48

преди 16 години

Неее лозунга си го объркал.. Трябва да е .. Бъдете като необразованите пенсионери от селата и гласувайте за Болен Пидеров-Пидермето дето до 50 години никой не го бе виждал с жена!!! И като наскачаха едни педофили от Атака и Болен Пидеров побърза да се ожени За Капка-стоте развода ,за да не му тръгне и на него името Педерасков..

47

преди 16 години

...но ако бях не бих се заел да обяснявам сложни неща на *** с ниска култура и уличен език. Моят коментар е за нормалните хора.За какво е обвинен Волен Сидеров? Едва ли някой от дежурните плюещи е наясно. Те просто си плюят т.е коментират. Кой защото е фен на шоуто на учиндолския ***-наркоман който има тарифа за промоции на албуми, лъскане на чепици (на който си плати или по указания отгоре), *** на на силни на деня, св..ки на политици, плюене (пак срещу пари или по указания) или пък просто предоставяне на ефира на гнусната БТВ в най- гледаното време (Това всъщност е истинския проблем - защо точно тогава е най-гледаното време?). Само, че зачестилите напоследък (избори идват все пак) скечове с парадиране на Сидеров, нещо не се получават. Много си личи изнасилването на темата. Некадърен псевдоактьор комунистически храненик натъкпан в нацистка униформа, крещи едни и същи реплики. Три на брой. Пошлост. Не съвсем. Пошло е за нормалните хора. За аудиторията на самозабравилия се герой от "Пази Боже сляпо да прогледа!", сегашен шоумен и "съвест на нацията", това си е истинска политическа сатира. Какво да се прави - критерии. Простотията си отгледа публика до такава степен, че за нормалното изкуство и журналистика не остана такава. След толкова години плюене много хора просто не могат да спрат и отново следват поривите на гладките си мозъци. И продължават да плюят ставайки смешни. Със сигурност може да се каже, че скечовете в "шоОто" са единствената представа на масовия зрител за партия Атака и Волен Сидеров (да не забравяме и днесбг разбира се). За тяхна информация трябва да споменем и за какво е обвинен Волен Сидеров. Все пак добре е плюещите да знаят освен против кого, и за какво го плюят. Обвинението е за подбуда към лъжесвидетелство. Как е бил заставен Чернев (с пари, оръжие, компромати или нещо друго) да лъжесвидетелства в обвинителния акт не е посочено. Защо е обвинена и съпругата на Волен Сидеров също е добра тема за коментар (особенно за плюещите). А за нормалните хора е важно не толкова кого, а какво подкрепят. Знаят, че безгрешни хора няма. Знаят още, че е важно за една партия да има ясна идеология за да не бъде тя поредната лидерска партия с живот колкото един мандат. Заслугата на Сидеров безспорно е, че възроди заспалия, удавен в пошлост, оплют български национализъм на когото в миналото България дължи всичко което е постигнала и той успя донякъде да го възроди не с барикади и камъни, (Добре знаем, че барикадите у нас и по света обикновенно са дело на спец. служби) а със слово. Срещу това мафията у нас противопостави няколко поръчкови дела, дебилската римичка Волен-Болен, няколко скеча с в нацисткии униформи, и една книжка писана от хора с тежко ченгесарско-комунистическо минало. И все пак моралния и естетически критерий на хората е главния проблем. Причинно следствените връзки за много от тях са трудни за осмисляне. Но расте ново поколение (говоря не за онези квичащите като заклани от прозорците

46

..

преди 16 години

Бъдете българи, гласувайте за АТАКА !

45

преди 16 години

В момента държавната машина е впрегната срещу Волен Сидеров и Атака. Един пример - току що по БТВ в повторението на шоуто на дългия плешивец плюха за пореден път по Волен Сидеров. Интересно колко десетки хиляди (може и повече да са) получава Славчо за това да се подиграва на В.Сидеров и Атака ?- напоследък особено много се е активизирал - явно заради делото срещу Волен.А от полицията са предприели друга тактика явно - напълнили са съда със свои цивилни хора и под предлог че залата била пълна, не пускат хората да влязат в залата- на ПУБЛИЧНИЯ ПРОЦЕС" - като са строили прилично количество полицаи, които блъскат възрастни жени и мъже искащи да влязат на делото - който не вярва - да си пусне СКАТ- там се включват пряко от време на време.

44

noname

преди 16 години

минах от там и ги видях тия отпред.Леле колко са керливи горките хора.нямат ли си работа,че са дошли пред Съда.Сега тва нормално ли е в сградата на съда да пускат някви хора убитаци.Да не са само те там,цялата съдебна палата работи.Много ясно че няма да ги пуснат тия диваци дошли от село,дет не са чували и за обществен ред.

43

преди 16 години

Кво стана ве ,още чакаме да ни обясниш случая.. Или сега ще се правиш и сляп? Май неможеш да измислиш нищо с тая *** глава.

42

преди 16 години

Я ми обясни ,че нещо не разбрах тезата на Болен Пидеров за атентата. Как така умиращ 87годишен старец и 18 годишния му внук невъоръжени са правили атентат на Пидеров? И как така БСП праща такива смешни убийци и то без оръжие?? Ти имаш ли нещо в главата си или само дрънкаш на кухо ,като лидера си Болен Пидеров ,който до 50 години никой не го бе виждал с жена а само с мъже?

41

преди 16 години

Кво стана що не ни обясняваш случая а? Или не си го измислил какъв точно е случая.. Да та и в ..... Празната глава проста..

40

преди 16 години

До 37 имах предвид

39

преди 16 години

Ми хайде ти да ни обясниш случая.. Щом като всички ,които са присъствали са видели ,че Малоумния психопат се е изживявал като мутра.. Ти дето не си бил там я ни разкажи какво тончно се е случило..

38

преди 16 години

АктивниТъпациАрогантниКиртациАлкохолици

37

преди 16 години

Много агенти на комунистическата *** са се навъдили да дрискат по Волен!Хем си нямат на понятие от случая,хем гледат да очернят единствения човек който реално се бори срещу тройната мафия!За съжаление в историята на България ВИНАГИ е имало предатели!Те са тук и драскат по форумите срещу един истински БЪЛГАРИН!Личи си кой е прекалил с "шоуто на слави" и подобни измекярски предавания имащи само 1 цел- очернянето на всеки политически опонент на мафията която ни мачка толкова години!

36

преди 16 години

Тоя *** се държи по-арогантно и от комунистите. Много ми е интересно, ако направи същите "изцепки" в някой американски съд какво ще му се случи:))

35

преди 16 години

Всеки път като прочета коментар като твоя разбирам защо ни е такова дириджето на страната.. Да виждаш конспирация ,където няма. Да гледаш ,че Волен е много Болен човек ама да не го признаваш.. Що като е голям националист и радетел на България ,Сидеров си е изкарал фалшиво медицинско ,че е сляп с 10 диоптъра , за да не ходи в казарма? Защо ние обикновенните Българи дето не се бием в гърдите ,че сме националисти пазихме националноста си по Турската граница а той си подви опашката, мислейки си какъв голям тарикат е!!

34

преди 16 години

не знам как може да вярвате на БОЛНИЯТ МОЗЪК и да му се връзвате на номерата, в него няма нищо патриотично, а се стреми единствено да се докопа до "кокъла". Аз също искам да се оттървем от скапият Доган и ДПС, но може да насъскваш хората едни срещу други с цел да се облажиш ти.

33

Radko

преди 16 години

То все е било чудо, ама като това - рядко се вижда. Не знам Волен Сидеров как я мисли тая работа, ама ми звучи като параноик без хапчета. Какви хора, бе, майстор на цирка и евтините пози. Празнодумец!

32

Един

преди 16 години

Аз от своя страна бих попитал:ако баща ви умира ще се качите ли в друга кола?Няма ли да сте до него,в същата кола?Цялата афера е много смешно направена.Срам за БСП.

31

зъбатия

преди 16 години

Да печеля пари докато съм в него, или докато ми е в него - за дупе ли говорим?

30

зъбатия

преди 16 години

VOLEN THE GREAT

29

преди 16 години

Все повече ще стават хората, които прозряха истината!