75

Анонимен

преди 2 години

Статията е непълна и е пропуснато най-важното. Кметът на Отава всъщност иска армията да се намеси и да изгони дебелаците от центъра на Отава.

74

Ха!!!!!

преди 2 години

"Според "Ройтерс" демонстранти развяват нацистки флагове"-- Ама да не! Ако не развяват пращат свой хора да ги развяват. А протестиращите точно срещу фашизма са се надигнали. И ако имало такова знаме от протестиращите, са го палили.

73

Анонимен

преди 2 години

Това е песента , която пускат постоянно! Текстът все едно е писан за тях!"Добре дошли в революцията"!https://youtu.be/hHxk1Mg5n7I

72

Анонимен

преди 2 години

Браво! Събудиха се хората..

71

Анонимен

преди 2 години

До 96 Казах ви, прочетете какво значи, че постоянно ви избива на такива мисли.

70

Костадин Костадинов

преди 2 години

Мен ме е страх да кажа, че земята не е плоска защото ще изгубя 80% от гласовете за мен.

69

Анонимен

преди 2 години

До 92 Само на грайндър коментари ви избива "анти"тата. Прочетете малко какво значи това. :)

68

Анонимен

преди 2 години

"Според "Ройтерс" демонстранти развяват нацистки флагове или знамена на Конфедерацията" --- Така като гледам ройтерс все още си мислят, че е 90та година, когато хората нямаше как да се информират от независими източници... Една от положителните страни на пландемията е, че доста хора видяха как всичките официални медии са реално под един контрол и не може да им се вярва за абсолютно нищо!

67

Анонимен

преди 2 години

Шепа полуграмотни шофьорчета държат нормалните граждани като заложници. Това напомня ли ви за нещо? Орлов мост?

66

Away

преди 2 години

В Канада се вдигнаха почти навсякъде, протести има в Торонто, Монреал, Кебек сити. В Албърта затвориха два гранични пункта, Саскачеуан, Манитоба, Бритиш калъмбия също скочиха. На хората им писна, вече не издържат на тия безумия и ограничения на тоя клоун Трюдо който и Тръмп го нарече крайно ляв лунатик. Според мен се тества издражливостта и толерантността на хората, колко биха издържали и до кога.

65

Щирлиц

преди 2 години

Само агенция Ройтерс ли отразява събитието,където се развяват "нацистки флагове"?Поне за цвят да бяхте добавили ВВС,Лъжойче веле...

64

Жустен Кастро

преди 2 години

скоро ще им Прати Танковете в Отава на Тираджийте! Както направиха Идолите му от Китайската Комунистическа Партия през 1989 година на площада Тиенянмън в Пекин!! БезЗащитни 20 годишни студенти бяха премазвани като Хле барки от Танковете, а САЩ и Европа - гледаха не само безучастно, но вместо да закрият веднъж и Завинаги Комунистически Китай, му станаха Васали и му подариха цялата си Индустрия и Технологии, защото от 30 години всички Лидери в Запада са Комунисти и това е факт!!

63

Анонимен

преди 2 години

Тръмп е заминал за Отава да ги поздрави с революцията.

62

Анонимен

преди 2 години

Колко милиарда долара ще загуби канадската икономика от тези протести? )))

61

Анонимен

преди 2 години

Протестиращите в Отава скандират: Върнете ни Киро!!

60

парад топ

преди 2 години

либерастията води до пълен разпад на законноста. Същото е и в ню йорк, банди по 15-20 човека нахлуват в някой магазин и плячкосват всичко и никаква реакция, полицията извръща глава в страни, те също имат да отмъщават на либерастите и хаоса е тотален

59

Анонимен

преди 2 години

Какво му е лошото на знамето на Конфедерацията? Това е знамето на всички бунтовници по света. Ако не знаете, Конфедерацията на Юга на САЩ не се е борила за робството, а за да не им казват от Вашингтон какво да правят.

58

Анонимен

преди 2 години

Дано скоро паднат ограниченията не само в Канада, но и навсякъде. Не на принудата! В момента преобдаващият щам на вируса далеч не е толкова опасен. Време е да оставят хората да работят, да се придвижват свободно и да се събират с близки и познати. През последните няколко месеца единствено задълбочават икономическата криза. Най-богатите концентрираха още повече ресурс в ръцете си, а най-бедните са в прогресивно по-лошо състояние.

57

Поет Сатирик

преди 2 години

Стани, стани Юнак Канадски,от сън дълбок се събуди,и срещу КОВИД Фашизма,ти Белите Хора поведи!

56

Анонимен

преди 2 години

Камадците си Искат Кирил Петков обратно!! Затова са и тези протести!!