130

Справедливост

преди 2 години

Това значи ли, че ГЕРБ бяха на прав път, когато вие ги обвинявахте във всичко. Дори и, че българите с били толкова бедни, че чакат на километрични опашки за почивка в Гърция. Преди 2008г не помня да е имало такива опашки, а струва ми се, че и сега ще понамалеят.

129

Анонимен

преди 2 години

Хаха! Та Борисов го плюеха и критикуваха на лягане и ставане, ако това е критерия.

128

Анонимен

преди 2 години

Не ме кефеше ББ, ама грозната истина е, че той е най-доброто, което можем да имаме. Вижте сега какво е самохвалство и "ти го плюеш, той мисли, че дъжд го вали".

127

Анонимен

преди 2 години

*** ЗАМАЯН! ГАВРА С БЕДНИЯ НАРОД!

126

перко

преди 2 години

Въх, верваме ти на изтърканите лафове! Каква е линията на бедност? Да не умираш от глад макар, че живееш в мизерия!

125

Ами

преди 2 години

До До 37 Причината да не е вкаран никой в затвора е , че няма доказателства за нищо върху които да стъпи обвинението! Повтарям "доказателства", а не някакви вестникарски статии и локумите, които разтяга Рашков!

124

Анонимен

преди 2 години

До 145 Какви 2 месеца те гонят.Рашкоф е на този пост повече от година.Още от първия служебен кабинет.Айде да мислим малко с тази глава преди да пишем кой е бил платен драскач.Освен това няма искане към Гешев да разследва някой освен един футболен съдия който бил замесен с пари в куфари от магистралата.Ако имаше спрени производства от Гешев Рашкоф щеше да е вдигнал шум до небесата. Да спомена и визитата на Петков в Сърбия.Не постави въпроса да ни върнат Василев. Това е единствения начин. Ама трае

123

А,

преди 2 години

До Затвор за ГЕРБ Какво е "зган""?

122

Анонимен

преди 2 години

Ясно, значи Гешев е на още по-прав път.

121

До 37

преди 2 години

Коалицията управлява от 2 месеца, не от половин година. Освен това Гешев е все още на работа- това е причината да няма все още никой в затвора. Нали за това сега всички, дето получавате пари , за да пишете на ляво и дясно *** коментари сте активизирани! Нали да не падне Гешев , Ви е борбата - за да не съдят Тиквун и сие!

120

Анонимен

преди 2 години

Крайно несериозно изказване за един министър председател. Такива фрази като критикуваш ме значи съм на прав път са типични за детски спорове на улицата.

119

Анонимен

преди 2 години

Последния аргумент на човека без аргументи е щом ме критикуват значи съм на прав път.

118

Петко

преди 2 години

Потъваме в блато,значи сме на прав път.

117

"Рай"

преди 2 години

..."Този Рай води в Ада....."(Песен на Стефан Вълдобрев)

116

Аз

преди 2 години

А тези които вие критикувахте и те ли са вървели по правилният път?За един приятел питам.

115

?!?

преди 2 години

Кире, от уста можеш да го докараш само в твойте *** среди. Тук и работа трябва да се свърши и без Гугъл, че станахме за пореден път за смях.

114

Анонимен

преди 2 години

До Затвор за ГЕРБ- Е какво е смачкал. Няма нито едно повдигнато дело срещу някой от Герб след половин година управление.Единственото което направиха е да сменят техните хора с едни "наши" хора. Рашкоф обяснява за куфари с пари и прочие пък не е посочил нито едно име. То и Борисов като дойде на власт щеше да арестува Доган пък накрая му бутна барбекюто и повече не го закача. Сега историята се повтаря.

113

Поговорка

преди 2 години

Те го гонят от селото, то за попската къща пита. КерЕ има нужда от психиатър. Ако си беше най-обикновен бушон, пак нямаше да се излага толкова. Но да не се опиянава толкова, бесепето ще му скроят номер първи. Р.Овч. вече му е бесен - в ефир пряко го каза....

112

Анонимен

преди 2 години

Киро,намали наткотиците малко. Кое му е доброто на бюджета. Той се крепи на кредити. Нямало бедни под линията на бедността. Че сега бедните с тези цени са в пъти повече отколкото при Борисов. И всички те критикуваме. Не само опозицията. Обикновените хора също. Просто защото с нищо не се справяш.

111

Анонимен

преди 2 години

Поредното нагло изказване на един повярвал си мошеник, лъжец и тотално безполезен некадърник. На него, като на по изостанал умствено, от посолството на Херо вероятно изобщо не са му казали, че целия фалшификат с изборите е за да ги сложат тия да изпълняват поръчки. Той сигурна си мисли, че е избран, щото го харесват. Асенчо и Моше са баш разбойниците и изпълнителите на поръчките, тоя е само празна глава и извор на тъпотии.