52

Анонимен

преди 2 години

Бавно и полека, ще кацнат на Мангъровия, споко...

51

Анонимен

преди 2 години

Скоро и за експерименталките ще излязат данните. Тука малко по бавно стават нещата, и някои хора по бавно загряват, но света се променя.

50

Анонимен

преди 2 години

А придавало ли се е твърде много важност на сертификата за произход по времето на Хитлер? В него е пишело кои са ти родителите, децата, какво религия имат и т.н. Ако си отговорите на този въпрос, ще си отговорите и на въпроса в статията.

49

Без кръв пак...

преди 2 години

...май няма да я вземат. Виж в Австрия и Германия е друго. Там фашизма си идва с избори. Народопсихология!

48

Анонимен

преди 2 години

Придава му се СМИСЪЛ който няма. Там е проблема. И трябва да се махне. Там е решението.

47

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в страната на математиците и професорите. Противоречат си един друг, но не спират да бълват глупости.Или както каза бат Бойко за Ананиев, цитирам."Той има икономическо образование, но е компетентен в сферата на медицината"Та те така у Българско.

46

86087

преди 2 години

Кво е тва животно? - учи за математик, излиза лекарНе се научиха местните ***, че ние не сме като телетата от западнала гейропа и ФАЩ - там може математиците да са вървежни, тука обаче са смешни - вече като чуя за математик и се сещам за и3мекяр и мошеник, автоматични асоциации - нещо като доцент и професор

45

А не бе!

преди 2 години

Преболедувах "страшната" Делта. Ваксинирах се и в момента боледувам Омникрон. Ама имам сертификат и мога да си обикалям и заразявам напълно лицензирано! Дали има смисъл в тази измишльотина, а? Въпросът е реторичен! Няма! И във ваксинте няма смисъл, щот НЕ РАБОТЯТ!

44

Гледах го

преди 2 години

по тв интервюто . Тоя математик професор през цялото време се хилеше ехидно и самодоволно. Общо взето инфантилно поведение. А твърдението, че ваксинираните били жертви кърти отвскъде. Защо са жертви бе? Нали са защитени с по три дози?

43

Анонимен

преди 2 години

Колкото и важност да му се предаде - все е много. Защото той за нищо не става и е изначално и тотално безсмислен.

42

Анонимен

преди 2 години

Къде ти уе. Тва е най важното за здравето на хората. Сам дето е някъв двоен стандарт. Нещо кат последствията след Кристалната нощ в Дойчланд през времето на Хитлер.Хората едни такива, с бели ленти на десна ръка. В модерният свят, едни такива с зелени пасавани и електросертификати. Па италианците-супергерой.Извинявайте,*** да си със супер зелен сертификат е нещо божествено, нереално. Ми вижте Супермен, Супергърл. Няма как да не се почувстваш божествен.

41

Do 52

преди 2 години

Добре, че сме в България. Нашата смъртност за разлика от Германия и Франция е ниска, а хората едни такива интелигентни и приветливи.

40

Анонимен

преди 2 години

Значи доктора който е учил сума ти години медицина казва едно, а някакъв математик който си няма грам понятие по медицина твърди че доктора не е прав. Смешно. Това е все едно заварчик да каже на математика че сложното уравнение което е решил е грешно.

39

Анонимен

преди 2 години

Сертификатите не работя, за разликат от експерименталните течности, които убиват наред. Германия и Англия има изключително висока смъртност. Същото се наблюдава и в Израел

38

Глух Пор

преди 2 години

Сертификата няма никаква предпазна от вируса функция. А само за да принуди да се набодат повече хора. Всеки го знае. И е по евтин трик от раздаването на ваучери, 75 лв, пр.ос.ти.тут.ки по избор, хамбургери, бира. Като достигнат над 70% наведеняци, вече спокойно могат да приложат и задължителното ваксане. Скоро и в България

37

Анонимен

преди 2 години

Сертификата е като ловен билет разрешаващ да щъкат и заразяват безпрепятствено.

36

Анонимен

преди 2 години

Булсатком защо сменяте пакетните услуги заповедта на Нинова какво гласи не се подчинява те на правителството.Довиждане ще ни търсите Кремена бончева

35

Алекс

преди 2 години

Най-после лекар да каже ясно и точно истината за сертификата.Обратното мнение е на неграмотен математик.Да си гледа математиката и да не се занимава с вируси.

34

Рзи

преди 2 години

Новите фалираха държавата, че пратиха рзи за маските в парламента за някой лев

33

Анонимен

преди 2 години

Израел е на първо място по болни на глава от населението в Азия и на второ по смъртност .