83

Анонимен

преди 2 години

Докато има мангъропитеци в България, няма как да се оправим.

82

Анонимен

преди 2 години

Ваксината се прилага в България от 2020 и е препоръчителна, не задължителна . Говоря за времето когато я нямаше в България, нито пък беше одобрена. Справка-прави се и реваксинация.

81

Анонимен

преди 2 години

Най-комичното е , че когато излезе ваксината за варицела и още не беше разрешена за употреба изобщо в Българияи в повечето държави, мангъра я купуваше от Гърция за 32 евро и я правеше на децата срещу 200 лв в частния си кабинет. А сега ваксините са направени на 5,5 милиарда хора, и мина 1 година и 3 месеца от масовото им приложение, и продължава да твърди, че не са проучени и затова са опасни. А най-смешното е, че антиваксърите му вярват.

80

анонимен

преди 2 години

Не е за вярване как само обръщат палачинката както и когато им е удобно.Един път кажат едно,след няколко дни напълно противоположно нещо и след още някой друг ден пак се връщат на първото.А на всеки конкретен въпрос отговорът е "не се знае,няма достатъчно данни".

79

Анонимен

преди 2 години

Короновирусите известни са според изследвания и инфекции предизвикани в организма на човек болестни състояния с названия от специфика,вид,класификация,местонаходка в области на появя,проявя за съществуване,размножение,разпространение в не/благоприятни променливи условия за съществуване,категории в мед. справочници за анализи,опознаване,изучаване,каталози за детайлно обяснение по естество,характерни черти за състав,съдържание и начини лечение,а САРС-Ков-2,че Ков-1 метод за активиране на вирусите

78

Ямболски цървул

преди 2 години

Ковид сектантите се делят на две групи: Повярвали и Пропагандиращи.На първите е донякъде простен грехът.Но на вторите- до седем,осем техни поколения ще страдат в адски мъки.

77

Старе

преди 2 години

Не се бодох и не боледувах, пия винце от лидъла с много сулфити и чад пад ракийка.

76

Анонимен

преди 2 години

ВСЕКИ ще бъде съден според делата си. Нямайте съмнение в това.

75

Анонимен

преди 2 години

Честният отговор е, че това е вирус не по-опасен от грипа и всеки от нас може да го потвърди. Някои хора станаха трилионери, а дадени държави надминаха Северна Корея по тормоз над населението. Ето честният отговор.

74

Абе

преди 2 години

Ай сИк.ТИР!

73

Анонимен

преди 2 години

Първият цитиран е политолог. Това вече говори много. Другите цитирани казват точно нищо. За научни доводи и доказателства да не говорим. Но е разбираемо. Загубихме Люк Монтание :( Може и да е случайно...

72

Анонимен

преди 2 години

Локдаунннннн

71

Анонимен

преди 2 години

Хубаво направи Путин, ще им би шута на мисирките от сор.ското Дойче Зеле.

70

Анонимен

преди 2 години

Край на ковит до края на февруари стига сте лъгали народа чени писна от вашите лъжи и измами иначе ще играе тоягата на вас вие искате да ви унищожим и дави смажем от бой и това ще стане много скоро крй на пандемията стигасте лъгали народа

69

Дедо

преди 2 години

Не е важно дали политиците и СЗО ще кажат край ! Важното е , че на хората им дойде в повече !

68

Бил Гейтс

преди 2 години

Омикрон няма да е край на пандемията,приготвил съм ви нов щам и нова ваксина!!

67

Нормален човек

преди 2 години

За ме пандемията приключи в самото и начало, някъде юни месец 2020-та! Оттогава насам чакам деня за разплата...

66

Дойче веле

преди 2 години

Надали някой си право труда да чете статия, която е написана от Дойче веле...

65

Анонимен

преди 2 години

Д-р Райнър Фюлмих заедно с голяма група световно известни адвокати и с помощта на високо уважавани специалисти, лекари, учени от цял свят ще покаже кой стои зад управляваната пландемия.Вижте кои са част от световно известните личности, за които има доказателства да бъдат подведени под отговорност.

64

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да обясни как ваксинирането на възрастни/болни хора (т.е. с нарушена/изхабена имунна система =недостатъчно като брой и като качество имунни клетки) ще им помогне. Нали имунната система е като армия на организма и, като всяка армия, има нужда от численост- или пък малкото на брой войници да са изключително качествени спецназове...какви имуно- спецназове има у едни възрастни или болни хора, имунокомпрометирани с коморбидности?