265

Анонимен

преди 2 години

Клoyн.....

264

Анонимен

преди 2 години

А защо в списъка липсват имената на черепа и цветан василев? А на крадлата от техноимпекс- корнелия нинова? А къде са баневи и арабаджиеви? А бобокови? Защо тях ги няма в този прословут Гугъл-списък?

263

анонимен

преди 2 години

А в папката на ГЕРБ с две хубави фламинго(розово и синьо-изглежда като намек на Кирил и Асен) има имена на ДЕЙСТВАЩИ министри. И?

262

Анонимен

преди 2 години

263 ГЕРБ е втората по големина политическа сила, със стотни след манирулирания, машинен вот, при ниска избирателна активност. Това правителство е нелегитимно. На власт са комунистите от БСП, четвъртата политическа сила. Останалото са марионетки.

261

izh

преди 2 години

Няма държава докоснала се до комунизма и да е просперирала. При нас понеже най, най, най мързеливата прослойка се е абонирала за съветските задни части да ги ближе - видя се докъде докараха държавата. *0-те години когато вече де факто бяхме фалирали си подготвиха разграбването на държавното имущество. Е, сега децата и внуците им си организират собствени близачи - медии, политици бушони, даже и тукашните тролчета. Е, те накрая ще го отнесат най силно, ама мозъчето им не може да го проумее

260

Анонимен

преди 2 години

283 Не Бог, а хората сами ще опазят България, като разкарат тези марионетки на комунисти и чужди сили.

259

Анонимен

преди 2 години

Иван Костов оглави най-голямото разграбване на държавата, след това на комунистите, започнало на 09.09.1944, в историята на България, чрез престъпната приватизация. Нечуван грабеж и разруха. Как стана така, че само комунисти станаха за една нощ, едри собственици, милионери, приватизатори? Импекс"крие също много тайни, но няма кой да попита Нинова, министър на икономиката. Което е един абсурд, възможен само в България..

258

Анонимен

преди 2 години

Наш КИРЧО,КОКОРЧО И ГОСПОДАРЯ ИМ СА В ТОЗИ СПИСЪК...........

257

Куку

преди 2 години

Кире,понеже си голям умник в списъка сложи тези комунисти които разграбиха цялата промишленост-заводи,фабрики,външно търговски дружества.След това добави тези които разграбиха селското стопанство.Накрая тези агенти на ДС които ограбиха цялата банкова система и фалираха държавата.Мило Кирченце!!!!

256

Анонимен

преди 2 години

Мачкай мафията Кире! С теб сме

255

Анонимен

преди 2 години

До 295, защото нашата конституция е правена от ДС-та и мафиоти. Правилно човека не я зачита. Трябва промяна на конституцията на България. В новата ни конституция партията ДПС трябва да бъде забранена като мафиотска!

254

Аз промяната

преди 2 години

До 292 ТИ си платен *** ЯВНО задачата ти е да пишеш едни и същи лъжи под статиите Стига с това Олио Лъжеш Сигурно си и безработен

253

Анонимен

преди 2 години

въпросът който винаги ме е интересувал, но по него се мълчи е ЗАЩО Кирил Петков попълни декларация с невярно съдържание и му се размина. На всяка декларация отдолу пише, че за попълнени неверни данни носиш отговорност по някакъв си член. Защо на Кирил Петков не му потърсиха тази отговорност? Винаги с голямо страхопочитание попълвам тези декларации, но вече знам, че може да се ЛЪЖЕ.

252

Анонимен

преди 2 години

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ АКО ГЕРРБ СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ. Молете се братя, да не дойдат доразрушат всичко, само хаос оставиха, хаос и ще направят.

251

Анонимен

преди 2 години

Добре че дойдоха новите да спрат кражбите от Хемус. Да спрат кражбите от язовирите. Да дадат гласност на Барселонагейт където ББ плаща с вашите пари вили на любовницата си. Или на магнитски където Пеевски пак с вашите пари отива и хвърля по танцьорки в Дубай. Някой в предишните 12 години да сте го видели да говори за кражби - НЕ, ЗАЩОТО ТОЗИ НЯКОЙ НИ ОКРАДЕ И СЕГА СМЕ НАЙ-БЕДНИТЕ. БЕДНИ НЕ СЕ СТВА ЗА ДВА МЕСЕЦА. 12 ГОДИНИ НИ КРАДОХА И НИ НАПРАВИ ТАКА ЧЕ СЕГА ДА СМЕ ГЛАДНИ И БОЛН

250

Анонимен

преди 2 години

По времето на ББ хляба и олиото бяха евтини АМА НЯМАХ ПАРИ ДА СИ ГИ КУПЯ ЩОТО МЕ КРАДЯХА!!! Сега може да е скъпо ама поне имам пари да ги дам за скъпото. Айде моля ви се ПП направили инфлацията. Те ли я направиха и в Германия, Унгария, Франция, Гърция, Щатите, Испания. Сигурно пак те, могъщи са. Хахах който не учи, така си мисли, че правителство на две седмици и то българско, предизвика инфлация в целия свят. ***.

249

Сатир

преди 2 години

Тука едни ентусиасти видяха високи доходи, малко работа, идилия. *** въпрос тия ходят ли магазини и тоалетни?

248

Аз промяната

преди 2 години

Киро Спри да говориш каквото ти падне излагация си ТИ ли си Подмяната УЖАС ДРЪЖ СЕ Българио ВЕЧЕ 1 год всичко се руши краде се явно лъже се явно а цените в магазините огромни хората измират а Киро Нищо не прави ОСТАВКА ИМПИЙЧМЪНТ ОСТАВКА ПОДМЯНАТА

247

Истината

преди 2 години

ГЕРРБ е в сърцето на корупцията в България. ДПС са мозъкът й. Разберете го най-накрая.

246

истина

преди 2 години

Не е сериозно да разнасяш някакъв списък с имена от публикации в медиите - ти си министър председател - не редактор на жълт вестник