239

"Рационално реш

преди 2 години

Решенията трябва да са в съответствие с правовите норми, а не "рационални" в полза на правителството и на ментора му Радев!

238

Анонимен

преди 2 години

ВСС е тотално компрометиран и не мога да разбера защо още плащаме заплатите на тия национални предатели, вместо да търкат наровете в Софийския.

237

Преподобна Стойна

преди 2 години

Защо бе, бабо Ванге? Защо? Толкова предсказания за какво и кого ли не, а за този глуп.пак - НИЩО!Това ли си заслужихме, ние грешниците?

236

Анонимен

преди 2 години

Не чакайте нищо от всс те са абсолютни калинки!

235

marchelo

преди 2 години

Давайте да махаме и ВСС. И преврата ще е пълен.

234

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 2 години

Менюто на българина през следващите 5 години: Зелен чорап яхния със сос "Мустафа". Честито на неговите избиратели!

233

До 255

преди 2 години

Вишист съм и аз, плюс 2 специалности. Знаеш ли КОЛКО ПР.О.СТ.АЦИ С ДИПЛОМА ПОЗНАВАМ ЛИЧНО? БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА!!!

232

Анонимен

преди 2 години

OCTABKA KPAДЕЦ

231

Вие си ги избрахте

преди 2 години

Без коментар.

230

Оптимист

преди 2 години

Оптимист съм към привличането на Фигурантинът по обвинение за държавна измяна. Мандатът , който му пази имунитета рано или късно ще свърши и тоя трябв да пише подробни обяснения

229

Анонимен

преди 2 години

Свети Бойко Борисов ще го търсите със свеж спокойствието и 15 % товите лихви в банките Някои хора живееха само от лихва. Този ще ви докара до нивата на Бангладеш

228

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата държи монопола върху обвинението, т.е. ако имаш неопровержими доказателства за престъпление, трябва да ги предадеш на прокурор, всеки прокурор е подчинен на главния, който може да спре всяка работа, на всеки прокурор. Главния прокурор се избира от ВСС, което води до извода, че целия ВСС+ главния прокурор са абсолютно недосегаеми и никой не може да им търси отговорност за нищо. От там тия с парите си плащат и те да бъдат недосегаеми. Така работи справедливостта в България.

227

Анонимен

преди 2 години

Безкапкомозъчниците гласували за пъпчивият Гоблин с кривият нос и ехино озлобената свирепа физиономия вече се осъзнават какво са направили при 60% срината изпепелена вече покупателна способност ,а като си видят и сметката за Ток и Водофикация с 9 лв.кг. краставици и 8.50лв кг. доматите ще им е Хаир и Халал Мал00умника от снимката защото много скоро ги чака и режим на тока и празни магазини и др работи които не са за споделяне.

226

Анонимен

преди 2 години

По времето на ГЕРБ повечето българи живеехме добре. Дори през този период Кирил Петков се е завърнал в България. И добър бизнес е завъртял. Е, защо тогава е тази жлъч към тях и защо иска Кирил арести, арести, арести. Новите съсипаха държавата. Неуки, неопитни, некадърници!

225

Анонимен

преди 2 години

Във ВСС са хората, които според знанията и морала си ще взимат съответните решения. За това съществува тази институция.Това не е работата на Президента. Разбира се, че Радев и моментните управляващи гонят своята лична изгода.

224

Анонимен

преди 2 години

И ВСС ще сменяме явно... всичко сменяме докато има само наши хора да взимат "правилните" решения

223

Сульо Пулев

преди 2 години

Радев си уреди втори мандат, с мадурките, но още не е прочел Конституцията и я нарушава , не знае за разделение на властите, не знае що е независима съдебна система, не знае правомощията си... Но, вдигна юмрук: в защита на съветниците си-агенти на чужда държава, обвиняеми олигарси, вкл. в 19 престъпления, срещу законно правителство; иска смяна на гл. прокурор и закриване на спец. прокуратурата и съд в своя и на обвиняемите олигарси полза, превзе цялата власт, вече обвинява и съди... Импийчмън

222

Анонимен

преди 2 години

Гербавите пак са се разпенявили.И все по-малко хора си правят труда да им обръщат внимание.И така,кучетата си лаят,кервана си върви.

221

Анонимен

преди 2 години

Още помня как на една нова година преди 3-4 години спряхме музиката за да чуем речта на президента....след тая реч както всички бяхме весели, подпийнали и с настроение, изведнъж се спогледахме и всеки каза: "какво беше това". още тогава ми направи впечатление колко негативизъм и злоба излъчва тоя човек. Та така, това беше много преди да излезе наяве истинската му цел и подбуда.....сега вече си давам сметка че той още от самото начало на мандата си(1вия) е целял точно това което става в момента.

220

До Само питам

преди 2 години

32 години ни управляват едни и същи доносници и слуги...Трябва да има импийчмънт, присъди и нормални избори, не машинни!