65

В.

преди 2 години

Новият комунизъм това е Липса на Електричество при Здравни Ограничения.

64

Анонимен

преди 2 години

Тая изби рибата, в Дания и Швеция нямало драма, обаче в щатите където били по малко ваксинирани имало рекорден брой случаи. Абе моме, рекорден брой случаи има навсякъде, даже в най ваксинираните държави като Израел.

63

Мислете

преди 2 години

Докато не разберете че Световната Здравна Организация (СЗО) , е частна фирма/сдружение/корпорация , и единствената и функция е да прави пари ЗА СЕБЕ СИ подчертавам, няма да се върнем към нормалното ! Никой освен вас , не го интересува вашето здраве , единственият интерес е да ви държат наплашени , ама яко уплашени и да ви вземат парите под една или друга форма !

62

Анонимен

преди 2 години

Какво може да направи едно измислено грипче от китайски ухански прилеп :))) Запада го прие радушно грипчето, измислиха гръцки имена - "Делта,Омикрон и т.н.....". за да стреснат повече простолюдието.......На никой не му прави впечатление, че термина ПАНДЕМИЯ значи изолирани случаи, тоест не правят разлика между ЕПИДЕМИЯ и ПАНДЕМИЯ :))) Живеем в Идиокрация, к'во да праиш :))

61

Мухаххахахахахахахах

преди 2 години

Докато има балъци , ще има и тарикати !!! Истерията ще продължава докато народа си спи !!! А това че разруши хиляди бизнеси , семейства , психиката на хората ?! Никой не го интересува , важното кръг от хора да правят ужасно много пари !!! Няма човек трезво мислещ , които да вярва в безсимптомния грип ...или леката настинка !!!

60

11

преди 2 години

"Има данни за протичане, по-леко, на клиничната картина при Омикрон, но този вариант може да предизвика сериозно заболяване." ------ Ей тая простотия не можах да я разбера. Хем по-леко, ама било сериозно. Баааххти глупостите. А па и щели сме да се срещнем с вируса - аллллоооу, ний го минахме по два пъти, някои и по три и четири без вакса. А ваксата да я правят ежегодна като грипната, само показва, че и двете вакси за нищо не стават. Аз от 30 години грип не съм карал и не съм се вкасувал.

59

Анонимен

преди 2 години

Коронавирусът ще си отиде, когато управляващите мoшеници реагират адекватно на данните от статистиката за жертвите на вируса... Има много ясна тенденция и таргет на потенциалните жертви и всички мерки трябва да са в тази посока, а не да се изпълняват сляпо нарежданията от Брюксел за 60% ваксинирани...

58

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ СИ ОТИДЕ И ВИЕ ИЗЧАДИЯ НА АДА ЗАЕДНО С НЕГО ! АМИН.

57

Анонимен

преди 2 години

Каквото каже математикът-това ще е. Зависи бобът му какъв е-бял или чер.

56

Анонимен

преди 2 години

Наблягам на чесновия амулет вместо на зелевия. Разлика няма. Малко ме оскъпява, но нищо.

55

Анонимен

преди 2 години

В това сайтче днес пишат едно, а утре противоположното. Днес има, утре няма. Поне си четете статиите и следете какво публикувате.

54

Анонимен

преди 2 години

Ми хареса им манипулацията за простолюдието, видеха, че пляскат по балконите и решиха че е време за "идиокрация" :)))

53

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Пак ни къпят с "марна" вода !

52

Дора

преди 2 години

Стига с този коронавирус. Има СПИН, сифилис, туберкулоза, хепатит, рак... Ако нямаше задължителни тестове заради зеления сертификат, нямаше да има толкова много нови случай открити, т.е. някои нямаше и да разберат, че са го изкарали, нямаше да има отчитане на починали "с коронавирус", на който са му били преброени дните така или иначе е шял да си отиде, но ако болниците не бяха превърнати в ковидарници, хората щяха да имат по-голям шанс да получат добри медицински грижи.

51

Анонимен

преди 2 години

С масова стрелба на месо по кукловодите,бързо ще си замине а следващите вируси няма да смеят изобщо и да дойдат!!

50

Анонимен

преди 2 години

Защо в ЮАР два месеца след пика на Омикрон (9-15 декември 2021) броя на починалите продължава да се увеличава? При това те са млади.

49

Анонимен

преди 2 години

Аз дори противогрипна ваксина няма да си сложа!И преди гледах на ваксините против грип като нещо вредно, но сега след тази истерия около ковид имунизациите да бъдат наложени на всяка цена, окончателно съм отвратена!!

48

Анонимен

преди 2 години

Що не различават коронавирусите известни и изучени допреди сегашните щом ги има описани в учебниците по биология за 10 клас отпреди години на образователни системи погрижили се за познанията на поколенията по ред дисциплини как необходими заедно с приложните развиващи се непрекъснато създаващи научен прогрес използван за развитието на обществените производствени отношения и средства за развитието на всички отрасли в стопанската дейност,стандарти с тези отсега Ковидите появили се заради ваксините

47

Радостина Александро

преди 2 години

беше сложена в списъка на подсъдимите! Да очаква призовка!

46

Анонимен

преди 2 години

каква радост ссамо струи от заглавието, ръчичките да ти изсъхнат!