110

Анонимен

преди 2 години

Древните арийци, строили пирамидите, са били гиганти. А ние българите имаме езика, фолклора и арийската религия на пирамидите от тях. Ние сме те, но явно след потоп или друга катастрофа, вече не сме гиганти. Затова ни фалшифицират древната история и предпочитат да говорят за македонци, които уж завладели голяма територия, вместо за българи арийци тракийци, които в дълбока Древност са живяли на огромна територия, били са гиганти и са строили пирамиди.

109

Анонимен

преди 2 години

Целта е да се скрие истината за огромната в Древността Ура, Ара, Ария, наречена също България. Днес много държави са на нейна територия и са си направили мафия и световно правителство, което фалшифицира древната история и най-много наща,защото ние сме остатъка от тази огромна Ария. Арийската религия на пирамидите е в нашия фолклор, а Християнството произлиза от нея. Това също искат да скрият.И САЩ, и Русия. Ние българите сме гигантите, строили пирамидите, но в умален размер

108

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е бел, бе. С бг кръв е, но мозъкът му е канадски. Със Славуца, дет рива македонски песни и се правИ на патриот, се оформят като големи предатели ***. Как само измамиха българите да гласуват за тях. Със сопи ще ги гониме.

107

До Гого

преди 2 години

Абе ти чуваш ли се ? Тея ни потапят още по-дълбоко на дъното ...

106

Анонимен

преди 2 години

Георги димитров-мумията и комунистите по заповед на Сталин преместиха гроба на Гоце Делчев в днешна македония, издаваха паспорти на българите от пиринския край , че били македонци. И цялата тази далавера на комунистите по заповед на Сталин беше с цел да се създаде рпублика македоnия в рамките на югославия. комунистите са национални предатели и сега им берем плодовете

105

Какво значи ПП

преди 2 години

Продажници и Предатели !

104

До 124

преди 2 години

Прощавай, сложих ти минус по погрешка, брой го за плюс !

103

А

преди 2 години

Предателят Петков какво прави там бе..!

102

Сандо

преди 2 години

основна грешка на РСМ е че не се кръстиха РЗБ - Република Западна България !

101

Анонимен

преди 2 години

До 92. Някой познава ли българин с име Гоце. Чисто македонско име. Обиждате)))Само където кръщелното му име и по официалните документи се казва Георги Делчев.

100

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Gogo --- Действително. Запасняк, който прави коремни, свири на китара и ръси глупости на килограм. Сладкар, избягал от комунизъма, когато същият вече НЕ съществуваше, завършил хай-скуул в Канада и интернетно в Харвард. Директор на фалирала компания, в която кредиторите са изгорели с 8 700 000 паунда, роден на най-вярната дата 9-ти Септември.

99

Gogo

преди 2 години

Радев, Василев, Петков, Най-накрая имаме качествени хора и професионалисти на върха! Дерзайте момчета!

98

Цирк Балкански!

преди 2 години

Тия всичките са на старите принципи от Шопско - "И сам да съм у рейсо - па, че се бутам". А истината? Фиромците, Р.СеверноМакедонците са kомплекcирани граnдомани без род и държава. От наша страна са *** нeщастници. Чудесно. Ама в България нямаме за втори официален език албански, нали? Тия не съзнават какво унижение е това. Това значи, че ЦЯЛАТА държавна администрация трябва да говори на албански. Можеше да кажат, че е се говори български диалект, ама ке е маке, се е г0вn0.

97

Анонимен

преди 2 години

този пич ако можеше да се вдигне щеше да им пусне и на двете американски прощитутки по едно куршумче между очките. ама малък калибър, да останат живи и да станат зомбита и да ги ритаме от охрид до силистра и обратно. бесило за предателите.

96

ГЕРБ

преди 2 години

Киро гнусен лежец

95

Анонимен

преди 2 години

КИРО МАНДЕЛА ЩЕ ХОДИ В ПАНДЕЛА

94

?!?

преди 2 години

За да помним: Радев служи на тея детето са са го предали Гоце Делчев него и всички българи в Македония на сръбски геноцид. И позициите му към Русия говорят недвусмислено за това. А другият министър председателя даже не знае кой е Гоце Делчев. Затова е готов да го изтъргува толкова лесно. Но тук все още има българи, който да потърсят сметка, защото тя трябва да се плаща. Тия трябва да платят.

93

Гоце

преди 2 години

Е 1 , ся имаме Карадая. То така върви, доде спорим с 1, друг ни дебне отзад. Време да погледнем себе си

92

Анонимен

преди 2 години

ами да отваря , отдавна бойкиквците промениха учебниците , за освобождението се говори като руска окупация , а за робството като османско присъствие

91

Анонимен

преди 2 години

Антанта и малки НАТО или малки антанти от колониални държави както Гърция срещу България за да правят война и заграбят територията им.