Украйна. Все някого ще нападне. Украйна предава САЩ. Предателите се унищожават. Волдемор има ултиматум от Байдън.

28

Анонимен

преди 2 години

Путин ще се изсули от украинската граница по терлици тихо и кротко след така наречените военни учения. Руската преса ще тръби че Путин отново е надиграл США и НАТО. Русофилите у нас ще надуват фанфарите че страхливото НАТО за пореден път е победено от Рассия. Истериката за победите на Путин по руските медии ще продължи три дни а през това време войските на смелчагата Путин ще бягат към Сибир. Това са реалностите господа русофили. Съдбата ви е винаги да побеждавате США и НАТО.

27

Анонимен

преди 2 години

Ще видите вие какво ще стане. Във вторника ден преди началото на края ще се появи супермен който с изумителния си дипломатически талант ще спаси света. Цял свят ще гледа ще се диви и ще шепне юесей юесей. А руснаците сразени и унизени ще плачат горко ще плачат и ще нареждат - ето ви нефта ето ви газа, искаме макдоналдс и банани

26

Анонимен

преди 2 години

До Бързо и решително И да бяга ,Зеленски е с гарантиран Израелски паспорт по рождение . С правилегии на етнос и религия .

25

Анонимен

преди 2 години

Планират откриването на войната в сряда. Нали си я планираха.

24

Любопитен съм

преди 2 години

За 50 минути какво могат да си споделят толкова две празни пространства?

23

БРЦК

преди 2 години

Глобалните либета са пълни гьотверени и серсеми само калъч за тях

22

Анонимен

преди 2 години

Що го туриха завалията начело на САЩ, като и е болен човек, все пак са му отварял главата.

21

Анонимен

преди 2 години

До 31. Със Садам Хюсеин и Кадафи не бяха толкова човечни. С какво, според теб, Путин за тях е по-различен? Няма да е до човечността работата, а до шубето.

20

Анонимен

преди 2 години

Байдън може да смачка Путин, но Байдън е човечен, иска да направи така, че все едно Путин е победител, защото САЩ са човечни и благородни, за това ние българите живеем добре със САЩ в НАТО.

19

Анонимен

преди 2 години

До 28. Къде го видя този хуманизъм у щатите бе, приятелю? И от кой момент насам са станали хуманни? Пропуснал съм го.

18

Анонимен

преди 2 години

Сега изведнъж най-голямата грижа на Байдън е какво да направи за да излезе Путин като победител от капана в който сам се натика с глупавите си ултиматуми за което Патрушев е ходатайствал пред щатското разузнаване. Дори се е състояло съвещание в Белия дом по този въпрос. Съкурсника на Путин Юри Швец също е бил извикан да дава акъл. Един е искал едно да дадат на Путин друг друго, накрая Швец станал и казал: Момчета оставете тези работи, Путин владее всички медии в Русия и те все ще измислят нещо.

17

Анонимен

преди 2 години

САЩ са силни, САЩ могат да победят Русия, но са отговорни, САЩ са хуманни, не искат да започват война защото това ще унищожи човечеството.

16

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат избор - или да остъпят с позор, или да изчезнат от лицето на земята. Това означава за тях война с Русия. Русия при всички случаи ще остане, макар и с тежки поражения и загуби(ще има само губещи). Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А за САЩ са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети, само добрите стари Сармат, Булава, Топол.

15

Анонимен

преди 2 години

Айнщайн е бил гениален физик. Но дали е бил умен политик? Това което е доказал във физиката е безспорно - физиката е наука. Физиката не е философия. Философствания и приказки за лъкове и пpaшки при четвърта световна война могат ли да се докажат математически както теорията на относителността?

14

Анонимен

преди 2 години

"Двамата са съгласни, че трябва да се прилага дипломация спрямо Русия" - абе не че са съгласни, ами са принудени. Иначе Русия ще ги пердаши на смени подред един след друг.

13

Анонимен

преди 2 години

България като верен атлантик трябва да помогне на Украйна . Да изпратим боко , каракачанката и плевела с ония чертежи на самолети да помагат на Украйна . Плевела нали щеше да сваля руски самолети ? Той знае как се правят тия работи ;) Да го пращаме в Украйна .