179

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков неможе да стъпи и на малкия пръст на г-н Пеевски. Нито по интелект, нито по възможности, а най-малко по политически опит.

178

Анонимен

преди 2 години

Как да постигна такава причоска - колкото и да опитвам, все не ми щръква така на фонтанелката.

177

Анонимен

преди 2 години

Какъв премиер може да бъде този мoшeник и клоун...?

176

Анонимен

преди 2 години

Пази Боже сляпо да прогледа! Корнелия изнесе на гръб Радев, ДС го поеха, Херо си го направлява...Цъфна и простото Кире и работата заспа! Самолетна линия София - Скопие, купуване на министрества за 300 000 ле, а ние да духаме супата! Ще си броим стотинките до студените радиатори!

175

Анонимен

преди 2 години

Ама тоя защо не се хили?

174

Изнервен

преди 2 години

До ха-ха. Уф, айде пак Гешев, та Гешев. Ама стига с тази персонална мантра бе, глу.пак. Гешев откога е главен прокурор? А преди него какво беше? Да не би да осъждаха престъпниците от висшите етажи? *** и олигоффрените ви дето сте се вторични в тоя Гешев, не е заровено кучето в неговото име, кога ще го разберете?

173

Анонимен

преди 2 години

Вие напишете кой искате да управлява страната, ще има още едни избори, надявам се, да са честни. Напишете кой предпочитате и коя партия, не се шегувам, сериозно е.

172

Гледна точка

преди 2 години

Хе-хе, щели да съберат всички публикации и да ги дадат на прокуратурата. А бе този наистина не е добре. Ами че тези публикации прокуратурата отдавна ги има, а сигурно ги е чела повечето и баба Гица от Уйново.

171

Анонимен

преди 2 години

Нека им дадем шанс, да видим какво ще направят, но е скептично засега.

170

Анонимен

преди 2 години

Ако махнете и двете - и ДПС и ГЕРБ от управлението, не виждам кой ще управлява добре страната. Просто не виждам подходящи , подготвени хора, но пък обикновени лапачи има много.

169

Анонимен

преди 2 години

Ами като сте решили, намерете доказателства и ако са виновни, ги осъдете. Но ако не са виновни? Или ако чрез натиск изтръгнете нужното? Иначе ако има доказателства, нека ги осъдят, но без да ги разболяват или убиват.

168

Петя

преди 2 години

Кой,кой не знае,че четворната коалиция начело с ПП е на ДС, олигарсите,мафиотите начело с беглеца в Дубай и онзи слуга от Дондуков 2.Кой, кой незнае още бе?!

167

Анонимен

преди 2 години

Според мен, истината верояно е друга, хиените от някои други партии, са се разбрали да разграбят ДПС, а не че Пеевски има някаква вина за нещо, нито той е вземал големия пай при управлението си, ДПС са взимали само около 30% , останалото герберите са го разпределяли. Не виждам вина в Пеевски, ББ и ЦЦ управляваха.

166

Анонимен

преди 2 години

Квиик квииик

165

Анонимен

преди 2 години

Убиват се много хора в момента, много и се граби собствеността, в момента е ад, не четете ли медии?

164

Анонимен

преди 2 години

Какво значи спускане по бели магистрали?!

163

Анонимен

преди 2 години

Бойко, махни се, партията ти не е лоша, ако се махнеш, ще гласуваме за ГЕРБ, но ти не ставаш и си алчен, страхлив, отмъстителен, злобен, правилно Доган те нарече "тъ-пак"!

162

Обективната истина

преди 2 години

Без значение какво коментира този или онзи от нас , защото това са решения и интереси на много високо политическо ниво ! Модела Борисов , Пеевски , Гешев и Цацаров не е надежден в геополитически план , и затова ГЕРБ бяха СВАЛЕНИ , но не от хората , а отгоре ! Виждате каква е реалността и Борисов изигра своята роля , изчерпа се и е време да бъде сменен . Това не е нещо ново и някакъв феномен , който ще е за първи или последен път !

161

Анонимен

преди 2 години

Сега ми казаха, че Луната също предпазва хората да не бъдат изгорени от ложата "Слънце" на Радев, обаче не знам коя партия са Луната, това е четирилистна зелена детелина със златно около нея. Не им разбирам знаците и цветовете.

160

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!На батко ша,раните сте вий!Ей ногу *** кефи риболовът и както казва моя съдружник Черепа,голям кеф ни е да ва фиркаме и да ва скубем кат па,тоци!Само *** може да вярва,че един главен прокурор може да е причината за скъпия ток,храни и горива в България?!Например в делото на Милен Цветков,прокурорът ли го размотава 3 годин или го прави съдията и скъпо платените адвокати на отрокът с БМВто?Вярно,че Геша ни пречи щот не ни са връзва на пучити масали да ошетами Боку и Дебелян!