78

Дамян Пеневски

преди 2 години

До Живко от Варна - ех Живе, ако знаеше какво ми е на мен. Санкции, работи и пак съм на чело на държавата. Ти ако си, сигурно ще легнеш да ревеш осем седмици, какъвто си мекушав.

77

Анонимен

преди 2 години

Сега остава да кажете, че и хоспитализацията в повечето случаи е ненужна и ще сте на нивото на Мангъров отпреди 2 години, т.е. той каза всичко много точно още в началото, но тази клика от лекари всяваше паника.

76

Селския фелдшер

преди 2 години

Сега, тая пациент не е докосвала през живота си. При вирусна инфекция, със съответните симтоми праскаш широкоспектърен антибиотик моментално! Ние теорията и протоколите ги знаем. Само дето бактериална посявка в "петри стъкленица" никой няма да ти направи в България. Думкаш антибиотика за да се застраховаш, че иначе след седмица пациента ти е гушнал босилека. С гъбите ще се оправяме след това.

75

Име

преди 2 години

Сетила се Мара, да се побара!

74

Дамян Пеневски

преди 2 години

До Живко от Варна - нема лесно, Живе. Стегай се.

73

Живко от Варна

преди 2 години

Щом като аз съм се родил, значи трябва да живея истински живот !

72

Анонимен

преди 2 години

Нека чете от СЗО практиката друго показва

71

Анонимен

преди 2 години

До да да. Ами, госпожата е професор по медицина и чете какво казват от СЗО. Антибиотик е нужен чак при развитието на бактериална инфекция(пневмония), която при ковид се проявява след 5ия ден на болестта само при 6-8% от случаите. За останалите или преди да настъпи антибиотиците са вредни и не трябва да се предписват. Справка- справочник за ковид на Българския Лекарски Съюз.

70

До 73

преди 2 години

Аз за да стана красив, готин и т.н., значи трябва хора да ми помогнат, има такива методи, че да стана красавец ! На фитнес не съм ходил скоро, защото има причина за това ! Моля ви уредете ме на хранилка в някоя партия , може ли ?!

69

До Живко от Варна:

преди 2 години

Защо не станеш член на ГЕРБ? Там всичките са ***, грозни, дебели и некадърни, но имат много пари.

68

Бебчо българин

преди 2 години

Извинете, защо ме мразите ?Защо не искате да живея ИСТИНСКИ добре ?Защо вие сте смятали, че аз съм опасен човек, аз не съм опасен ?!Бъдете добри реалисти и научно доказани специалисти ! Може ли да ми помогните да си оправя и подредя живота ?

67

Доктар Фалчи

преди 2 години

Пийте антибьотик 2 месеца и всичко ще е точно. (бъзикам се - това ще ви убие)

66

Да да

преди 2 години

Ама какви ги приказва тази госпожа? То с по два антибиотика нещата се влошават за часове тя седнала да открива топлата вода.

65

СТАНИ БОГАТ!

преди 2 години

КОЛКО ДЕЦА ИМА СЕВДА ТВ: жокер 50/50: А) 0 Б) ПОВЕЧЕ ОТ НУЛА. Въпрос за 300лв.

64

Бебчо българин

преди 2 години

КАКА АРАБКА, КАКА ТУРКИНЯ, КАКА РОМКА, КАКА АМЕРИКАНСКА И КАКА ГЕРМАНКА, всички вие трябва да спрете да се занимавате и оформяте орисията и съдбата на България и всичко българско ! Само КАКА БЪЛГАРКА има думата, каква всъщност трябва да е България и да олучи истинската орисия на България !

63

Бебчо българин

преди 2 години

КАКА РУСКИНЯ трябва да ме пази от КАКА ТУРКИНЯ, защото КАКА ТУРКИНЯ е лоша КАКА ! А защо е такава ? Тя не обича христиански дадености и ценности и иска да съм зле ! А КАКА РОМКА, защо и тя ме мрази ?

62

Живко от Варна

преди 2 години

Дайте ми пари. Писна ми да се трудя за храна. Искам хубав живот, но без трудното. Работа, усилия, мислене - това не е за мен.

61

Ох Ганиелке...

преди 2 години

Какво ти мисля..

60

Живко от Варна

преди 2 години

Бъдете добри реалисти и качествени специалисти ! Моля ви уредете ми живота ! Може ли ?Трябва да имам приятелак до сее си, която да ме обича истински !

59

Хубав GILF

преди 2 години

не е като оная дибелата с къдравата коса. Тази я предпочитам даже пред хлебопекарката с мустака.