5

Анонимен

преди 2 години

Учениците се събират в междучасията да пушат цигари и нарко субстанции, дишат лепило Кале и балони с отровен газ, а същевременно се заразяват с Ковид, херпес, а в някои случаи и с венерически зарази. Бг учениците са пропадии, бъдещи кадри на обслужващия персонал - келнери, чистачи, бърсачи на омазани бутове, общаци, сладоледаджии, продавачи, телефонисти, шофьори и прочее дейности, извършвани на Запад от най-изпадналата прослойка на обществото, на която се гледа с презрение и погнуса!

4

Анонимен до 2

преди 2 години

Ти си голям злобар, бе! Ами ела ги учи ти!Знаеш ли, че целия януари учениците идваха болни?! Повечето от родителите си пасуваха и си траяха!? Ела ги учи ти! Най-лесно е да плюем по другите!

3

Анонимен

преди 2 години

То точно целта е да се вдигне бройката.

2

Анонимен

преди 2 години

На даскалята много им тежи ,че трябва да преподават в класните стаи. Свикнаха две години от кълка на кълка,а после по гръб,станаха бетер ушев. Сега ще почнат да скимучат колко безсимптомно болни деца имало,какви биологични оръжия се явяват те. Затова не е зле , онлайн ли са децата, да им се изплаща тридесет процента от заплатата,даже и това е много за цирка пред камерата,но все пак .

1

Анонимен

преди 2 години

С тая ротация- пълна глу.пост! В класовете са по 24-28 човека! Пак ще се дигне бройката! Те и даскалите още са болни или постковидни!Едва дишат, а как ще работят-не е ясно! 2/3от тях са ваксинирани, бустерирани и...болни от ковид!