44

Зозо

преди 2 години

Брех...., Рундю пред този паметник?!? Да не е проговорило нещо вътре в него? Фарисей.

43

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ТИГЪРА! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКИЯТ ТОДОР ЖИВКОВ!

42

Анонимен

преди 2 години

Няма "жертви"на Българския комунизъм! Стига сте лъгали хората! Да живее великият Тодор Живков! Той направи България силна страна!

41

Анонимен

преди 2 години

Има още живи духовни жертви на комунистическия режим, и винаги ще има. Дет казваше бай Петър Дертлиев -,,Комунизма не е само система ,той е манталитет!"

40

Факт

преди 2 години

Да не се окаже че жертвите на демокрацията и прехода са повече...

39

Недоразбрал

преди 2 години

Номер 33ти??!!Гледкам,че си изброил 2,3 именца на видни ***,предатели,а забравяш,че само в атентата в църквата Света Неделя са убити безпричинно,нарочно и с умисъл да се тласне държавата в гражданска война, 125 човека??!!А ранените са над 600?!И трепането на посочените от тебе индивиди е започнало след този атентат!!Те наново са започнали с разрушителните си действия и са получили това което заслужават!!И Вапцаров и Гео Милев са съсипали толкова съдби и животи,че и на оня свят нямат прошка

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 тези дето ги изброяваш са били съветски шпиони-терористи които са използвали и децата за мръсните си цели. Позор за тях!

37

Ха ха

преди 2 години

Нещо се е пообъркал,май не му е мястото там..

36

Обективно

преди 2 години

Нищо не се е променило от 1944 год. насам ни управлява едно и също БКП ПОД РАЗЛИЧНА МАСКА. ЛЪЖИТЕ ИМ СА ПАТОЛОГИЧНИ.

35

До 35

преди 2 години

Точно така. Но и вкички останали " висши" кадри в държавата бяха лансирани по същия начин. Виж днешния зам. министър на здравеопазването Георги Йорданов - незаменим БКП кадър още от студентските му години го знам. ТРАГЕДИЯ!

34

Надя

преди 2 години

До НАРОДЪТ А на жертвите след 1989 ,кога ......

33

Та този продукт на

преди 2 години

ФУРОК е поднесъл цветя на жертвите на системата,която го е издигала.Това ако не е фарисейщина и демагогия,здраве му кажи.

32

Съвет

преди 2 години

Докато не се почитат в един ден всички жертви на политическите безобразия,само ще насъсквате хората и нищо няма да постигнете.Дерзайте.

31

РР е продукт на

преди 2 години

комунистическата система "ФУРОК"-Фонд за ускорено развитие на офицерски кадри, който за вярност към "идеите" е сменил 20-тина длъжности за 29 години служба. Нормалните офицери не можеха с десетилетие да бъдат назначени на нова длъжност и повишени в звание(нямаш академия,защото нямаш длъжност,а нямаш длъжност, защото нямаш академия).Избрани от стария генералитет лица сменяха ако не всяка година,през година нови длъжности,академии,колежи.А обикновените "свикваха" с работата по 10-15г.

30

адолф

преди 2 години

До Анонимен 3: трите милиона жертви на демокрацията работят и живеят някъде по света а жертвите на комунистите са или заровени на 2 метра под земята,или хвърлени в някой пресъхнал геран или са ги изяли прасетата на остров Белене.Има малко разлика мвжду двата вида жертви нали?

29

Анонимен

преди 2 години

Та се сещам за едни жертви като Гео Милев с изваденото око,Вапцаров,убит от втория път,въпреки че така не се правело по закон,за децата от Ястребино,за обезглавената девойка Вела Пеева,за потопените в шлепа въстанници.....Отмъщенията са верижна реакция.Днес вие,утре ние....

28

Надблюдател

преди 2 години

След като ни пробута с преврат отново комунистите на власт, защо да не си позволи да се изгаври с жертвите на комунизма! Само в щаба му повече от половината "съветници" бяха от бившето ДС! При този всичко е перверзия и лицемерие! Жалък е !

27

Калеко Алеко

преди 2 години

Най-после, на преЦедента радеФ му трябваше цял един мандат за да разбере, че България е член на ЕС и НАТО, че в България освен русофили, активни борци против фашизЪма и капитализЪма и стари червени кримки, има и наследници на българи подложени на геноцида на сталиновият комунизъм и много жертви на репресивният апарат на БКП и "нерушимата българосъвеЦка дружба" ... Оказа се обаче на този паметен ден той е сам, защото с действията си радели България на две, а и двете и части сега не го разпознават

26

Анонимен

преди 2 години

Все пак трябва да сме доволни от това че президент от БКП род признава публично че е имало жертви от правешкия режим!

25

Ангелов

преди 2 години

Тоя що е сам. На едно друго място се ходи сам. Изглежда вече все ще е така.