24

Анонимен

преди 2 години

Калинка си ти. Този е затапил правосъдието и затова мафията се е окопала. Като ви отбият от държавната службица, какво ли ще работите?

23

Анонимен

преди 2 години

Трябва да бъдат арестувани всички депесари и близки до тях за да има толерантност и етнически мир в страната. ДПС са противоконституционни елементи, които първо трябва да да дават дълги обяснения какво са вършили

22

Анонимен

преди 2 години

Долу крадливите ДПС ,духайте супата гадове

21

Браво

преди 2 години

Тая калинка Надито няма ли вече да си ходи . Досега нищо не е направила , само Гешев и е в устата , а не дава никакви доказателства за никакви нарушения. същата е като Дамаджанков

20

Анонимен

преди 2 години

Време е това да стане и със "зелените паспорти" - с тях престъплението е най-тежко.

19

Анонимен

преди 2 години

Дебелият още плаща на ***, голямо крадене е било. Скоро обаче стотинките ще секнат, види му се края. Махнат ли каскета, ще се запътят там, където им е мястото

18

Анонимен

преди 2 години

Вече три месеца се вижда, че три партии Герб, ДПС и Възраждане не искат да работят за народа, единствено са там за да саботират и отново да се докопат до властта. За наглостта им не коментирам, защото ако не бяха такива, нямаше да обезкостят държавата. И понеже не са"конструктивна" опозиция, а саботираща коалиция, а пък ние всички им плащаме заплатите, затова е време да ги уволним.

17

Фактите !

преди 2 години

Бащицата на корупцията , лицето И.Й.Костов ВКАРА в НС , ДПС , след което се започна едно СЛУГУВАНЕ на ДПС от БСП , после от герб , но както знаем винаги има КРАЙ , сега няма кой да им слугува , и вмвсто да си мълчат , то най-НАГЛО в НС дават и акълЪ !ДПС са незаконна политическо-етническа партия в България ,... ДОКАЗАНО Е 1 000 ПЪТИ !

16

Анонимен

преди 2 години

Чегъртат, чегъртат и накрая сами ще се изчегъртат.

15

Историята !

преди 2 години

Бойко си назначи Цацаров , Пеевски по заповед на Доган назначи Гешев , Гешев пък си назначи една СПЕЦКА !В тая дРъжавЪ всичко се командва от троицата :Шефът Доган , касиерЪ на ДПС --Пеевски , и слугата им Бойко / герб/ ,... имат си И чадъри от СЪД. СИСТЕМА ..... Е, КАК СЕ СТРОИ ДЪРЖАВА С ТАКИВА ''СВЕТИЛА'' , ГОРДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ И ЕС ???

14

Анонимен

преди 2 години

Шрек, като лично оръжие на Дебелото прасе, ще изпълни всичко, което му кажат от противоконституционната ДС партийка. В него няма достойнство и национална чест, той е продал душата си на дявола и ще ври в казана като всеки безродник.

13

Я па Я

преди 2 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ПОДПИСВАЩИЯ УКАЗИТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО-ГОСПОЖА ВИЦЕ-ДЕНТКАТА ,ТЯ КАТО СЕЛСКИ КМЕТ ЛИ ГИ ПОДПИСВА-БЕЗ ПРОВЕРКА???

12

Даа!

преди 2 години

Бг-СЪД да обяви за незаконно ПОЛИТИЧЕСКОТО движение ДПС , нямат място в НС !

11

Да , ама не !

преди 2 години

ДПС пребивават НЕЗАКОННО в българският Парламент , ТОЧКА !Бившият им лидер Доган съсипа държавата ни , окраде всичко до което се докопа !

10

Анонимен

преди 2 години

То бива наглост и безочие, но тези минават всякакви граници. Най-гнусни обаче са герберята, които ще продадат и майка си и баща си, на султана *** ще целуват, само да ги оставят да зобат от копанката.

9

123

преди 2 години

Това правителство колко златни паспорта е издало за 2-3 месеца?!Тия от дупесе десетки години бяха в разни правителства.Да кажат по тяхно време колко са издадени.И да споделят защо има двойно гражданство на анадолски елементи ,дето не могат да сглобят едно изречение на български.Без златен паспорт-без двойно гражданство.

8

Кънчо

преди 2 години

До Анонимен 11 А Кирчо е мн конституционален, нали ? На два пъти наруши умишлено конституцията, но всичко се потули, че чак и премиер стана...

7

Анонимен

преди 2 години

За N-ти път лъсна топлата връзка ГЕРБ-ДПС-Прокуратурата.

6

Анонимен

преди 2 години

Следващият главен прокурор трябва да се заеме с въпроса доколко конституционна е ДПС, защо използва етническата карта и за чии права и свободи се бори в една европейска, свободна и демократична държава!

5

ГЕРБ

преди 2 години

БРАВО САМО ТАКА