127

смъртни случаи

преди 2 години

Лекар: Пишете причина за смъртта - ковид-19. - Докторе, но тук имаме огнестрелни рани. - Да, това са съпътстващи заболявания.

126

Анонимен

преди 2 години

"Сега в Европа при хората над 50 години, умират 11,2% от неваксинираните заразени и 0,37% от ваксинираните заразени. " - това не е вярно. В Европа умират 12,5% ваксинирани и 11,32% неваксинирани. Ваксинираните умират повече заради страничните ефекти от ваксините.

125

e

преди 2 години

Когато ви четя малоуните коментари и си пийвам кафенцето в таз хубава съботна сутрин по австрийските зимни курорти ми идва настроението. А преди време ми бе мъчно преди да ми стане ясно, че това не е съдба а собствена глупост. По-малко от 9000 заразени и над 100 починали. За сравнение при нас в Германия има 100 починали при над 200 000!!! заразени. Лекар в интензивно отделение съм така, че не ми говорете за подкупени медии и статистики.

124

Анонимен

преди 2 години

"В Белгия благодарение на ваксините имат един починал на 1200 заразени, а в България имаме един починал на 20 заразени". --- В България от 30 години има най-висока смъртност в света и населението от 9 милиона стана 5 милиона. И тогава изобщо нямаш ковид. Айде стига с тая изтъркана спекулация за смъртните случаи.

123

Анонимен

преди 2 години

Сега в Европа при хората над 50 години, умират 11,2% от неваксинираните заразени и 0,37% от ваксинираните заразени.

122

Анонимен

преди 2 години

Може да се окаже, че ваксинираните умират повече от неваксинираните.

121

Време е

преди 2 години

Време е да обявим Илчовеца и Жоро Боеца за национални герои

120

Анонимен

преди 2 години

До До в Белгия - кой ти каза, че в България има повече починали от Белгия. Статистиката - ха ха хаааа! Има ли доказателства, че починалите в България са починали от ковид 19.

119

в Белорусия

преди 2 години

В Белорусия Лукашенко, който за втори път се заразява с ковид-19 заяви, че е привърженик на старите методи, и че тази болест е повече в главата, ако разберете че сте с положителен тест за ковид-19 и започнете да охкате и ахкате значи имате проблем. Лукашенко който е на 67г. се оплака, че след като отново се е заразил с ковид-19 лекарите не са му позволили да поиграе хокей.

118

Ковит

преди 2 години

Ваксината не помага на обществото, както лъгаха.

117

в Австрия

преди 2 години

В Австрия от днес ваксините са задължителни за всички над 18 г. Глобата за неваксиниран е 3600 евро.

116

До в Белгия

преди 2 години

В Белгия благодарение на ваксините имат един починал на 1200 заразени, а в България имаме един починал на 20 заразени. Как изобщо ти дойде в главата затвърдиш, че ваксините не действали?! Коментирай Словения и Черна гора с техния малък дял ваксинирани и огромен брой новозаразени на човек от населението. Коментирай защо България и всички държави от бивша Югославия сме в челната десетка по починали в Европа.

115

вакцини менте

преди 2 години

В Австрия са 36 хиляди заразени дневно.

114

БМБ

преди 2 години

По време на Локдална, тиквата се мръщеше по телевизура и заплашваше как яко ще се мре, след което си палеше джипката към Витошко-Студена да играе бИлот и да прибира кюлчета от Ваньо Пилето и компания хаха представяте ли си този пич да не го бяхме свалили? Толкова е продажен, че за некой-друг милион щеше да направи ваксините задължителни и нямаше да му мигне окото.

113

В Белгия

преди 2 години

В Белгия преди дни бяха 100 хил дневно, сега се стабилизираха на 50 хил. Ваксините защо не действат, а?

112

До 135

преди 2 години

Много смешно пишеш. Все едно си преписвал клишета от някой друг. Ама толкова си можеш явно.. Съжалили са те хората и са те наели за стотинки.

111

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните *** все твърдят, че ваксинираните се заразявали и умирали, а всички факти показват обратното - умират неваксинираните и пак те се заразяват повече. Моите наблюдения са същите - от моите познати никой не се зарази след като се ваксинира, но от малкото ми познати, които не се ваксинираха, половината се заразиха и някои го изкараха тежко, вкл. и сега.

110

Анонимен

преди 2 години

Аз чакам да видя в Канада кои ще победят - тези с тировете, или тези скрити по бункерите.

109

Много починали

преди 2 години

Миналата година, един почина от ковит. Вируса му направил черепномозъчна травма... сметай!

108

Анонимен

преди 2 години

Умрял от или с кови? Човек загинал при катастрофа с мотоциклет в моя град, беше обявен като умрял от ковид. Зрънце сол.