138

Анонимен

преди 2 години

при антиваксите е така, кой умрял умрял.

137

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш. Увеличавали се умрелите, увеличавали се положителните. Абе умни глави, ако не карате хората да се тестват за щяло и нещяло - отидеш да пръднеш навън айде тест, отидат на чалготека - айде тест (тия не моа ги разбера). Спрете да насилвате хората да видим колко го може тоя вирус, просто е. Така наречените ваксини ги видяхме колко са ефективни, какво не могат видяхме, сега чакаме да видим какво дефакто са направили с телата на подложилите се.

136

Кръглоземците

преди 2 години

огледайте се...Ваксинираните измират...

135

има млад починал дне

преди 2 години

ама затлъстял...Вируса мори дебелаците..

134

чичо

преди 2 години

До Виолета До 134 ИЗКАЗВАНЕ НА ХРИСТО СТОИЧКОВ ОТ ВЧЕРА;ОБИЧАЙТЕ СЕ,УВАЖАВАЙТЕ СЕ И СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ.

133

гост

преди 2 години

Има починали, защото господата от СЗО и подчинениете им политици заповядаха на лекарите да ни лекуват по телефона без прегледи, без изследвания. Лекивайте хората наизуст. Вие господа сте виновни и само вие! Предполага, че ако те са позитивни ги преглеждат най-добрите лекари без да кажат "Страх ни е" или по телефона да им пишат лекарства! Защо те се самокарантинират, а аз съм длъжна по закон да спазвам карантина и да подлежа на глоба, ако я наруша?!

132

Анонимен

преди 2 години

Вече няколко дни поставяме рекорди по брой на починалите от Ковид-19 след 12 декември 2021 година за седем последователни дни.

131

Смешници

преди 2 години

Броя на случаите устойчиво намалява, но видиш ли, сега пък процента на положителните се увеличавал.А ваксинационната кампания продължава да боксува, затънала в блатото на ежедневните лъжи

130

до Чоко

преди 2 години

Моля, пояснете какви бяха лекарските грешки и как ги доказахте?

129

Анонимен

преди 2 години

ДолО маските! Само чалга!

128

Анонимен

преди 2 години

Няма вирООООООЗ! Дай чалга, ракия и сланинаааааа!

127

Чоко

преди 2 години

От намалото на т.н. пандемия се сблъсках само с един човек починал от корона вирус. На 74 г. и с придружаващо онкологично заболяване. През това време загубих двама познати от лекарски грешки и една близка от рак.

126

Плоскоземци, четете!

преди 2 години

В Белгия новите случаи са над 30 000, починалите 50. Това е 7 пъти по-ниска смъртност от тази в БГ. Франция - 200 000 нови, 300 починали. Това е 8-9 пъти по-ниска смъртност. После *** да ми дрънкат, че ваксините не помагали.

125

Анонимен

преди 2 години

Природата си знае работата, както се отнасят с нея, и тя така с тях...

124

Анонимен

преди 2 години

Смятай добре да не стане грешка, особено оня дето хвърля боба. За един град от 120 хиляди души, грубо по 150-200 средно дневно, за 2 години колко още не са минали през ситото. Да не излезе град от 200 хиляди, защото вирусът си върви, стъкмистиката също, а краят се не види...Май ще дойдеш на Мангъровия.

123

Анонимен

преди 2 години

И кой вариант е по-опасен? Да оцелее човек с 350-400 лв пенсия, некачествена храна, безработен, с унищожен бизнес, с новите високи цени на всички храни, лекарства, стоки, услуги, газ...или вируса. При единия вариант си заминава скоротечно, при другия -бавно, унизително и мъчително. Но важна е бройката в стъкмистиката и амулета.

122

Събудете се!

преди 2 години

Не разбирате ли,че докато се карате за ваксини цените скочиха двойно. Вече има кашкавал с цени над 30 лева и сирене над 20 лева!И ваксинирани и неваксинирани ако оживеем до пролетта ще набиваме коприва,ако намерим някъде!Ковид има и ще има така както има повече от 100 години грип! Няма да изчезне,защото няма нищо което да убива вируса трайно.Ваксините и преболедуването създават нетраен имунитет! Лекарства няма.Това е положението.А глада настъпва бавно и уверено.Той ще ни убие!

121

Анонимен

преди 2 години

Човешкият организъм иска да се поемат ежедневно храни, които съдържат 1000 mg Vitamin C, 300 mg Omega 3, 50 gr протеин, фибри, антиоксиданти, минерали и още и още. От беднотията хората ядат *** с консерванти и нитрати. Био храните са скъпи и мрем от мизерия и липса на качествени кадри в болниците . После всичко що е пукнало с позитивен тест се пише Ковид. На просто Киро му трябват повече починали, за да се набоцкате. Това е Пропаганда .

120

До 125

преди 2 години

Кой ти е казал на тебе, че аз съм изплашен и неспокоен, че да се ваксинирам? Не, аз не съм кастрирано момче в пубертетска възраст, аз просто искам да спрат да ни занимават с това колко заразени и умрели има! Та това си е строго наказуем грях! Като си искам ще се ваксинирам мой човек, това не го определяш ти! Ще правя каквото си искам

119

Анонимен

преди 2 години

До Явор до 112 "Приятел, разбира се какво съм написал. Всичко правят за пари" Що, ти без пари ли работиш?