33

просто гениален

преди 2 години

Орковете ще впрегнат в работа тълпите *** дето ги обикалят, и ще минат на кучешки впрягове. Каруците ще бъдат заменени с леки ремаркета. И двете закона не ги забранява. Тази живописна картина Фандъчката ще я рекламира като туристическа атракция, и в Софето ще налазят чужденци на тълпи. Оттам приходите за общината и бизнеса 1000% нагоре. Минимум.

32

Анонимен

преди 2 години

От Хелзинки не реагираха ли вече с протестна нота.

31

Анонимен

преди 2 години

Няма да важи за представителите на защитения вид и културните им особености.

30

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм че всички любители на тази марка ППП в момента четат dnеs.bg на таблетите си и се вайкат!

29

минувач

преди 2 години

А не сте ли обърнали внимание че в по малките градове още могат да се видят стари каруци - които имат номера като на колите едно време! Значи е било регулирано (в лошия соц)!.

28

Ха ха!!!

преди 2 години

Това е за да се мобилизира електората на Фъндъчкова - че и се клатят много краката!

27

Ферарио Бертоне

преди 2 години

Аз не съм чул каруца да е смачкала хора, чакащи на светофар или спирка. Но за 3-тонни джипки има много случаи. Та 3 тона джип в града е много по-опасен замърсяващ и от каруца, и от изправна нормална кола с евро 2, 3, 4,5 напр. Поредно безумие.

26

Анонимен

преди 2 години

А забрана за жипки?Те карат с бясна скорост,не кончетата.

25

...

преди 2 години

През 2006 година Столична община нареди кабеларките да премахнат паяжините от кабели по фасадите на сградите.Е,и?Забрани,които не се спазват,са безмислени...

24

преди 2 години

те потребителите на този "транспорт" са на такова интелектуално ниво, че няма и да разберат, че има забрана и ще си ги ползват. Ще има резултат само ако ги контролират и ак дадат възможност за изпращане на сигнали от граждани и да се реагира бързо на тези сигнали, а не след седмица

23

Произведените авто-

преди 2 години

мобили трябва да се карат докато приключи техният експлоатационен период (докато двигателя спре да функционира) колите на ток трябва да се забранят ,защото производствто на батерии е изключително вредно за околната среда и най-вече за хората ,които работят в индустрията по произвеждането им!Това е закон разпоредих всички дрислювци ,които твърдят обратното и си мислят ,че са богоизбрани ,защото са си купили кола на ток трябва да знаят ,че ако се забранят ДВГ ще излязат хората по улиците...

22

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 18......Ако щеш вярвай,но преди три дни видях и такова събитие.Невероятно,но факт.

21

Няма да стане!

преди 2 години

Може да има регулация и някакви изисквания за безопасност но не и забрана! Каруци и файтони има по целия свят! Дори в Лондон има каруци и файтони. Има и полицаи на коне. В САЩ общността на Амишите се придвижва само с каруци и даже имат специални места на паркингите само за тях.

20

Анонимен

преди 2 години

Ако ми произведат нов Мерцедес 124 чочоне го взимам винаги пред умрелите еектрички, дето са хипер ненадеждни и скъпи.

19

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Ха-ха-ха-хаааааа........

18

Съд до дупка!

преди 2 години

Няма как да бъдат забранени каруците. Това незаконна мярка и ние няма да я позволим. България ще бъде осъдена по 2 линии. 1. Каруците са екологичен транспорт и за защитени от европейските закони. 2. Такава забрана е напълно дискриминационна срещу малцинствата които ползват този начин на придвижване.

17

аз да попитам

преди 2 години

Ако кон с каруца участва в ПТП и виновно причини щети на друго превозно средство, имущество или хора, то кой ще плаща? Тоест, има ли конят и каруцата задължителната иначе Гражданска Отговорност?!Такива случаи вече имаше, даваха ги по телевизията за кон връхлетял върху паркиран автомобил!

16

Анонимен

преди 2 години

Най екологичният транспорт го забраняват а ревът че въздуха в София бил най замърсен. Вместо да разрешат конските файтони както е било по времето на цар Борис. Е как да не ви го набу на сеяндуритефостата.

15

Срам за българите

преди 2 години

Коне не може а стари коли на по 20 години може.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 Кола на 25 години вече е произведена и трябва да се кара докато може, а не да бълвате паркикови газове от производството на батерии.