27

Анонимен

преди 2 години

Не говоря като битов абонат бе, за нещастие с увеличението на тока за бизнеса скочиха цените на всички хранителни и нехранителни продукти.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 Когато България имаше дългосрочен договор с Русия, цената на газта по тоя договор, беше съвсем малко под сегашната.

25

до 25

преди 2 години

Защо философстваш?! Отваряш имот.бг и гледаш колко земеделска земя се продава на безценица.

24

до 20

преди 2 години

Наскоро си взехме къща на 25км от София. Купих и земеделска земя в близост, защото имам хубава идея за еко ферма. Еми, без пари е. Както един коментиращ казваше преди време "програмистите изкупихме земеделските земи, че селяните ги мързи да гледат".

23

Анонимен

преди 2 години

До 21 Селските дворове не са земеделски земи. В белите държави, селските дворове се сеят с райграс за ливада.

22

ГЕРБ

преди 2 години

Този превратаджия защо не е в затвора

21

Анонимен

преди 2 години

Гледам пак се е заформил спор. Високата цена на тока е хубава идея западналите общини да съкратят малко администрацията си и да вложат в енергоспестяващо осветление.

20

Анонимен

преди 2 години

Попитахте ли защо Унгария плаща евтин газ, а? Защото сключи дългосрочен договор с Русия. Ние плещим за диверсификация, щял да дойде американски шистов газ, ама не дойде, щото краварите си продават газа скъпо и прескъпо другаде. Е, плащайте сега скъпия газ и не пищете.

19

до 20

преди 2 години

По всички села. Къща с двор продават на цената на една заплата. Разруха. Нивите по жълти стотинки се продават.

18

Анонимен

преди 2 години

До 19 Къде има пустеещи земи?

17

до 15

преди 2 години

По никакъв начин не ме интересува цената на хляба. Ако някой го интересува цената, то значи му е скъпо. Щом му е скъпо, прави си хляба сам. Земите пустеят, а лаячите са навсякъде. Има доста по-сериозни проблеми от цената на тока.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 Има мораториум, така че като битов абонат не може да плащаш огромни сметки. Нещо понаслъгваш.

15

Анонимен

преди 2 години

По БайТошово време изнасяхме ток за Турция и имаше режим на тока. Сега изнасяме ток за Европа и плащаме огромни сметки. И какво се промени, "под слънцето нищо ново".

14

Анонимен

преди 2 години

Как беше преди? Олигарсите купуваха евтин ток, даваха минимални заплати, държавните електроцентрали трупаха дългове. Как е сега? Олигарсите си плащат тока на пазарни цени, наддават за тока заедно с Гърция и Румъния. Държавните електроцентрали не са ограбвани и сега си изчистват дълговете. Според мен това е правилната държавна политика. Държавата НЕ Е длъжна да тегли заеми за да спонсорира частни заводи.

13

Анонимен

преди 2 години

'Мен, лично, като битов потребител не ме вълнува цената на тока'-----Отиваш в магазина и казваш че имаш слънчеви панели, не те интересува цената на тока и ти продават хляба с 40% отстъпка ли? Или като общината спре осветлението по улиците и ти се пребиеш като кудже в някоя дупка и си счупиш джендърското краченце, изкрещяваш пет пъти силно 'Аз имам термопомпа' и висшата ЛГБТ сила идва да те изцели магически? Ей затова сте слаби - не гледате в перспектива, спасявате се по единично.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 Геотермалната ти помпа - 20 бона. Изолацията - и тя толкова. Заслужава ли си за 5 студени месеца и кога ще избиеш инвезстицията?

11

Анонимен

преди 2 години

Мен, лично, като битов потребител не ме вълнува цената на тока- достатъчно евтино е. Геотермална термопомпа, лед осветление- 280лв. сметка за 300м2 къща. Ама както си трябва изолирана- 20см вата отвън. В София имам апартамент на последен етаж- сума слънчеви панели съм наредил. Достатъчни за топла вода, осветление, хладилник, термопомпа. Като ви е скъпо, инвестирате в науката.

10

Анонимен

преди 2 години

До главен Експерт Тоя който прибира парите е държавата. Държавната Марица Изток 2 от много години не е работила с 8 блока. Сега в момента си изплаща заемите.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 Кой ти каза, че се изнася евтин ток бе атакистка ***?

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 Здравейте, господин божков. Как е в дубай?