158

До 177

преди 2 години

Да, на всяко златно кюлче може да установиш собственика, ако ИМАШ КЮЛЧЕТО В НАЛИЧНОСТ. Тук имаш снимка на кюлче, което прилича на златно, но понеже го няма не може да се направи експертиза дали е злато или месинг. Това би трябвало да е ясно на всеки здравомислещ човек. Дори да се намери Мата Хари и да каже видях златно кюлче пак не е доказано, защото тя не е Вещо лице.

157

Анонимен

преди 2 години

Преди Гешев наперен, върши работа на силните, журналисти го били преследвали през ноща, а сега тихичък. Знае си какво го чака, народът търпи до време.

156

Пак да питаме....

преди 2 години

АБЕ, Лена Бориславова би битките на КИРЕ, с шоколадов крем ли му ги прави или с крем от сладкарницата на жена му...???!КВО ПИШЕ У ГУГЪЛ.... ХАХАХААА??

155

Анонимен

преди 2 години

Падне ли Гешев, приемам залози кой ще е първия олигарх-политик влезнал в затвора. Аз залагам на Пеевски. Шансовете растат в геометрична прогресия.

154

До Ив

преди 2 години

Ами снимките се доказа, че са истински, банкнотите се доказа че са истински, остава да се изясни кой ги е внесъл или изнесъл заедно с пистолет в спалнята на МП, без НСА да разбере. Ние интелигентните си задаваме тия въпроси, но Гешев Не.

153

Само питаме:

преди 2 години

Лена Бориславова за Мата Хари , от ПОРНО сайт на ГУГЪЛ ли взима доказателства.... ХАХАХААА.... от там ли са и "ПРАВНИТЕ ПОЗНАНИЯ".... ХАХАХААА...???!!!ДА Я ПИТАМЕ ЛИ ЗА БИБИТКИ ТЕ НА КИРЕ....???!!!

152

Анонимен

преди 2 години

Кризата за кадри е ударила и пазара за ***. Все по-инелигентно-неграмотни, но за сметка на това настървени.

151

До МАЙ НЕ РАЗБИРАТЕ.

преди 2 години

Кой ти каза, че прокуратурата не е разследващ орган. По-добре не се изказвай неподготвен, тука за 20лв. на ден само лъжи ръсите.

150

До Лелее СМЕХ

преди 2 години

На базата на тая опорка, сме най-бедната страна в Европа или както се казва не е важно как се гласува, важно е кой и как брои бюлетините.

149

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям Гешев.

148

Ив

преди 2 години

Не съм видял досега ,интелигентен човек да вярва в кюлчета и пачките, няма да обяснявам защо, безмислено е. Дебелите в тая държава са 80 процента , и по това ще ги познаете, те вярват в измислици ,компромати, конспирации, врачки и знахари

147

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОСЪДИ НИКОГО--БЕЗ ЯСНИ И ТОЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!!.....БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА-----СЪДЯТ САМО КОМУНИСТИ И НАЦИОНАЛ---СОЦИАЛИСТИ/или фашисти/

146

Анонимен

преди 2 години

Мата Хари, та Мата Хари. Много искате да разберете с коя е имал интимна връзка бившия премиер. Воайори. Това ли е най важното.

145

МАЙ НЕ РАЗБИРАТЕ...

преди 2 години

ПРОКУРАТУРАТА ПРЕДЯВЯВА ОБВИНЕНИЕ ПРЕД СЪДА---ВЪЗОСНОВА НА ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ СЪБРАНИ ОТ РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ОРГАНИ НА МВР И ДАНС!... БЕЗ НЕОБХОДИМАТА ДОКАЗАТЕЛСТВЕНА ДОКУМЕНТАЦИЯ------СЪДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ ИЗОБЩО...!!!!!САМО НЕКАДЪРНИЦИ И ГАЛФОНИМОГАТ ДА ИСКАТ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ОТ ПРОКУРОРА---ЗАЩОТО ТОЙ НЕ Е РАЗСЛЕДВАЩ ОРГАН!!!!

144

Анонимен

преди 2 години

Нормалните българи подкрепят Гешев. Другите - просто Киро.Има баланс, от една страна е просто, а от друга - той е ***!

143

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който даде някой лев и се зачисти от Гугъл е вече чист! Гугъл решава вече!

142

Анонимен

преди 2 години

До Анониме -...- може би разликата между добър пилот и достоен държавник е много голяма... - ... - Много е голяма тази разлика. Радев, като пилот и военен е обучаван и трениран през цялата си служба да убива хора и да сее разрушения! Държавникът е човек, който има задачи да изгражда, надгражда и обединява! Всеки сам да преценява, коко голяма е разликата, спомената по-горе.

141

1

преди 2 години

До черепа,един пример само зам.кметицата ИВАНЧЕВА,дано по същия начин Рашков действа,като гешев,спрямо ***.

140

Анониме

преди 2 години

До154емигрант Много са хората, които са се възхищавали от пилотите преди Радев да се покаже в истинската си дребнава същност. С елементарните си и злобни изказвания и постъпки този човек подрони имиджа и авторитета на смелите пилоти. А може би разликата между добър пилот и достоен държавник е много голяма.

139

иво

преди 2 години

Сегашната прикриватура без съмнение е една престъпна организация.Време е да видим отпадъци като каскета Гешев и Боко тиквата в затвора.Това ще бъде една стъпка към нормализацията в България.Крайно време е за справедливост.