35

Ше, пъшкате, бе. ...

преди 2 години

Като направят десант у Варна руснаците и НАТО почне да ги бомбандира отвсекъде ....НЕ САМО ШЕ ПЪШКАТЕ , АМИ ЩЕ РЕВЕТЕ КАТО МЕЧКИ ДОРИ....ха,ха,хаааааааа.....

34

българин

преди 2 години

Май е време Русия освен че ни освободи от Турско робство, днес Пак да ни освободи,но от Американско робство! Макар и нито един куршум да не е гръмнал! Това е дело на " тихата Американска дипломация в годините"!-:((

33

Анонимен

преди 2 години

Ако русия реши да влезе в Украйна, по-голямата част от украинците ще ги посрещат с хляб и сол и цветя. Както си беше в Крим. Защото обикновения украинец никой не го пита дали иска в НАТО. Затова и възникнаха ДНР и ЛНР и започна по същество гражданска война в Украйна. Защото политиците правят винаги това, което искат от тях САЩ, а не което иска собственият им народ.

32

Анонимен

преди 2 години

52-нашите ако искат може и отпред да застанат, във партер.

31

Анонимен

преди 2 години

Е то наша работа ли е да им оказваме подкрепа.

30

Анонимен

преди 2 години

На тези които " държат" за Америка.Да напомня само,че на Шипка още лежат костите на хилядите руски войници,освободили ни от Турско или Османско все тая ми е робство!-:((((

29

Българин

преди 2 години

Русия е слаба, лесно ще ги биеме, руснаците гладуват, бевепето им е по-малко от бевепето на Исландия.

28

Анонимен

преди 2 години

аз и всички които познавам застават зад Русия, а вие там какво ще правите ми е през това

27

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 42 Тази СЛАВА УКРАИНА ви доведе до положението да просите цигари и стотинки от всеки срещнат чужденец по улиците на Киев.

26

Анонимен

преди 2 години

Представете си Русия да има военна организация и да " пази" Северна и Южна Америка незнайно от кого?! А защо да им Американско НАТО и да " пази" Европа??????2 различни континента!

25

Анонимен

преди 2 години

"видни укропски блогери пишат за тежките тромави "птички", кацащи по украинските летища. Блогерите казват, че уж били натоварени със сендокуз оръжия, казват че между тях имало български" ===== Оръжейният експерт Калин да каже вярно ли снабдяваме укропите с оръжие да се трепят славяните помежду си, тъй както преди години снабдявахме с оръжие Идил да убива руснаците в Сирия?

24

Анонимен

преди 2 години

А реално сме на страната на Русия!

23

Анонимен

преди 2 години

Аз заставам зад Русия! Не на НАТО в Европа!

22

Анонимен

преди 2 години

Разглобявам калашник по норматив за 6 секунди и го сглобявам за 8. Това прави ли ме оръжеен експерт.

21

Алекс

преди 2 години

Предлагам този клоун практически да подкрепи Украйна като хване автомата и замине за страната.Дружеските отношения с Русия са несравнимо по-важни от тези с Украйна.От Русия получаваме нефт,газ и ядрено гориво.От Украйна получаваме женски персонал за едни по-специфични заведения.

20

А бе

преди 2 години

До АнонименКомандващия българското подразделение за Украйна трябва да е Роско Плевнята! Мони Паси и Петьо Коня ще са заместници, Ленчето с кремчето-спец операции и диверсия.

19

Анонимен

преди 2 години

През ВСВ ни бомбардираха САЩ и Великобритания. Защо ни бомбардираха? Вчера всички менте евроатлантици казаха, че нямало виновни фашисти в България и защо Народният съд осъдил фашистката власт. Е, заради САЩ и Великобритания ги осъдиха. Заради бомбардировките на САЩ и Великобритания и убитите българи, заради убитите антифашисти в България, подкрепяни от Чърчил на Балканите.

18

канадец

преди 2 години

Пратете им пари бе. Знете ли колко скъпо им струва войната. Огладнели са кат църковни мишки.

17

Анонимен

преди 2 години

Етнтческите българи в Украйна подкрепят Русия, а официвлео България има проблем с Украйна по повод непризнаването на българския като малцинствен език и сътветно спиране о на преподаването му в гимназиите. На якалинчо му се иска да приема чужди войски, но не може да ни обясни защо. Защото били съюзнтци и приятели? Хубава работа!

16

Един от тях...

преди 2 години

"Има хиляди специалисти по национална сигурност, които съветват премиера, министъра на отбраната."Не хиляди а даже милиони. =Р Всеки с вестник в ръка си е един вид специалист от дивана... тоя май пише по-бързо отколкото мисли. Хиляди специалисти... хахахахаха ...бонбон сладък!