11

чети внимателно

преди 2 години

При кражби и корупция на космическо ниво, за всяко нещо европейско, нормално - забравете!

10

Анонимен

преди 2 години

Искам Витанов да сметне колко кинти в зависимост от сбъднатите му прогнози отидоха за здравеопазване във вид на пътеки и бонуси.

9

Анонимен

преди 2 години

И средната ни заплата е много под европейската.

8

КОКОРЧО

преди 2 години

ВИКА ПАРИ ИМА И Е ПРАВ! Я ВИЖТЕ КОЛКО ДАРИТЕЛСКИ АКЦИИ ИМА ПО САЙТОВЕТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ХОРА, КОИТО ХОДЯТ В ЧУЖБИНА, ЧЕ ТУК НЯМА КАДЪРНИ ЛЕКАРИ! ПО 50 - 100 000 ЛВ НАБИРАТ! ВМЕСТО ДА СИ ГИ ЗАРАБОТИТЕ И ДА ОСТАНАТ ТИЯ ПАРИ ТУК??? САМО ДА РЕВЕТЕ ЗНАЕТЕ, КАТО УЧИТЕЛИТЕ!

7

Анонимен

преди 2 години

Цената за лечение на пациентите с Covid варира около 3000 лева???? Че кога стана толкова? С тия пари ще има ковид до второ пришествие! Наглеци!

6

Жоро

преди 2 години

Ще се лекуваме в Канада

5

Анонимен

преди 2 години

Ще взема да снимам автопарка пред някоя частна болница в Плевен и да го пусна във фейса, да се засрамите най накрая! Не се наядохте! Един хирург стоя цял месец на гръцки остров със семейството си, правете му сметката кво получава!

4

Анонимен

преди 2 години

Махнете клиничните пътеки! Те убиват, истински убиват! Както ни убива и закриването на общинските и държавните болници. Недостъпна е медицинската помощ за всички, живеещи извън големите градове! Търговията със здраве убива. Всички небрежни и безотговорни доктори - в затвора или лишени от права до живот!

3

другарке,

преди 2 години

не включваш в приходите и парите под масата, тогава % ще е друг! В ЕС няма пари под масата за операция!!!

2

Времето е наше ли?!

преди 2 години

Ще плачете със кървави сълзи...дебелоглави байганьовци...

1

Анонимен

преди 2 години

червените цоциалисти се докопаха до властта и си продължават техните игрички с болниците и клиничните пътеки. ех, мъка мъка, толкоз години завалиите чакаха този момент покрай народната софра с милиарди левове. сега като ги раздадат на "братко и батко" и техните любими пенсионери ще "цъфнат и вържат" със здравето.