10

Бог Амвросий

преди 2 години

Искам да стане война, да намесят България, че да изляза да се бия! Омръзна ми да стоя..

9

Анонимен

преди 2 години

очаквайте украинска провокация с нахлуване в Донецк. Сненарий на янките. Знаят че Путин ще отговори и веднага ще го заклеймят като световен агресор и ще предизвикат нов скок на нефт газ и какво ли още не.

8

Хасфалт

преди 2 години

Шушумига, народа те ща сваля, ти пак за глупости мислиш. Напомпи бясно бабата за последно в двореца, че скоро излиташ, народа наистина се вбеси, както междувпрочем сам си пожела!

7

Анонимен

преди 2 години

Руснакът:- Аз пък миналата седмица имах следния случая. Летим с командира по задача. По едно време той ми вика: "Я отиди отзад и виж какво шуми в салона!". Взимам аз мотоциклета и отивам. За два часа обиколих целия салон и нищо не намирам. Приближавам се към най-далечния ъгъл и какво да видя - единият илюминатор забравен отворен, някакъв АН 24 се промъкнал през него и лети около лампата...

6

Анонимен

преди 2 години

Американец, французин и руснак спорят кой има по-големи самолети. Американецът: - Нашите самолети са толкова големи, че вътре може да се съберат едновременно пехотен и танков взвод. Французинът: - А нашите са толкова големи, че в тях могат да се съберат два пехотни и два танкови взвода!

5

анонимен

преди 2 години

Добре говори французина,но руснак от добро не разбира.

4

S

преди 2 години

Макрон е това което форумните мишки никога не могат да бъдат. Жалки сте

3

Анонимен

преди 2 години

Гледай си конвоя бе феодал.

2

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази телефонна любов,? Онзи ден се видеха, уж обсъждали украинската криза, а май е имало нещо по-сериозно!

1

хмм

преди 2 години

Дайте видео на разговора.