324

Алекс

преди 2 години

Вместо със симпатизанти в Кирково,трябва да се срещне с бай Ставри в Централния Софийски Затвор.

323

Анонимен

преди 2 години

Да ти кажа ли кой е най-големия подлец и кой започна да настройва българите едни срещу други-симеон сакскубурготски!

322

Диков на Черепа..

преди 2 години

Кой го гледа още..голям ПОДЛЕЦ, голям КАРИЕРИСТ....

321

Анонимен

преди 2 години

"Бедността е най-справедливото наказание за глупостта на един народ". Роналд Рейгън

320

Анонимен

преди 2 години

Щом толкова *** изкачат при появата на този толуп, значи сегашните мутри още се страхуват. Да не би на задаващите се следващи предсрочни избори да хване да спечели. Тогава вече ще ги довършва, как им е насъбрал.

319

Ха-ха-ха

преди 2 години

Новата "троллска"партенка, как според "испанските" власти, парите за къщата в Барселона били на Борисов! Бабикяновци ли ги пускат тези смрадливки ,Бе! Истината е , че на испанците им писна да се занимават с глупости!

318

Анонимен

преди 2 години

Диков го коментира в предаването си,като каза Борисов да каже негово ли е детето,ДНК тест да се направи,защото къщата в Барселона и да не е негова с негови пари е купена,така твърдят от Испания.Пране на пари има в онази къща там.

317

Петров

преди 2 години

Бойко се е спаружил като Андропов и Черненко. Доста народна пара открадна ама не може вече да спи спокойно защото все сънува че някой му задига шкафчето с пачките.

316

Арнолд

преди 2 години

Бойко е най-големия лъжец. Една дума вярна не казва вече. Ако каже че е зле значи е точно обратното.

315

Анонимен

преди 2 години

Кой беше тоя?

314

Гюрна Третберг

преди 2 години

Вечно намусен, вечно някой му е виновен, вечно всичко знае, на всяко гърне меродия, същия е като неговото бивше гадже Слави Трифонов.

313

ОФ-РАДЕВ

преди 2 години

ИЗВЪРШВАТ ГЕНОЦИД НАД ЗДРАВОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ-... ЩЕ НИ УМОРЯТ ОТ СТУД, ГЛАД, КРАЖБИ И ЛЪЖИ............ ДОЛУ, КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ...!!

312

Токсичен Дъртак

преди 2 години

Време е за пенсия. Хващай самолета за топлите страни, Баце.

311

Иван

преди 2 години

Толкова злоба излъчва това нещо

310

Анонимен

преди 2 години

Борисов чувства зад себе си помощта на М.Вернер и фрау У.Л. с 7-те деца и окончателно обнагля. Зад него е корумпирната БГ прокуратура. МВР трябва да се включи на помощ на кабинета и прави-струва, но със законни и танцуващи по острието на ножа действия да го озапти. Премиерът и вицето му да оказват чрез експерти помощ на немощния и невеж мин.Николов. ЕК определено няма да ни узакони плана за компенсиране загубите от пандемията. Голямо лицемерие и наглост от ръководствата на ЕК и ЕНП.

309

ОФ-РАДЕВ

преди 2 години

.. БСП.. ДБ.. ИТН.. ПП.. ДС /БКП.............. 100 % наследници на КОМУНИСТИ.....!!

308

Анонимен

преди 2 години

На среща със симпатизанти ? ... и Бойко започна като Путин.

307

Прах в очите каза...

преди 2 години

...човека от Джипката,... която Три мандака вдигаше прахоляка... покрай ремонта на тунелите ....по Северната магистрала... а там, и жертви паднаха ... ноо, джипката си свърши работата...

306

До ПросТо То

преди 2 години

Рашков комунисти не "чегърта"! Лесно се познават комунистите...личат си по болшевишките лозунги и примитивната злоба! Само саморазправа и Белене е в главите им! Те не са сътворили нищо градивно за тази държава! Колкото пъти са докопвали властта , толкова пъти са фалирали държавата! Превратаджията Радев упорито набутва българите в своето "блато"!

305

ПроСоТо

преди 2 години

До Надблюдател...кои комунисти "държи далече от яслата"?..-Тия,които са си върнали партийните билети?..Щото Тиквун още си пази неговия партиен билет...