50

Йосиф

преди 2 години

мъчно ми е за всички украинци с чипове от майдана ...

49

Анонимен

преди 2 години

Болни мозъци ! След маймуните сме ние нали знаете ! Мислете, мислете ! 😤😡

48

Б. М.

преди 2 години

Преди много години, един руски учен изследва условния рефлекс с куче. Павлов обаче се води за велик, нали е рус. После пък правят опити другарите съветски да се оплоди жена от ***. Имало мноооого кандидатки участнички в експеримента. След това кучето Лайка е изпратено на сигурна смърт и умира в ужасни мъки. Ние викаме УРА за съветското куче герой.Но те са СЪВЕТСКИ герои, те са друго, нали рублофили?

47

Продев

преди 2 години

И аз се чудя какво ще се случи, когато западната мания за превъзходство се срещне с липсата на ресурси и бройка да догонват Китай. Точно такива изцепки и напъни.

46

Анонимен

преди 2 години

Отвратително!!! То и другия куку прави опити да променя климата на Земята..само дето маймуните дето ще пострадат са повече от няколко.

45

Рррр

преди 2 години

До част от коментарите: стига с тия комунисти, намерете си нещо друго да дъвчете.

44

Batman

преди 2 години

Преди 1 година точно това коментирах че той тормози животните и от къде има това право или гиганти богаташи нямат нужда от разрешение ами това е готино за някои алчни... преди година ми махнаха коментара от днес.бг... че писах точно тия думи защо оставят такова право да тормози животните.. ама то има бог и гледа и всеки които е замесен ще плати за греховете си...

43

Исторически парк

преди 2 години

Доктор Менгеле ряпа да яде...

42

Анонимен

преди 2 години

Ваксъри слушате ли? Ей това ви чака и вас в близките 5 години.. някои вече го усетиха

41

Анонимен

преди 2 години

същото ще направи мъск и с вас въпрос на време

40

Анонимен

преди 2 години

Някой да се сеща за нещо? Или не, ваксината пази от Кромид, нали така?

39

Анонимен

преди 2 години

Комунистите наричани още Леви ,Либералдумократи ,Бальшевики и тн те никоа не са правили нищо друго на тази планета освен екперименти ,геноцид, експерименти ,геноцид това е тяхната безбожно нечовешка същност. За тях не само животните но и хората сме един незаслужаващ дори внимание елемент който колкото повече страда повече енергия черпят тези нечовешки ****на

38

Урко

преди 2 години

Е така започваше "Планетата на маймуните". След още малко неуспешни опити, ще има един успешен и Урко излиза на сцената :-)

37

Био

преди 2 години

От месец март пристига екип от американски ученизапочва za БиоЕКСПЕРИМЕНТ на Пентагона с български войници.Te вече са правили това "Добро за тяхното здраве" в Украйна, Грузия и Казахстан, а сега и у нас

36

Оля затвори очи

преди 2 години

След като един месец плюваха по Мъск, че негова ракета ще са удари в Луната и тя горката може сериозно да пострада, се указа че ракета е КИТАЙСКА ! Ама се никой не се вълнува какво ще стане щом е Чайна... Епа да не се укаже, че и с тези чипове е същата работа ? Важното е да се плюва по Мъск !

35

Анонимен

преди 2 години

Кога ли ще направят тези чипове задължителни? Сигурно само на тези които са си ги наболи ще разрешават да ходят на мола?

34

Анонимен

преди 2 години

Тоя сайт е поел някаква "атни-Мъск" кампания ... Ама защо? Ей това не разбирам. Преди знаех, кой водеше анти ГЕРБ кампанията. ЗНаех и кой водеше анти БСП кампанията. Знаех и за анти Слави, анти емигранти, анти чужди инвестиции, анти Луков марш ... Ама сега? Интересно ми е просто.

33

Янко Антивакс

преди 2 години

След 5 години ще четем колко милиона ваксинирани маймунu на Бил Гейтс и Алберт Бурла са умрели в изключително страшни мъки!

32

Анонимен

преди 2 години

И какво излезе сега, че най-великият антиваксър всъщност иска да ви чипира..

31

Анонимен

преди 2 години

Що не се чипира той първо