50

Анонимен

преди 2 години

И аз не харесвам Кире, ама досега тия хора направиха известни стъпки в правилната посока, трябва да им се признае

49

Анонимен

преди 2 години

Време е за бараж от вотове на недоверие.

48

Анонимен

преди 2 години

Оставка! Веднага! Вън киретата и радевите сукалчета!

47

Анонимен

преди 2 години

Управляващата опозиция да спре със саботажите и цените ще се успокоят.

46

мак

преди 2 години

До честита промяна !!! Искате да кажете, че това е откакто управляват сегашните ли? Нещо бъркате.

45

до 43

преди 2 години

43 защо лъжиш????? Тока за бита не е вдиган от 01,07,2021 г. Евтино манипулаторче си ти, много евтинооооо братче.

44

Бою Тиквочето

преди 2 години

Срещу ръжен не се рита, ама кирчовците ше го разберат по-трудния начин. И аз бях много ербап в началото исках да бутам къщи във веселото село, да забранявам строителство по морето, обаче като видях че не става рекох поне да си понапълня чекмджетата, викам тоя матрял така си е свикнал, а олигарсите са безмилостни - или ставаш един от тях или пасеш трева. Затуй влезнах в организацията на братиньовците и за всички беше добре - и за целия народ.

43

мак

преди 2 години

До ха ха. Берем плодовете на т.лупско управление, те сега като са само опозиция, им остава само скачане е критикуване, това могат, това правят. Лесна работа, не са длъжни с нищо да се справят, нищо не зависи от тях, могат само да грачат.

42

чалга по харвардски

преди 2 години

Само гробищата няма да фалират, защото на тях не им трябва нито светлина, нито топлина, нито вода. Комунистите този път се справиха с изчегъртването на държавата и населението и още по-бързо и от преди. Другаря Радев каза, че имаме прекрасно правителство , изтребват народа финансово и медицински ....

41

ха ха

преди 2 години

Мафията на Боко Тулупа вдигна цените на тока, а сега ГЕРБ най-загрижени!?!?!?

40

БГ реалност

преди 2 години

Нека и младите да видят , как е да те управляват комунисти и децата им. Ние помним режим на тока и купонна система .

39

Анонимен

преди 2 години

Вчера си платих тока. С 10% е отгоре в сравнение с миналата година. Няма драма. Да му мислят държавните и общински учреждения дето Мутрата ги нахака на свободния пазар. Но не мисля, че трябва да се драматизира. Пример - Държавна болница имала 80 хил. лева ток доскоро. Сега били 240 хил. лева. И шефът на въпросната болница е със 100 хил. лева месечна заплата. Даже имат и управителен съвет, които взима още 80 хил. лева месечно. Време е да се свият тези харчове и да си покриват разходите!

38

Анонимен

преди 2 години

герп могат да ми скачат на дедовия ако искат. Кви са тия мръшляци да се обаждат, някой да ги е избирал, да са в управление? Или пък да кажеш те да са управлявали добре. 12г по-късно сме 850000 българи по-малко заради тях, най-бедни от всякога, най-болни и необразовани. Техната мама и мръшляците.

37

честита промяна !!!

преди 2 години

"Евронюз" за Радева България: Страната е на първо място по енергийна бедност в Европейския съюз, 27,5% от хората не могат да се отопляват...

36

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ГЕРБ-СДС са..... управляваща опозиция.

35

Анонимен

преди 2 години

До макЩЕ СКАЧАТ И ОСТАВКИ ЩЕ ПАДАТ! ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВА! РЕЖИ, РЕЖИ, РЕЖИ ПРОДАЖНИТЕ ПАРЦАЛИ!

34

мак

преди 2 години

Те ще скачат всеки ден за всичко. Още страдат, че са опозиция, двуличници. Дневен ред на обществото - ако някой друг го бе казал, щяха да скочат, че това е популистско. Много ги е грижа за хората, таратанци.

33

Анонимен

преди 2 години

Киро май се оцапа с кафяво, все още явно не е осъзнал за какво иде реч и както и предполагам самият той явно и не го интересува много понеже и той знае е пътник.

32

Анонимен

преди 2 години

ПЕРНИШКОТО АЛКОХОЛЕ

31

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

"ГЕРБ" и "ПП" са едно -едничко,автентично,неотразимо по жестокост,гнусно,небългарски ЕВРЕЙСКО ЧУДОВИШЕ С ДИАГНОСТИЦИРАНА ШИЗОФРЕНО-БИПОЛЯРНА ТЕНДЕНЦИЯ! НЕМА РАЗЛИКА,НЕ,АМИ СИ Е ЕВРЕЙСКО ЩАФЕТНО ПРЕДАВАНЕ НА ВЛАСТТА. ТОВА,КОЕТО ИДЕ Е БОЙ ДО СПУКВАНЕ ЗА ЕВРЕИТЕ! ШЕ ПОМЕТЕМ УЛИЦИТЕ С ТЯХ,А С ГЛАВИТЕ ИМ ЩЕ ПОПРАВЯМЕ ПАЯНТОВИТЕ ОБЕЗПИРОНЕНИ СГРАДИ. СЪЩО ТАКА ИМА НУЖДА ОТ ПОДПАЛКИ ЗА КРЕМИКИВЦИ!!! За крадци на Държави само СМЪРТЪ !