22

До 21

преди 2 години

Казва се спирит, а не дух - в спирита на семитските традиции. Араби и израелтяни нали са чеда на Сем.

21

Някой

преди 2 години

Явно става въпрос за пари, и то за много пари! Най-вероятно е да искат да реставрират целия мост , за сметка на Безос! Нидерландците не са хора , които да строят нещо, което няма да излезе оттам! Това са хора, които умеят много добре да си правят сметката;

20

Анонимен

преди 2 години

"Че и затворите си затварят, че няма затворници"___________________________________ Че откъде да се вземат затворници при властващата толерантност? Само продажбата на плюшени мечета процъфтява при всеки пореден терористически акт.

19

Анонимен

преди 2 години

И какъв е проблема не можах да разбера. Човека си е поръчал яхта в местната корабостроителница за милиони, но не могат да му я доставят заради моста. Еми щом трябва ще демонтират една част да излезе яхтата и после пак ще си го монтират. Явно са го правили и друг път това, щом точно там е корабостроителницата. Но сега някой решил да вдига шум, защото е за Безос.

18

Анонимен

преди 2 години

Кметът се казва Ахмед Абуталеб - изцяло в дyха на нидерландските традиции.

17

Анонимен

преди 2 години

До 13,Кои са фактите? Колко патента се издават годишно в БГ? Колко печели БГ от патенти използвани по света?Учил си нещата от 4ти клас, защото целта на комунизма е да те унижава и потиска, а това става като ти се дават трудни задачи(не само математика).Мисля факт е че в Испания има цели села от българи, не съм чувал за испански села вБГ.. Сигурно народа *** бяга към Испания на трудния и гаден живот.. а не към БГ дето са най интелигентните крадци лъжци и основното бедни гладни хора...

16

Анонимен

преди 2 години

бутнете и катедралата амеде, те тея католиките и без това освен да изнасилват малки деца в тях нищо друго не правят. и после закарайте малките деца при чичко паричковците от мароко, пакистан и подсахарска африка да им дават парички за близалки и да им проповедват правата вера.

15

Анонимен

преди 2 години

жалка история, идва безос и почва да им унищожава града, природата и тия се кланят. вие ли ще се биете с руснаците? че те ще ви спукат от бой

14

Анонимен

преди 2 години

До хаха,Европа няма гори, източна европа гори и сега... защото тук са против хората... защото са животни..

13

Алоу

преди 2 години

До До 5Нямало престъпност в Холандия,вървяли напред?Верваме,верваме...То ние няма да се оправим,ама З.Европа откровено се скапва.Разликата спрямо 90-те е фрапираща.До 20-30 години белите ще са в резервати.

12

До 8

преди 2 години

2003 кога наще ме заведоха в Испания и продължих да уча там (тук бях завършил 8 клас),нещата които учех там най вече по математика,тук ги бях учил в 4 и 5 клас,не знам бай Тошо точно как ни е демонтирал акълите,но нали е модерно да се говори че западняците са много по ентелегентни от нас,въпреки че фактите говорят обратното!!

11

Н1

преди 2 години

Тия мачти не са ли разглобяеми. Англичаните са го измислили още по време на галеоните, и то точно с тая цел. Горните части се наричат стенги, бързо се демонтират според случая.

10

ха-ха

преди 2 години

Едва ли белите са мнозинство в Ротердам при такъв кмет...И какво ли ги интересува цветните старата традиция?То запалиха Нотр Дам без проблем и още не е възстановена,що да не ре*знат и тоя мост за кефа на Безос?Европа гори и най-вероятно ще изгори със сегашните ***...

9

До 7

преди 2 години

А ти азиатец ли си, че говориш за европейците в трето лице

8

До 5

преди 2 години

Това е единственото, което гръмнали расистчета като теб виждат. Хората отдавна са в 21и век и затова са на светлинни години пред оскотялото население на територията и не оценяват хората по имената им. Че и затворите си затварят, че няма затворници.

7

До 4

преди 2 години

Че те демонтираха акъла на цялата ни нация за благото на бай Тошо, пиявиците около него и руските кукловоди

6

Гошо

преди 2 години

Петя ти вчера едно днеска друго ,с Анатоли сверихте ли си часовниците да лъжете еднакво

5

Анонимен

преди 2 години

Кмета на Ротердам - Ахмед. Това е главното в статията. Нищо лично, само впечатление

4

Анонимен

преди 2 години

Ако едно време тук бяха демонтирали нещо за благото на бай Тошо и до днес демократите щяха да вият на умряло и да го натякват,но щом е за краварски капиталист това е най нормалното нещо на света!!

3

Асан

преди 2 години

Кмете, ние от махалата само чакаме да разрешиш и идваме с оксижените да го преместим в най-близкия пункт за скрап.