26

Анонимен

преди 2 години

ЕК са силно вредна пасмина... по-зле са от българския Парламент.

25

Aнонимен

преди 2 години

Аз се радвам, че прогледнах и отровен бустер няма да си сложа. Сертификата ми изтече и си имам странични ефекти, които очаквам да се влошат с времето

24

Ямболски цървул

преди 2 години

Скоро ще има касапница.

23

Анонимен

преди 2 години

Мислех да се ваксинирам, но случая с Кунчев и много други, като неговия ме убедиха, че няма смисъл да рискувам... 2 пъти...

22

Анонимен

преди 2 години

До 24 Хубавото е, че "ваксинационния" процес в БГ е на практика спрял - само бустери слагат на заблудените и почти никакви първи дози. Всеки ден излизат нови доказателства за страничните ефекти и пак всеки ден ни подготвят да ги очакваме, така че не виждам и как ще се излъжат още хора. На запад не са имали комунизъм и 30г "демокрация" и затова така лесно скочиха в тигана. А всичките решения за "пландемията" (сертификати, лечените, мерки, брой починали.. ) директно се спускат от друго място.

21

Анонимен

преди 2 години

До 23 И за това не стават. В Англия нямаше чак такива изцепки като във Франция и Германия и хората се ваксинираха без проблем. Махнете сертификатите и ще се ваксинират ПОВЕЧЕ хората. Ние сме против неспазването на конституцията и против държавното насилие, не против ваксините.

20

Анонимен

преди 2 години

До 15 "Всъщност, какъв е замисъла на тези сертификати?" --- ами 100 пъти го казаха и написаха тези дни - смисълът му е да накара хората да се набодат! Само неразбралите калинки все още продължават да твърдят, че има медицински причини за него.

19

Неудобна Истина!

преди 2 години

Продажните гнусни *** от ФАКТИ И ДИР банват, ако пишеш коментари срещу ковид тероризма и експерименталките!

18

Анонимен

преди 2 години

ДЕ КОНВОЙ ДЕЕЕ... И БОЙ БОЙ!

17

Анонимен

преди 2 години

Звучи ми като троянски кон в ЕС, които иска да унищожи съюза. Защото както казаха израелците, ако това със сертификатите продължи икономическата криза ще стане много страшна. Крайно време е някой да се заеме с Германия, защото те предложиха Урсулка, която е гинеколог по образование пък беше техен министър на отбраната. Така, че там смърди и то жестоко!

16

СС

преди 2 години

Тези които са ваксинирани и стигат да влизат в болница трябва да ги гонят и да не ги приемат и да не ги лекуват..... нали ваксината ги пази, нали искаха тези който не са ваксинирани да си плащат лечението щото те едва ли не го плащали. Ами сега те като пълнят болницата кой го плаща бе офце... нали казват ваксинирай се да не товариш здравната система ми тези който отиват в болница и са ваксинирани ??? я товарят и кво прайм???

15

Анонимен

преди 2 години

Нещастници долни.

14

Анонимен

преди 2 години

Напишете заглавието коректно! Удължи изискването, не валидността на сертификата!

13

Анонимен

преди 2 години

Министърът на културата е болен от вируса? Някой да обясни, защо нито "ваксините", нито сертификата... не са го опазили? Всъщност, какъв е замисъла на тези сертификати?

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Какво значи това? Щото пишеше, че над 90000 българи им изтичали Февруари." --- значи, че им е време за нова доза отрова... нали това ако държат да продължат да са послушни уфтсе!

11

Анонимен

преди 2 години

"Трябвало да сме готови за нова COVID вълна след лятото" ........ Няма нужда да предупреждавате. Вече си знаем.

10

уроди

преди 2 години

трябва да се пласират напълно всички ГМО ваксини! Спрете се!Омикрона е ваксина слагаща края на ковидъ!

9

ъъъ

преди 2 години

Значи, че поне още една година ще играем игрички - отменяме сертификата, налагаме сертификата, че пак много страшно стана с тоя нов щам.. и така, докато не си изядат боя.

8

Анонимен

преди 2 години

Какво значи това? Щото пишеше, че над 90000 българи им изтичали Февруари.

7

Не!

преди 2 години

Нали разбирате, че всички дето ви обясняват как до месец два сертификатите ще паднат просто лъжат. Урсула ви е поръчала по 11 дози на калпак до 2024г. Да си знаете ;)