41

Браво

преди 2 години

Браво Канадци!!! Freedom convoy!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Аз работех в БАН и понеже нямаше кой знае каква работа, да не кажа хич, ходех и работех в една фирма след обяд, щото тъй или иначе и да те няма на работното място, няма кой да разбере. После им теглих една, че на тази скука не се издържаше и от токава съм си ОК.

39

Анонимен

преди 2 години

Е на тия в БАН докога ще им се дават пари на калпак, тръгнали и с университетите да се сравняват, но там хората освен наука и със студенти се занимават, пък вие по цял ден си клатите краката, има проекти печелете ги нали вече сме в ЕС, ама на калпак по сигурно и лесно

38

Анонимен

преди 2 години

Че то по скъпо плащане на час от БАН няма, от 11 до 15 часа според вас, калка става часовата ставка, да си намерят и втара работа като не ги устройва. Освен нова има много и добре финансирани еврапейски проекти в които се плаща и на учените, що не ги печелят и да се досамофинансират, на запад даже институтите пари за щат не дават, квот изкараш по проекти, единственото от държавата е апаратурата, от там нататък кой колкото си може!

37

УЧЕН ОТ БАН

преди 2 години

БЛАГОДАРИМ НА ГЕРБ! ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО ЗАСТАНА РЕДОМ С БЪЛГАРСКАТА НАУКА В ТОЗИ ТРУДЕН МОМЕНТ!

36

До каналин

преди 2 години

Каква дисертация си защитил,като допускаш куп правописни грешки,които и второкласниците не допускат.

35

А,ха

преди 2 години

Нали Борисов направи вика в Гърция на декана на УНСС с при "уж"за общежития.А Герджиков си сключи договор с майка си.ГЕРБ да им дават пари от субсидията.

34

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха!! Не могаааа!!! Хахахаха!!! Не беше ли Дянков този, който оряза парите на БАН и ги нарече закостенели старчета и разни други думички, които не помня в момента?!?!?!

33

toti

преди 2 години

Нещастнийййййй...чеб за зеле не става от вас!!!Дано обеднеете та да разберете кво им било на хората и негубете времето и по добре си затворете мръстните уста !!!

32

Леле

преди 2 години

Точно по неговото управление намалиха заплатите на преподавателите в Икономически университет - Варна. Всички го споменават...

31

каналин

преди 2 години

43ти .. относно ВАК, аз съм от последните защитили кандидатска дисертация и си беше сериозен изпит пред 20 членна комисия. Предполагам е имало и корумпирани комисии, но е въпрос на реформа а не на закриване. Примерно въвеждане на външно оценяване. Беь ВАК всичко си стана вътрешно ведомствено, няма седка. Присъствал съм не отдавна на защити в наш реномииран университет - дори там е пълна трагедия. ... ако ВАК е акрита зарди корумпираност, викам да закрием и правосъдието в България :)

30

Анонимен

преди 2 години

Вие защо ве дадохте досега, ами критикувате? Или трябва за всичко да лаете!

29

Анонимен

преди 2 години

Нито от БАН, нито от университетите ни нещо става. Първо реформа, после пари.

28

" селянин "

преди 2 години

Продължение на моя 37 - ми коментар : : ... От какво се пазите и не допускате хора , които се интересуват от наука до библотечният ви фонд , до пункциите на вашия персонал . Чистачите са по - знаещи от вас . Вие сте истинската ( номенклатура ) в най - лошият смисъл на думата . Жалки комунистчета , които назначавате вашите деца в БАН и много други държавни институции , това сте вие .

27

Анонимен

преди 2 години

"ГЕРБ иска още пари за БАН и за университетите"_______Нали гербаджиите бяха против да се дават пари на "феодалните старци" от БАН?

26

Анонимен

преди 2 години

А плакат на братя Аргирови не искат ли? БКПто със всички до момента имена само искат!

25

ХАРВАРД СРЕЩУ БАН..

преди 2 години

РАДЕВ РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ....

24

" селянин "

преди 2 години

Вие в БАН сте " издялани " изцяло от корупция и корупционни схеми . Плагиатството е нещо обичайно за вас и не се срамувате да го споделяте . Циничното и безскрупулно поведение е ваша практика . Да не правите изследвания , а да стоите по домовете си и да ходите да работите дори в чужбина неквалифицирана работа не ви учудва , не ви прави впечатление . Наглото ви поведение и уличният ви език учудва даже хулиганите . При вас могат да виреят селските терикати и градските крадци . От какво се пазите

23

каналин

преди 2 години

При първото правителство на ГЕРБ, Дянков спря едни никви 50 милиона за технологичен център изграден от IBM, после премахнаха ВАК за да може куцо, кьораво и сакато да стане Доктор, Доцент и Професор, после вързаха и частните университети за държавната хранилка, а за капак премахнаха външното оценяване на научните проекти. В резултат фризьорки салони включително взеха пари за наука. Тотален погорм над вишето образование и науката. Това балгодарение на Мутрите от ГЕРБ. Честито.

22

Анонимен

преди 2 години

Вчера,в фейса беха пуснали заплати на докторчета в цяла България ,от 50 до над 200 000 лв ехо Сербезова Петков тия да не работят в Германия или Франция