48

Проблемите

преди 2 години

..с Македония започват още от Освобождинието ни от турско робство, когато Русия - освободителката, както и Великите сили НЕ ЖЕЛАЯТ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ОТКЪСВАТ ГОЛЕМИ ОБЛАСТИ ОТ НЕЯ ПОРАДИ ТОВА, ЧЕ НИКОЯ ОТ ТЯХ НЕ ЖЕЛАЕ СИЛНА ДЪРЖАВА НА ТОВА СУПЕРСТРАТЕГИЧЕСКО МЯСТО. След 1944 г. процесът продължава по поръка на Сталин и Коминтерна, които владеят положението тук!

47

Mopcku_

преди 2 години

И да плюят хейтърите на ГЕРБ на бялото черно не може да се каже. Как ше се решат истаналите въпроси с Маледония ще видим, но това си е хубава крачка.

46

До35

преди 2 години

Кирянке - заспанке, в Кукуш НЯМА паметник на ГЕОРГИ/ ГОЦЕ/ ДЕЛЧЕВ, ЗАЩОТО Е ОТ БЪЛГАРСКИ РОД, както САМ се е определил. Неговият най- малък брат има внук - Христо Христов, български диригент. Образовай се поне малко!

45

Анонимен

преди 2 години

Първия полет ще е последен. Няма кой да лети и ще го закрият. По-добре е да пуснат влакове в България с тия пари вмест за Македония.

44

Експертин

преди 2 години

Тия, Гъливер, ще изпълняват полета с ATR. По интересното е, че скоро уж щели да летят директно до Щатите. И така щели да правят връзка: Скопие-София- нейде в САЩ. А техни конгресмени нали обявиха че македонците са били в Америка още с откриването ѝ 1492 :) Е сега ще си ги внасят със самолети

43

Анонимен

преди 2 години

Има хора, които принадлежат на света, не са мнителни балкански субекти. Ако живеете 20 години извън балканите, мисленето се променя.

42

Цйккиии

преди 2 години

Такава линия не трябва да има

41

Гледна точка

преди 2 години

До 26. И колко пъти смятат твоите роднини да пътуват до България. А някаква елементарна икономическа сметка направихте ли колко ще струва на 4 души (примерно) да пътуват със самолета и колко с кола. Да не говорим за другите удобства като багаж, пътуване директно от едното място до другото, времетраене. Не ми се мисли и за ситуация, при която заради мъгла в София се налага кацане във Варна.

40

И

преди 2 години

С какво ще е полета? с делтапланер ли?

39

Реалист

преди 2 години

Хе-хе, и като се окаже, че за редовните полети няма достатъчно пътници и линията е нерентабилна и дотам с фантазиите на Кирчовци. Защото с кола на това разстояние е и по-бързо и по-евтино.

38

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам неграмотното заглавие.

37

Анонимен

преди 2 години

Най-скъпата пиар акция на Киро. А защо ще литкат около македонския, щом като ония се замразиха влизането им в Евопейския съюз докато не осъзнаят че нямат минало преди 1944.

36

Прокурора на Пелишат

преди 2 години

На борда на самолета ***,Пульо,Атанас и Аз...

35

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, ама с велосипед е по-бързо.

34

Анонимен

преди 2 години

Празни полети няма да има.

33

Киряна Севлиева

преди 2 години

До 3mАми Самуил не е роден в СКопие, в Охрид е. Но то нали е в Македония? Как така там се е родил, а в чужбина?! А за що няма паметник на Гоце в Кукуш? той пак е роден дебело в чужбина. Там няма нито българи нито македонци. Но първите си мълчат за това като дамски орган в гъщи. За що толкова дебел страх имаме от гърците, а македонците тровем. И едните и другите са си в други и собствени държави! Не съм чувала че имат на Христо Ботев паметник, на Вазов (македонеца), те не са родени в МК.

32

Сега...

преди 2 години

Дайте да говорим реално! КОСМИЧЕСКА СОВАЛКА Е НАЙ- ДОБРЕ! ФФФФФююююююю, и са в ЕС!

31

Анонимен

преди 2 години

на какъв език ще инструктира кабинния екипаж? :Д:Д

30

Цъ

преди 2 години

А не е ли по- добре лифт като няма пътища от македонска страна?

29

убеден

преди 2 години

Ще я субсидираме тая линия